wy jestescie postrzelone
Printable View
wy jestescie postrzelone
Mala mowisz tak jakbys sie bardzo wyrozniala od nas..:D:D:D
cale forum jest pozytywnie postrzelone;) i dzieki temu jest tutaj taka odjechana superowa atmosfera:skacze::skacze:
ja chce juz prace zobaczyc jak nie tutaj to w waszych galeriach przynajmniej:skacze:
nie można wstawiać do galerii :P >> regulamin :P
Zdjęcia jeżeli wstawię to dopiero po weekendzie bo mam zjazd w szkole czyli dwa dni wyjęte z życia :/
A ja czuje ze taki zjazd może wyjąć z życia nawet parę dni :nie_powiem:
choco schrupie twoj avek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kamisQ tylko ladnie sie postaraj po weekendzie :)
kamis ale po ktorym weekendzie hihihhihi
ale Wy jestescie wariatki :D jedna pisze o weekendzie Kamisa, druga o schrupaniu avatarka, trzecia ze sie dawno nie usmiala :D :lol: czyli nic nie na temat :P to i cos napisze...Iza faktycznie mi sie cos popierd...z regulaminem ale juz mi wyjasnilas :D
do 15-go to ja zdarze pierniki zrobic :P
dziewczyny się zdążą naradzić, ocenić, i same powstawiamy prace:D
ja wiem na co onic zekaja
mala ma 14 grudnia urodzinki i chca mi prezet zrobic ahahahha
zrartuje
Kamis ja wiem ze przed ogloszeniem wynikow nie wolno...ja myslama o tym ze jak nie dacie rady wstawic tutaj wszystkich prac a tylko te co wygraly..to reszte obejrzymy w galeriach dziewczyn po wynikach hihih...
cóż za tematy... :P
chyba zniose jajko niedługo :D
Ja chyba już zniosłam:d
no jescze troche i zdjeciochy beda :D:D:D
tez niemoge sie doczekac obejzenia waszych wypocinek dziewczyny :):)
bedzie gicior :*
a ja tu wlaze kilka razy dziennie z nadzieja ze nam kamis mikolajkow prezet zrobi a tu nici
domyślam się, że jest baaardzo dużo prac i wstawienie wszystkich zdjęć tutaj zajmie sporo czasu :)
dziewczyny z tym znoszeniem jaj trzeba bylo sie do wielkanoc wstrzymac po co sie pozniej jeszcze raz meczyc :P
laski bombki znoscie hihihbedzie na choinke
A kiedy będzie można obejrzeć prace????
ja też nie mogę się doczekać :D
i ja też :D ale tylko tych Waszych bo moje coś co wysłałam to porażka... to siostra mnie zmusiła bym wysłała bo "a co ci szkodzi, przecież bić cię nie będą"... ale masakryczne są... a fuuuu
ja tez tak mysle o swoich. duzo osob pomysli pewnie ze sa nie skonczone. ale taki mialy byc:D nie podobaja mi sie ale tez doszlam do wniosku ze skoro juz zrobilam to szkoda by bylo nie wyslac:)