Plushak, Dziakura i Jade - dziewczyny jesteście niesamowite, piękne prace :kwiatek:
Printable View
Plushak, Dziakura i Jade - dziewczyny jesteście niesamowite, piękne prace :kwiatek:
jadeeee, swietne. Po szkoleniu u Ani, co?:skacze:
Wiec tak, dolecialam, komplet bizuterii wsiakl:skacze:, jak widzicie one stroke ma branie, hyyyyyy
a tu.. no same widzicie, co.... czas wyjsc z strołkami do ludzi...:skacze:
Widzę ze sie dałas namowić na "chodzącą" reklame:] Super!!!
a co tam, raz sie zyje szoko, poza tym.. nie znosilam tych butów:skacze:
kurko:wow: no wspanialy pomys ,kwiatuchy przepiekne ... a buty...:blink: rozumiem ze ich nie lubisz !
hyy asiek, beznadziejne sa, nie? ale teraz moze odwroce uwage od ich brzydoty tymi kolorami:skacze:, baby nosza zapaski w kwiaty i chusciny, a ja bede nosic buty:leze:
:leze: kurko ja to czekam jak przyjdzie czas na mocherowe berety -ciekawe jak sobie z tym poradzisz...ale wierze w ciebie :ave:
Kurko fajny pomysł z tymi strołkami na butkach :) Ty talenciaro nasza !
plushak ale dałaś czadu z tymi kwiaciunami łooo jezuuuuśkuuuu :wow: Pikne!!
Qra Picasso nasz czekamy na łon strołkowy moherowy beret :P Malunki śliczne ale te buty hmm chyba oddaj babci co :zab:
Mała Mi... to wrzask mody w tamtym sezonie byl, nooooo;] wprost z Deichmana za 45 zeta bodajze;]
podziekowania mi sie skonczyly, dziekuje Wam bardzo dziewczyny, ciesze się, ze sie podobają.
A tu do tych butków bransoletka:D
Uspokój się szalona kobieto :D
Qra jak Ty przywalisz fotką to normalnie moja mysz komputerowa spitala do kąta coby mi szoku zaoszczędzić :P
możesz normalnie iść kobieto na salony walnąć Liliyę w pierś i powiedzieć.. "co mała wymiękasz" :D
BoskiE!!
cicho pluszak... :skacze:Mam Ci wytknac caly parapet suszacych sie kolczyków?, hyyyyy:D:D
Plushak - istne cuda, powaliły mnie. Mogę prosić o linki do filmików Tatyana Kudryavtseva na priva, bo coś mam problem ze znalezieniem.
Kura - rewelacyjnie zrobiłaś te buty, też takie chce!!! Zabezpieczyłaś jakoś te cudne malunki? :)
Kurko, napatrzeć się nie mogę na te Twoje dzieła. Podziwiam Cię, bo potrafisz stroki wymalować na malutkich przedmiotach jak te kuleczki w bransoletkach i na dużych, i jedne i drugie powalające:love::kwiatek:
Kastanka dzieki, nie, nie zabezpieczylam, lakierem nie mozna bo skoropodobny wytwor popeka przy chodzeniu, ale to z czego zrobione sa te buty jest porowate, wiec jeden dzien na sloncu, wyscnie dobrze i nic tego nie ruszy;] nie zlezie tak jak z tkaniny;]
Dziekuje Ci dudelja.. cieplutko mi sie zrobilo;]
dzieki Mała... ty zobacz lepiej pluszaka, a Lilyi bic w piersi nie bede, bo jestem waga ciezka, nie daj Boze trafię - i kto nam bedzie na jutuba roze do zgapiania wstawial - jak zabiję ???:skacze:
ciotka w zyciu bym nie wpadla by pomalowac na kwiatkowo buciki :D
swietna reklama dla Ciebie i powiem, ze nawet wygladaja jakby byly z takim wzorkiem kupione....Kura, Ty szalencze :D
Dzieki ciotka, ja tez bym w zyciu na to nie wpadla gdyby nie... Rosjanki rzecz jasna:skacze:
Kurka no normalnie mnie zatkalo z tymi bucikami,super to wyglada,i to tez farbkami akrylowymi?Zdradz technike?
p.s. U Ani uczylam sie innych rzeczy nie one stroke,ale moze kiedys skorzystam bo jest super instruktorka!!
Jade piekny komplecik wymalowałaś:)
Qra buty powaliły mnie na kolana...tak sie zastanawiam czego jeszcze nie wymalowałaś?:D... zarąbiste...teraz pomykaj w tych butach i w razie pytan wręczaj ulotki z kolczykami i ten no..... bransoletkami:D... żywy marketing:D
Kobitki. jestescie niesamowite.
jade... znasz technike:ok: dokladnie taka jak na kolczykach,tipsach, pazurach, szkatulkach i innych;]
tylko na tkaninie inaczej sie maluje farbami akrylowymi... wlasnie jestem w trakcie polowania na t-shirty tylko do lumpeksu dojsc nie moge;]
tuśka... kurde... tylko do czego ja te buty wloze... nawet jak nie byly pomalowane to tez nie wiedzialam do czego wlozyc;], ale obiecuje, ze w nich wyjde:skacze:... choc raz
...kurko jak nie wiesz do czego ubrac te buty ,to zrob z nich wisiorek ,albo wisior raczej ...taki "gangsta" bedzie-nie?:haha:
a ogolnie to wymiatacie kobietki tymi malunkami ze szok...wszystkie sa piekne!!:love:
plush, jade, kurko- no piękności, jak zawsze!
kurko- juz dawno dawałam fotę torebki i butów tak pomalowanych i pytałam czym to zabezpieczyć i nie uzyskałam odp. Przecież robią "lakierki" więc na pewno da się czymś to zabezpieczyć, Chyba jutro pójdę do szewca zapytać to dam znać, o ile znajdę chwilę żeby tam dotrzeć :)
Buziaki dla Was :*