jak dla mnie to bardzo ładny kwiatek :)
Printable View
jak dla mnie to bardzo ładny kwiatek :)
pierwszy raz bardzo udany:) !!!!
wałek mistrzowski :skacze:
A to moj pierwszy raz :)
kwiatki bardzo ladne a walek świetny( aż szkoda jak bedzie go trzeba użyc;))
Wałek super! Na pewno koleżance się przyda ;) hihi
klanat , sliczny stroke, ladne tlo i do tego ten szaroczarny kwiatek, swietny kontrast
a tu takie jakies... koniec lata i.. idzie jesien...
Kura, miod jarzebina :P swietne, z reszta jak zawsze...
ten komplecik boski ciotka :)
Kurko przepiękne jak zawsze!
Tu moje bazgroły najnowsze, upiększam co się da :D
http://img842.imageshack.us/img842/2993/dsc1363.jpg
http://img547.imageshack.us/img547/8854/dsc1364.jpg
http://img201.imageshack.us/img201/8269/dsc1372a.jpg
byli, ulepszaj, ulepszaj...świetnie Ci to wychodzi :):ok:
Pięknie Byli, ostatnia lampka bomba!! :love:
Też upiększam co się da ;-) pojemnik na ozdoby..
koniec.. nie wchodze w ten temat....;(;(
SZATANY jesteście !! :P
Byli - szalejesz :)
To ja sie dołącze z moim dzisiejszym "dziełem" :P
Pierwsza biżuteria
Byli Plushak jesteście niesamowite :wow:
Kastanka świetne początki,śliczna biżuteria :ok:
Byli fajne malowanka a powiedz co to za lampka i czy jest dobra wlasnie czegos takiego poszukuje?
Plushak ty tez malujesz ladnie.
Byli, przepiękne!!
Kiedy ja się tak nauczę :buja:
Plush, tutaj to już nic pisać nie trzeba bo jak zawsze jest oszałamiająco pięknie :love:
Dzewczyny koniec z tym!!! prosze juz nie malowac bo zgubie wszystkie zęby jak kopara mi opada :D
Normlanie piękne!!!!
Plusiu, kurko piękne :) A te butki kuro cudo!!!
Jade twoje kwiatuchy sa coraz piękniejsze :)
---------- Dodano o godzinie 09:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:06 ----------
Byli lampa o jesooooooo boska :) Wogóle wszystkie pieknie malujecie a nie bede kazdej z was wymieniac bo mi sie pomylita tyle pieknych prac :)
Aaaaa!! Dziewczyny noo ja tez tak chce umiec ale za chiny mi to nie wychodzi :(:(
Tworzycie tutaj jakie cudenka:love:, Super :ok:
Byli śliczne Ci kwiatuszki wychodzą :)
Plushak - Ty wiesz :D
Kastanka - śliczny komplecik :ok:
Słoneczko która? Ta do oświetlania pracy? :)
Jeśli tak, to tutaj masz link: PROMOCJA Lampka PRZYKRECANA NA STOLIK KOLORY Creta (1213863785) - Aukcje internetowe Allegro
piekne pudeleczka, lampki i inne strołki, oczywiscie pozazdroscilam Wam, to moja pierwsza lampa, ta w miare wyglada, druga jest tak zmasakrowana, oplepiona akrylem, ze nie wiem, czy mi sie cos z niej uda zrobic, chyba, ze bede skrobac;], ale sprobuje
Byli, fajna i niedroga lampa, weźże mi kobito powiedz czy ta żarówka co tam ejst w tej lampie się nagrzewa bardzo, w sensie, czy czujesz cieplo na rekach jak robisz przy niej(dla mmnei to dosc wazna informacja, bo kupie ja i bede miala wyjazdowa do rzęsek jesli sie tylko nie nagrzewa ta zarowka, coby nie robic na twarzy solarium klientkom);]
mmm alez cudna ta lampałka
Kura zabije Cie :P ja nie moge wchodzic na Twoje posty i ogladac Twoje prace bo pozniej gapie sie w monitor i nic nie moge powiedziec bo szczenke mam otwarta na maxa i pozniej ciezko ja zamknac :P jesooo cudne te kwiatki, jak zywe :)
musze sie wziac do pracy :P
:wow: pięknie upiększacie, pięknie :love: Ja mam do upiększenia dużo ścian :D:D