jak ktos nie ma konta na DR to daję linki z tymi akrylami na allero:
dekorynka AKRYL 3D KOLOROWY DO KWIATUSZKOW 5g NEW! (650401162) - Aukcje internetowe Allegro
Printable View
jak ktos nie ma konta na DR to daję linki z tymi akrylami na allero:
dekorynka AKRYL 3D KOLOROWY DO KWIATUSZKOW 5g NEW! (650401162) - Aukcje internetowe Allegro
Iwonko świetne prace :) baardzo podoba mi się ten french z srebrnym zdobieniem :) bardzo starannie wykonany :*
Dziękuję bardzo, a ikonkę z podziękowaniem kliknę później, bo wyczerpałam limit:P
Iwonko a to jest tips french czy takie śliczne naturalki?
To są tipsy bez kieszonek, z głęboką linią uśmiechu, ale stosuję je tylko u tych klientek, które mają długą płytkę paznokcia.
wiesz co ja bym proponowała coś z galerii Ani Otkińskiej. są tam dwa takie zdjęcia pazurków. atak że z galerii ivonki70.
Sylwia, ja wcale nie uważam, że moja praca jest rewelacyjna, tym bardziej, że to stara robota, a wzorek nie jest trudny do zrobienia, a przynajmniej te namalowane linie.
Rozrysowałam kolejność malowania linii.
Wzorek jest bardzo efektowny !! w dodatku tak jak piszesz nie jest trudny do zrobienia ;)
sliczne,bardzo mi sie podobaja
ivonka nie bądź taka skromna,znamy przecież Twój talent!!:)
spróbuję go zrobić następnym razem ale co z tego jak i tak mi znów krzywa C nie wyjdzie....;(
Kolejny french na formie połczony z brokacikiem
Super to wygląda!! Niesamowicie mi się podoba ten french. Możesz powiedzieć co jest na końcach paznokci??
a takie skonczylam przed chwila
pazurki stresowe bo robione babce z niemieckiego forum na ktorym jestpani u ktorej robilam kurs
No i co bez stresu mi tu sa fajne a ten motylek to stempelek czy co?
mimo stresu wyszły ślicznie :D na serdecznym jest jeśli się nie mylę motylek konadowy?? :D
tak to motylek konadowy
dziekuje dziewczyn
A to dzisiaj robione na wesele french z pyłkiem, slicznie się mieni w pomaranczu i zieleni pod sukienkę :)
http://bereni.ka.w.interii.pl/mortynek%20czerw%2009.JPG
http://bereni.ka.w.interii.pl/Mortynek%20czerw09.JPG
sliczne i to bardzo
bera sliczne takie delikatne
dziewczyny mam nadzieje ze byla zado0wolona.mowila ze tak ale czy byla tosie okaze czy przyjdzie nauzupelnienie
Mała, ja napewno byłabym zadowolona z takich pazurków :)
mala śliczne te z motylkiem..a to ja parę moich dam..
Agusia jak zwykle śliczne!!