-
Odp: Na jakich żelach pracujecie
dziwne to, bo praktycznie wszystkie poprzednie opinie na temat sicare były pozytywne...chyba, że jednofazowe średniogęste są średnie, a tylko galaretka i kamuflaż są dobre...Co wy na to???
---------- Dodano o godzinie 13:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:29 ----------
Silcare miałam na myśli...- mała literówka
-
Ja używam sf.Mi osobiście pasuje nylonowy,a coverek polecam od dobrej rady tzw,masked :)
-
ten masked to jest pewnie ten basic z silcare.... ej kobiety, ale czy ktoś może zna odpowiedź na moje pytanie??
-
Cover - Perfect Beuty swietne krycie
Budujacy- od Dobrej Rady superbuild jak dla mnie ok
Mega Shine- Perfect Beuty jak dla mnie swietny super sie blyszczy
Kolorowka - Dobra Rada duzy wybor kolorow za bardzo niska cene
do frencha uzywam Xtreme White IBD dla mnie najlepszy i niezastapiony
:)
-
A ja mam ochotę na nowości i chciałabym zupełnie zmienić żele. Zastanawiam się nad Spn, od zawsze kusiło mnie żeby zakupić kilka żeli i teraz się zastanawiam.
-
Jednofazóweczka uv, budujący oraz gloss z I-nails.
Cover i white z PB. Mam chętkę na blush z PB - ślicznie się poziomuje (ale najpierw muszę skończyć słoiczek z i-nails)
-
W tygodniu składałam zamówienie u DR i zapomniałam o clear i białym . Kupiłam więc w hurtowni (trochę z duszą na ramieniu) jakieś z firmy RICCO. Clar już sprawdziłam jest super ,a błyszczy się tak ,że nie trzeba nakładać nabłyszczacza .
-
Dziewczyny czy jakaś firma oprócz Sun Flower ma w swojej ofercie żel typu galaretka?
-
Cytat:
Napisał
pa_pi1
Dziewczyny czy jakaś firma oprócz Sun Flower ma w swojej ofercie żel typu galaretka?
ja pracuje na galaretce z basica Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna i utwardza sie nawet gruba warstwa w ciągu 5-7 sekund, ale minus jest taki że pieruńsko piecze
jest jeszcze coś w rodzaju galaretki z golden nails tylko on jest bardziej gumiasty i wolniej się utardza nazywa sie STRONG ale jest 2xdroższy od basica. więcej nie znam:/:
-
Bardzo mi pomogłaś Kochana :przytul: ja kupiłam na próbę z sun flower i mi się spodobał, gdyż mam jeszcze problemy z zalewaniem skórek. Ale chciałam teraz kupić większy 30g i jak dla mnie jest troszkę drogi.
---------- Dodano o godzinie 21:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:48 ----------
Masz na myśli ten?
Basic żel jednofazowy - Clear 15 g :: idora.pl
-
Cytat:
Napisał
pa_pi1
nie ma sprawy,. tak własnie o tym pisałam. z reszta w poprzednim poście dałam ci nawet link to strony silacre"a, mozesz u nich nawet zamówić bez rejestrowania sie... dzwonisz podajesz towar jaki chcesz kupić podajesz dane do wysyłki i pani albo podaję ci nr konta zebys wpłaciła pieniązki, albo mówsisz ze chcesz za pobraniem :)
-
Pa_Pi1 co do żelu typu galaretka, jest w hurtowni, w której będę składać zamówienia forumkowe i 30g kosztuje 29 zł :P i jest naprawdę niezły :) Wejdź sobie w temat zakupy forumkowe (moja sygnatura) i tam wejdź w link allegro i popatrz sobie na ich produkty, może się skusisz na jakieś zakupy i rabacik będziesz miała dodatkowo :) :*
-
tez uzywam silkera , nie szczypie,ale jest dziwny,nie zastyga w lampie
-
ja pracuje na WORLD NAILS sa geste fajnie sie przedluza na szablonie;)i ładnie sie blyszcza(clear) a kupuje na plantach w kielcach i nie sa drogie;) i nie piecza
moze zel piec jak za gruba warstwe nalozysz..
-
Cytat:
Napisał
dzoana
Pa_Pi1 co do żelu typu galaretka, jest w hurtowni, w której będę składać zamówienia forumkowe i 30g kosztuje 29 zł :P i jest naprawdę niezły :) (...)
no własnie... ja rano przeglądałam ich strony i miałam do ciebie pisac bo intrersuje mnie czy masz jakies doswiadczenie jesli chodzi o ten żel o którym piszesz... tio chyba jest własnie ten CBF UV GEL jednofazowy przezroczysty30g *NOWOŚĆ* (839638828) - Aukcje internetowe Allegro
tak pomyśłałam że sie chyba na niego skusze na próbe:D
-
No ja właśnie też sie zastanawiam :)
-
Witam,jestem nowa i mam pytanko jaki żel polecacie dla początkującego samouka? Myślę o jakimś jednofazowym.Zestaw mam z Nail Design ale jakoś słabo mnie przekonują,jak chodziłam robić paznokcie u kosmetyczki to najlepiej trzymał mi się IBD a SF pękał i nie trzymał mi się dobrze.
-
Cytat:
Napisał
anchel
Witam,jestem nowa i mam pytanko jaki żel polecacie dla początkującego samouka? Myślę o jakimś jednofazowym.Zestaw mam z Nail Design ale jakoś słabo mnie przekonują,jak chodziłam robić paznokcie u kosmetyczki to najlepiej trzymał mi się IBD a SF pękał i nie trzymał mi się dobrze.
WYSTARCZY ZE pzreczytasz caly temat to napewno nie bedzie pracowala na nails design,napewno cos dla siebie znajdziesz,powodzenia
-
Tak czytałam i myślę o zakupie żelu IBD budującego albo Activ Clear lub Gold,nie wiem który lepszy.
---------- Dodano o godzinie 17:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:55 ----------
O,to już mam mętlik bo żele Silicare i od Dobrej Rady też kuszą. :( Help!!!:)
-
a dziewczyny slyszałyście coś o takich żelach jak black prince albo margoo???
-
a ja jestem wierna Golden Nails choć przetestowałam już bardzo dużo produktów
-
Cytat:
Napisał
dudejla
Kobietki czy w ofercie allepaznokcie lub dobrejrady znajdę żel clear o konsystencji "galaretki"?
wprawdzie dawno zadane było to pytanko, ale ja ostatnio kupiłamm żel gęsty z allepaznokci, wprawdzie nie wiem czy dobry, bo nie testowałam go napaznokciach, nie wiem jak się trzyma, jak się piłuje, ale po pędzlu widzę jest ciut rzadszy niż galaretka z basica. na upatrego można uznać go za rzadsz a odmiane galaretki :)
-
Cytat:
Napisał
mariet86
a dziewczyny slyszałyście coś o takich żelach jak black prince albo margoo???
mi sie cos obiło o uszy o margoo..
wydaje mi sie ze nie są takie najgorsze.. ale głowy uciac nie dam...
-
Ja dostałam od Mikołaja żele Basica miedzy innymi "galaretkę" fajnie się nakłada nie spływa ale.....właśnie mam pytanie do Ciebie woszczur bo pisałaś że pieką pod lampą, własnie mnie też pierońsko pieką w momęcie zastygania ze normalnie zły mi lecą ;(Masz może jakiś swój spsób zeby tak nie piekło ?
-
nakładać mniejsze warstwy a więcej razy, i w pierwszej fazie utwardzania nie wkładać ręki od razu do lampki tylko przez 10 sek utwardzać w świetle lampki