Odp: Wszelkie KOLOROWE PAZURKI
Lusil.bardzo ladna stylizacja...
Izunia no o to wlasnie Mi chodzi zbyt mocno schodza w dol i jak beda odrastac bedzie wrazenie krogulczych paznokci...spojrz na styliazacje Lusil ktora wrzucila i jest obok Twojej bedziesz wiedziala dokladnie o co Mi chodzi....no i sie usmialam...:)
Odp: Malowanie naturalnej plytki
śnieżynka twoje paznokcie sa boskie... z reszta każda z was robi piekne paznokcie;D ja sie moge schowac w porównaniu do waszych prac;) Gratuluje wszystkim talentu ;*
:wow::wow: kwiatoszki marzenie i wogole bardzo ladna kompozycja
Lusill, jak oglądam te Twoje to mi się ciepło robi. Jak malowane!
dziękuję za miłe opinie:love::love:
jeszcze raz sliczne,sliczne:kwiatek::kwiatek:
O matko i córko, Lusill, te niebieskie kwiatuszki ! - moja zastawka mi wyskoczy.
Cytat:
Napisał
samaron
O matko i córko, Lusill, te niebieskie kwiatuszki ! - moja zastawka mi wyskoczy.
Właaaaaśnie niebieskie kwiatki :love: chciałabym tak umieć ;]
rebelian8 i lusill bardzo śliczne pazurki
Śliczne a ten kolorek jest boski:good::good::good:
Zaaajefajne niebieskie tylko kciuki sa masakrycznie plaskie ;(ale bedzie oki z czasem ;]
wiem,wiem... ale dla tej dziewczyny specjalnie tak zrobilam bo mi mowila ze kiedys byla u innej kosmetyczki robic tipsy i ta jej zrobila takie "garbate" (chodzilo jej o krzywa C) i wiecej do niej nie poszla. ja jej tlumaczylam ze tak powinno byc, ze paznokcie sa wtedy mocniejsze ale ona kategorycznie nie chciala takich. wiec wyszly takie jak widac na zdjeciu:)
hi hi wiesz,że jak kiedyś też miałam tak :Dale postawiłam na swoim wytumaczyłam co&jak,ale ona pewnie miała taka goooore duza a przecież można delikatnie ;]
mozliwe, nie widzialam tego dziela wiec nie wiem:) rzeczywiscie mozna mala 'gorke' zrobic, ale po prostu nie chcialam stracic klijetki:)
rzeczywiscie - bywaja takie klientki ze przychodza i mowia jak to ma wygladac.. i u mnie podobnie bylo.. krzywila sie ze sa takie wypukle.. ze nienaturalnie wygladaja..bo ona chciala takie ze jak kto spojrzy to nie odrazu zaskoczy ze to tipsy... hmm.. i rozmowy nie bylo o prawidlowej budowie pazurka... final byl taki ze musialam spilowwac prawie cala C :/ ale ona zadowolona..czekam tylko az zadzwoni ze jej jakis pazur poszedl :skacze:
cześć[ATTACH] a to moje pierwsze po długgggiej przerwie...pozdrawiam[/ATTACH]
Dziewczyny,ale to WY jesteście profesjonalistkami chcecie być postrzegane za zwykłe tipserki,których zdjęcia pokazują na innych forach i się wyśmiewają???Może klientce się nie podoba,ale to konieczność aby krzywa C nawet mała znalazła się na paznokciach...pamietajcie,że może ona się nie zna,ale jej koleżanka,której wzór się spodoba być może wie o co chodzi,a widząc to nie przyjdzie do was:(
"krzywila sie ze sa takie wypukle.. ze nienaturalnie wygladaja" wtedy uświadomcie klientke,że naturalne paznokcie również krzywą C posiadają.
Nie róbcie "gór" wystarczy leciutkie wzmocnienie na lini stresu jeśli wyjdzie za duże to spiłujecie;]:kwiatek::kwiatek:
:cisza::cisza::cisza::cisza::cisza::cisza: Tłuczcie im do głowy cały czas to ;]
Aldik piękne pazurki kiedyś miałam takie same,ale o połolwe krótsze ;]
Aldik śliczne te pazurki i długaśne:D:D
Lusill no jestem pod wrazeniem..cudne pazureczki robisz:)) a czemu ja takie cuda nie umie tworzyc;(
---------- Dodano o godzinie 08:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:54 ----------
Aldi przeslicznie pazurki:))
aldik takie lubię najbardziej ! intensywne kolory i błyszczące cyrkonie :love: !! super !!
Najbardziej przypadły mi do gustu te obrazki : 1, 3, 4, 7 (trochę nie lubię tego typu kształtu pazurków ale i tak git) :)