-
Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke
Cytat:
Napisał
agulusia
no wlasnie tyle ze jest praktycznie nie do zdobycia w pl;(
znalazlam na jakiejs stronce odpowiedni #2 kolinski plaski ale kosztuje 25dolcow+przesylka:/:
musze sie przejechac do sklepu plastycznego poszukac czegos podobnego, teraz przynajmniej wiem jakie ma byc wlosie na macanie;)
Aga tutaj sobie popatrz:
http://tradearts.pl/pl,category,6834...yczne,775.html
-
Plushaczku- śliczne malunki :love:
-
A ja tak sobie przed chwilą lampę na szybko ozdobiłam. coś tam chyba wyszło ;)
http://img15.imageshack.us/img15/9894/sl381549.jpg
-
-
Jejciu, na szybko, ja na wolno nawet nie umiem :D
Cudne!
-
piatyelek normalnie szczęka mi opadła, moje dziecko zaniemówiło :D przecudne! :D
-
piatyelek :wow:ale zdolności :)
-
piatyelek piękne malunki:buja:
-
Cytat:
Napisał
goonis
piatyelek normalnie szczęka mi opadła, moje dziecko zaniemówiło :D przecudne! :D
że dziecko zaniemówiło to mega komplement. Jak dokoncze całą lampę to wrzucę foto bo to jest raptem malutki fragment :)
-
:blink:super te kwiatki na szybko !
-
Cytat:
Napisał
piatyelek
(...)Jak dokoncze całą lampę to wrzucę foto bo to jest raptem malutki fragment :)
skoro tamto bylo na szybko to ta lampka musi byc duża bo cos długo tych malunków nie wrzucasz :lol: a może chodzi o latarnie morska a nie o lampę :hahah:
taki mały żarcik ;P
-
Cytat:
Napisał
woszczur
skoro tamto bylo na szybko to ta lampka musi byc duża bo cos długo tych malunków nie wrzucasz :lol: a może chodzi o latarnie morska a nie o lampę :hahah:
taki mały żarcik ;P
hehe inne rzeczy jeszcze porabiam ;)
i nie lampa duza tylko malowanki małe :)
-
:szczena: wow przecudowne malunki piatyelek :szczena:
-
Cytat:
Napisał
piatyelek
że dziecko zaniemówiło to mega komplement. Jak dokoncze całą lampę to wrzucę foto bo to jest raptem malutki fragment :)
To jakas masakra jest! Ja nie chce widziec calosci, jesli to tylko fragment. Zawalu dostane z zazdrosci:D
-
Te Wasze malowanki na szybko i takie tam sobie.....poprosatu miazdzą....:D rewelacja...
Rosjanki wymiataja na maxa....
Agulusia jak znajdziesz pedzelek to pisiaj nam tu szybko gdzie i jaki....bo moze przestane sie zalamywac ze jestem totalne beztalencie i pcoiesze sie tym ze chociaz troche wina lezy w pedzelku :P:P:P:P
-
moje drugie podejscie do farbek po godzinie cwiczen pod okiem mojej nauczycielki:wstydek:
cieniowanie pedzelkiem nulonowym, kwiotki 4 i 6 naturalkiem
-
na tym wątek lampy kończę, bo nie lubię jak jets napaćkane i nie chcę przedobrzyć
http://img27.imageshack.us/img27/9773/sl381565.jpg
-
-
agulusia piekne:D
piatyelek rewelacja!! bardzo mi się podoba szczególnie ten mniejszy malunek, pieknie
-
Oooo nieeee, nie będe tu wchodzić w ten temat... tylko sie kompeksów mozna nabawić :lol: normalnie co jedna to lepsza!!
piatyelek, zja mogłabym zmałpowac?? te bym se tak ozdobiła... to znaczy jak mi wyjdzie :hahaha:
-
[QUOTE=piatyelek;95019]na tym wątek lampy kończę, bo nie lubię jak jets napaćkane i nie chcę przedobrzyć
no kochana powaliłaś mnie na kolana :) boskie
-
piatyelek, o kurde. pomaluj i moja tak :D
-
Cytat:
Napisał
woszczur
Oooo nieeee, nie będe tu wchodzić w ten temat... tylko sie kompeksów mozna nabawić :lol: normalnie co jedna to lepsza!!
piatyelek, zja mogłabym zmałpowac?? te bym se tak ozdobiła... to znaczy jak mi wyjdzie :hahaha:
maluj maluj i chwal sie :D
-
-
Cytat:
Napisał
piatyelek
na tym wątek lampy kończę, bo nie lubię jak jets napaćkane i nie chcę przedobrzyć
zupełnie Ci nie wyszło, wymien sie lampami ;P !! :skacze: