fajnie bo i cena przystępna a i przy odnowach mniej roboty = czas, a jak wystarczy jedna warstwa to juz w ogóle bosko :-)
Printable View
fajnie bo i cena przystępna a i przy odnowach mniej roboty = czas, a jak wystarczy jedna warstwa to juz w ogóle bosko :-)
dziewczyny miala ktoras z was te zele?
OKAZJE -75% * ŻEL KOLOROWY tylko 4zł ŻELE KOLOROWE (2726881228) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
cena ciekawa ale sama nie wiem:/:
mi sie wydaje ze beda dobre :)
dziewczyny , gdzie znajdę dobrze napigmentowany żel w kolorze limonkowym lub jasnej oliwki ?
oprócz PB
miałam od nich żele kolorowe i są fajnie napigmentowane , ale nie ma takiej limonki jak chcę
http://allegro.pl/50-taniej-niemieck...726999523.html
sprawdz sobie tutaj w NC
Nails Company | Tipsy | Zabrze
;)
dzięki , ten nr 27 jest najbardziej zbliżony do tego jaki chciałam kupić :)
Laurencja ja je miałam. wzięłam 4 na próbę i moim zdaniem są genialne. Kryją przy pierwszej warstwie. Powiedziałabym że porównywalne z no name. Tylko kolorki różnią się w rzeczywistości . Kupiłam m.in 16 i 19 i są identyczne.
dzieki katerina za odpowiedz a powiedz mi czy mialas moze te kolory metaliczne czy te zwykle? bo chcialam je zamowic...jesli masz je gdzies na wzorniku to bardzo bym prosila o fotke:)
ja brałam te zwykłe. Wzorniczka aktualnie nie mam, bo jest u teściowej ^^ , ale jak mi przyszły to zrobiłam zdjęcie tym różowym żelikom w słoiczkach (16 i 19) :
Załącznik 61582
A tak wyglądają na pazurkach. Dwie cieniutkie warstwy:
Załącznik 61583
Jak wróci wzornik to mogę pokazać koral i niebieski ;)
kochana jestes jak wroci wzorniczek prosilabym o fotki...a kolorki faktycznie podobne:/: ale dadny pigment no i ta cena:P
Dobrze:) Ja jestem bardzo zadowolona. Gdybym potrzebowała to pewnie wzięłabym od nich więcej kolorków, no ale że robię pazurki tylko sobie to nie jestem w stanie tyle tego zużyć ;)
A możesz napisać coś o ich konsystencji ? Wolę ostatnio mniej gęste żele, można je ładnie ścieniować, a z gęstymi już jest problem :(
A ja prosiłabym o kolejne zdjęcia bo poprzednie bardzo mi się podobały i zastanawiam się jak inne kolorki wyglądają :)
Emilko otwarłam słoiczek specjalnie dla Ciebie :D żele nie są całkiem gęste, ale jednak gęste. Ciężko mi je też do czegoś porównać bo do tej pory miałam kolorowe żele tylko z sunflower i allepaznokcie. Nie wiem, czy takie zdjęcie Ci coś pomoże, ale wrzucam :
Załącznik 61633Załącznik 61634
Przy okazji pokazuje kolejny kolor w słoiczku :) Nr 22. Wzorniczek będę miała w poniedziałek ;)
Dziewczyny, mam takie oto pytanie... Ile najwięcej dałyście za żel kolorowy? Załóżmy 5gr? Spełnił oczekiwania?
Od dobrego kolorowego żelu oczekuję żeby na 2 cienkie warstwy krył idealnie, chwytał w kilka sekund a utwardzał się prawie do sucha w max 3-5 minut żeby można było na nim malować bez odtłuszczania.
Ceny na rynku są przeróżne. Próbuję co się tylko da. Próbowałam tych za 9 zł i też tych drogich i czasem szkoda kasy...
---------- Dodano o godzinie 22:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:22 ----------
te niemieckie są fajne, kryjące, ale ciekną po słoiczkach jak cholery. mogli by coś z tymi opakowaniami zrobić, nawet jakby ten żel był o 1 zeta droższy to by chyba nikt nie ucierpiał...
czarny mają superancki!!!! jest mega czarny.
Mam w kolekcji żele od 6 zl po 35/5g i jednak te droższe mam do dziś i nie żałuję że je kupiłam (np.Astonishing) Czekam właśnie na kilka kolorków tych niemieckich po 4 zł to powiem jak się na nich pracuje, choć ostatnio wolę użyć zamiast kolorówki żeli hybrydowych - wyglądają dużo naturalniej :)
Jeśli kipią Ci ze słoiczków a jesteś chętna dołożyć kilka zł do taniego żelu proponuję kupić słoiczki z termosikiem na allegro ( cena jednego ok 2,5 zł) i je poprzelewać.
na pewno droższe żele są mocniej napigmentowane -- tutaj mam na myśli jakieś brokatowe, z drobinkami czy coś tego typu.
Również u siebie mam najdroższy żel 5g - około 35 zł
i w sumie żałuję, nie spełnił moich oczekiwań w 100% ale to tez nie jest tak, że zupełnie żałuję.
katerina - też czekam na fotki :D
Posiada ktoras z Was KOLOROWE ZELE SUNFLOWER?
Wg mnie utwardzaja sie za dlugo. Szczegolnie czarny. Nie daje grubo, utwardzam 5min, a i tak przy uzupelnieniu potem jak go sciagam to jest troche mokry w srodku.
Wina zelu czy moja??
Powinnam je zmienic??:huh:
katiaa - przeszukaj zawsze forum :) o http://forum.wzorki.info/sprzedawcy-...un-flower.html jest osobny temat
Ponieważ troszkę Was się zebrało, które czekają na wzorniczek, poprosiłam chłopca żeby przesłał mi zdjęcie :)
Załącznik 61668
różowe- dwie warstwy (chciałam sprawdzić, czy druga warstwa zmieni trochę odcień tego różu :P)
koral i niebieski - jedna warstwa
A ja szukam kolorowego żelu w kolorze żółtym neonowym. Kupilam jeden z dobrej firmy, ale nawet jak dam dwie warstwy to sa przeswity co doprowadza mnie do szalu...mam inne kolory z tej firmy i jestem zadowolona, wiec nie wiem o co chodzi. Moze zele neonowe sa mniej napigmentowane? :/ Szukam tez ladnego zelu w kolorze Nude.
Honey każdy żel neonowy lubi bardzo podkład z białego żelu - kolor biały wybija wtedy maksymalnie odcień neonu :) Spróbuj:)
Co do Nude- popatrz w naszych wzornikach wstecz. Na bank coś znajdziesz, ew. możesz do tego wykorzystać dobrze napigmentowany cover żel.
Dziekuje bardzo za rade :) Musze sprobowac z tym bialym zelem :)