Jeszcze na żadnym forum nie spotkałam się z tak miłymi forumowiczami :) przyjemnością jest czytać posty nie to co w niektórych, gdzie tylko kłótnie o kursy są ;/:haha:
pozdrawiam ^_^
Printable View
Jeszcze na żadnym forum nie spotkałam się z tak miłymi forumowiczami :) przyjemnością jest czytać posty nie to co w niektórych, gdzie tylko kłótnie o kursy są ;/:haha:
pozdrawiam ^_^
Witajcie :)
Witam wszystkie stylistki rzęs serdecznie :)
WERA202 Witamy Cie serdecznie :kwiatek: :przytul:
moze nie jestem jeszcze stylistka rzesek ale tez witam Cie serdecznie ;-p
Dzień dobry :)
Od jakiegoś czasu pilnie obserwuje i czytam to forum, bo to ogromna kopalnia wiedzy. Narazie nie zdołałam przejrzeć jeszcze wszystkich wątków ale już jestem dużo mądrzejsza :)
Dziękuje Wam za te informacje.
W stylizacji paznokci stawiam dopiero pierwsze kroki, narazie kompletuje zestaw i zaczynam ćwiczyć na sobie :)
Jak stworze swoje pierwsze "dzieło" to napewno pokaże.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie osoby udzielające się i czytające to forum.
Miłego dnia :*
Witam
Jestem nowym samoukiem i niebawem pokażę swoje pierwsze prace :P zaczynam najpierw od akrylu.
Witamy :)
Witamy witamy :)
czesc dziewczyny... dziś sie zalogowałam na wzorki.info mam nadzieje ze będzie tu miło jak w domku :ok:
Bez wątpienia :) Witamy serdecznie :kwiatek: :*
zanecia milo ze do nas dołączylas:)
Witaj Żanetko:)
żanecia;) witam cieplutko;) czuj sie jak u siebie:*
Witam Was serdecznie:) Pazurkami zajmuję się już 1,5 roku, na forum wpadłam przypadkiem i zostane na dłużej:D
Witam wszystkie nowinki, miło, że jesteście,
uzupełnijcie proszę swoje profile, udzielajcie się oraz koniecznie wpiszcie na mapkę: http://forum.wzorki.info/vbgooglemapme.php
Chciałam się przywitać. Od roku zajmuję sie robieniem pazurków metodą żelowa,może mniej profesjonalnie ale na pewno z pasją. wasze forum okazało sie bardzo pomocne w kwestiach które dla doswiadczonych stylistek są oczywiste ale dla mnie nie zawsze.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie
witamy serdecznie :)
:siema:
Dzisiaj dołączam do Waszego grona "kochanych forumkowych" ;)
No to parę słów o sobie: od roku mieszkam w Holandii wraz z córcią i partnerem :love: Paznokietki robiłam w Polsce - w domu . Takie małe hobby ;) ale wszystkie swoje rzeczy zostawiłam w Pl . Ostatnio mam mnóóóstwo wolnego czasu i postanowiłam, że zrobię sobie zakupy online - i właśnie czekam na moją paczusię :skacze: w statusie zamówienia widzę, że już jest w trakcie realizacji :jupi: Z tego podniecenia nie mogę spać po nocach, a gdy już zasypiam, śnią mi się tylko nowe wzorki do zrobienia :cwaniak2: Cieszę się jak małe dziecko :team: i już z samego rana wypatruję kuriera :wow: przybędzie jak rycerz na białym koniu :szabelka: by wręczyć mi wielkie pudło z moimi żelkami, ozdobami i wszystkimi cacuszkami :kooffa:
Pozdrawiam Was Wszystkich Cieplutko
:respekt:
witam wszystkie nowe forumowiczki:kooffa:
... to forum wciąga... bardzo pozytywnie:love:
Witam wszystkie panie !!! Ciesze sie ze tu trafilam. Mam 25 lat i pracuje z dziecmi w przedszkolu, ale moja pasja tworzenia jest na tyle duza ze zaczelam zajmowac sie paznokciami. Jestem poczatkujaca. Ucze sie na sobie i rodzince. Zrobilam zaledwie kilka wzorkow i nawet mi wyszlo:] dziekuje wszystkim doswiadczonym za cenne rady. Ucze sie robienia zeli.
Witamy świeżynki ;)
Witam nowe dziewuszki ! :kwiatek:
Witam wszytskich :skacze:
witam wszystkie nowe forumki ... mam nadzieje ze szybko sie u nas zadomowicie
Prosze, prosze ;) ruch jak w ulu ;D nie dziwie sie bo forum najlepsiejsze na swiecie.
Witamy serdecznie wszystkie nowe forumki :*