Vaila..pewnie ze sie przyda..:D dziekuje slicznie:kwiatek::kwiatek::*
---------- Dodano o godzinie 22:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:43 ----------
MILENKO..JA...tylko wysłałam w piatek rano...piorytetm....:)
Printable View
Jak tak cierpliwie czekam i ogladam wasze prezenciki to jest mi tak smutno bo mój Mikołaj gdzies zablądził i nie potrafi do mnie trafic;(;(;(Mam nadzieje że ktos mu wskaże drogę;)
mój prezencik na pewno już dotarł i mam nadzieję że się spodobał chociaż troszkę
jakby komuś nie dotarła przesyłka to piszcie do mnie na pw będę się dowiadywał u osoby wysyłającej kiedy poszła paczka :)
Moja wybranka niech się nie martwi bo dzieli nas troszkę drogi i na pewno dłużej paczuszka pójdzie niż standardowo ;)
No zrobiłam zdjęcia, chociaż nie było łatwo, bo mój prezent został z miejsca przechwycony...
Proszę o ujawnienie się mojej Mikołajki - podziękować chcę.
ale super prezenciki dostałyście :D
a ja jestem ciekawa kto był moim mikołajkiem:P:P:P
Ja tez bym chciala wiedziec od kogo prezencik dostalam:P moj tez dojdzie pozniej eh:/:
Werciu ja byłam Twoją mikołajką :*..
mam nadzieje ze prezent sie podoba:* Dotarł cały? Bo miałam pewne obawy... :*:*
samaron.... ja spotkalam mikołaja ;)
mam nadzieje ze sie spodobalo... :(
na ostatnią chwile prezent....
:**
samaron ukradne Ci te dwa misiaki co są na zdjęciu !! :love: :love:
:jupi::jupi::jupi:Hura hura hura.Mam już swojego mikołajka.Jaki piekny prezencik dostałam.Mam nadzieję ze mój mikołajek tez sie ujawni bo mam za co dziekować:DJest supeeeeer.Dziekuje:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwia tek::kwiatek:
pochwal sie!! :) my też chcemy zobaczyć:)
wlasnie nie badz taka
dawaj fotke
No pewnie że sie pochwale tylko musze pstryknac fotkę:)
:love:a do mnie mikołaj przyszedł osobiście:love:
bardzo bardzo dziękuję, prezent w 100% trafiony i w ogóle było bardzo miło:skacze:
foteczkę wrzucę na wieczór:)
Mam nadzieje ze mój Mikołajek nie będzie miał nic przeciwko ujawnieniu prezenciku koleżankom:)
Jest wypasiony:)http://images43.fotosik.pl/236/1b490ef5d924fe6bmed.jpg
A i jeszcze była karteczka z zyczeniami która podkradł mi mój mały smyk:)
Dziekuje:D
genialna sprawa z podarunkami bo kazda jest zadowolona i kazdej prezent jest superasny :)
a mój nadal nie dotarł do mojej osóbki:(
no to sie ciesze:)
Wiecie co.. ?:) To jest naprawde świetne, jak można komuś sprawić przyjemność chociażby malutką rzeczą:*:)
Tak jak wczesniej była mowa, po swietach fajnie by bylo znów zobić cos takiego :)
Zaje****a jest ta radośc jak ktoś dostanie od nas prezent i się cieszy :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Tak myslalysmy o walentynkach:D moze bedzie jeszcze ktos chetny;) mamy tutaj taka atmosfere superasna i jeszcze prezenciki wysylamy:P :skacze::skacze: to forum jest jedyne w swoim rodzaju!!:crazy::crazy::crazy: jeszcze raz dziekuje za prezencik:) ja od kad pamietam mam manie zbierania porcelany;) ostatnio nawet nie kupowalam zadnej a tu prosze mam nastepna:*:*:*:*:yess::yess: