:*:*:*
Witam wszystkie nowe osóbki :kwiatek::kwiatek:
Printable View
:*:*:*
Witam wszystkie nowe osóbki :kwiatek::kwiatek:
ekhem...
Witam dziewczyny, mam 20 lat i roczną córeczke, która nie zawsze pozawala mi na zabawe z pazurkami, co uwielbiam robić. Jak na raqzie tylko na żelu (tips,forma) ale powoli sie zastanawiam nad akrylem.
Posiedzialam tu chwile i poprostu BOMBA!!!!
Tu można się tyle dowiedzieć i nauczyć, ze sie w glowie nie miesci!
Pozdrawiam serdecznie! :*
No to witamy witamy! ;)
Witam wszystkich serdecznie :) na początek przeproszę, że robię to tak późno.. :wstydek: ale lepiej późno, niż wcale :P
Nazywam się Karolina,mam 21 lat, paznokciami zajmuję się od 1,5 roku, w miarę możliwości staram się doszkalać.
Do tej pory chętnie korzystałam z Waszych porad, opinii itd. jednak sama się nigdy nie udzielałam, ale od teraz postanowiłam to zmienić :) także tyle o mnie, pozdrawiam!! ;)
Witamy :kooffa:
Dzień Dobry Cześć i Czołem! ;]
Pazurki próbuję robić od 2010 roku i na razie nie idzie mi to zbyt dobrze;p
Najczęściej moją ofiarą jest moja mama lub ja sama choć zdarzyło mi się robić pazury koleżance...może niedługo wstawię fotkę 'koleżanki'
Pozdrowionka :):D
hej martoo :) wklejaj fotki :)
Czesc dziewczyny, mam na imie Marta, stylizacja zajmuje sie w zasadzie od niedawna. Bardzo milo trafic na forum, na ktorym bardziej doswiadczone osoby potrafia bezinteresownie pomoc "raczkujacym" w tej dziedzinie. Skorzystalam do tej pory z wielu Waszych rad, i to na pewno nie koniec ;) pozdrawiam serdecznie ;)
witamy :kooffa::]
Witam wszystkich nowych użytkowników, zapraszam do udzielania się i pokazywania swoich prac :)
cocohanel, cristal i kalaa witajcie :):):)
Witam wszystkie dziewczyny :) zachęcam do aktywnego udziału w życiu forum :) wklejajcie zdjęcia stylizacji i nie tylko :)
również doradzajcie i dzielcie się z nami swoimi doświadczeniami :)
witam wszystkie babeczki jestem tutaj nowa i słabo się jeszcze orientuję gdzie co jest :/: chciałam dodać kilka zdjęć ale nie widzę nigdzie takiej opcji gdzie to jest? help :huh:
witamy :)
co do zdjęć to taką opcję masz, gdy piszesz odpowiedź na górze tam gdzie są odnośniki czcionka,rozmiar... i tam jest taki spinacz, jak na niego najedziesz, to wyświetli się napis "załączniki", klikasz, wgrywasz, dodajesz i już ;), można też dodać zdjęcie przez fotosik... Mam nadzieję, że jakoś to wytłumaczyłam ;) a tak poza tym, jeśli będziesz miała problemy, to na forum jest też opcja "szukaj" i tam,za pomocą tej opcji najprawdopodobniej znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania :)
Karolinka0410 Witamy oraz zapraszam do tematu :)
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...iadomosci.html
a dziękuję bardzo zaraz sprawdzę gdzie to jest :)
Dzień dobry z Belfastu,jestem Agnieszka i jestem :) tu pierwszy raz i mam nadzieje ze nie ostatni. Zajmuje sie stylizacja paznokci i mam nadzieje ze znajde tu wiele dobrych porad i pomoc. Awiec witajcie.^_^
Witamy ;) Też mamy nadzieję, że nieostatni raz tu jesteś ;)
Witajcie dziewczyny.
Jestem Dominika, paznokciami zamjuję się w sumie od niedawna. Od jakiegoś czasu odwiedzam i czytuję forum. Zazdroszczę Wam talentu, Wasze prace są piękne!, mam nadzieję, że i mnie kiedyś uda się dojsć do takiego poziomu. Forum to kopalnia wiedzy, sporo cennych rzeczy się dowiedziałam i nie zamierzam przestać :)
Pozdrawiam serdecznie :):macham:
Witamy,witamy :P
Witam wszystkie drogie forumowiczki :kwiatek:
Nazywa się Anka, przedłużaniem paznokci interesuję się od bardzo dawna jednak dopiero 23 sierpnia ukończyłam kurs z metody żelowej (SPN) :D
Mam nadzieję, że zadomowię się u Was a tymczasem lecę czytać wątki i chłonąć wiedzę :P
:papa:
Witamy serdecznie:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witam nowe duszyczki :*
Witam Forumki:macham: dlugo mnie tu nie bylo i pewnie zostalam juz zapomniana wiec postanowilam sie przywitac, moja przygode z pazurkami przerwala ciaza i wychowanie synka w tej chwili moja pociecha ma juz 8 msc i postanowilam wrocic do tego co lubie :)