dzisiaj kurier powinien byc wiec jak tylko bedzie to na wzorniczku sprawdze co i jak i dam do katalogu hybryd ;)
Printable View
dzisiaj kurier powinien byc wiec jak tylko bedzie to na wzorniczku sprawdze co i jak i dam do katalogu hybryd ;)
poproszę jeszcze o parę zdań komentarza jak już wypróbujesz ten lakierożel, jak się nakłada, jak konsystencja itd, czekamy z niecierpliwością
w katalogu hybryd zdjecie jakby ktoras chciala :) ogolnie wydaje sie byc dosc gesty ale naklada sie go bez problemu ;) ladnie sie poziomuje i kryje ;) cos o trwalosci powiem kiedy indziej bo narazie nie mam jak wyprobowac ;)
fajnie, że napisałaś parę słów o tym lakierożelu, mam nadzieję, że napiszesz później coś o trwałości, będę czekać na info jak też żelik sprawuje się w trakcie noszenia, pamiętaj napisać:)
jak tylko zrobie komus na naturalki to zaraz napisze ;)
super, to czekam cierpliwie na Twoje sprawozdanie o lakierożelku, pozdrawiam
Ja bym też była wdzięczna za opinię, na pewno chętnie wezmę kilka kolorków od razu :D
przyczytałam wszystkie opinie i sie tak zastanawiam czy nie zamówić sobie żeli covera i clear ale nie wiem który cover wybrać żeby dobrze krył pomocy ma ktos jakies fotki mleczno- różowego na pazurkach i brzoskwiniowego? bo jakos sie tak zdecydować nie moge;/
Jak chcesz cover ktory kryje to ten kamuflaż maskujący ma taki kolor wpadajacy w róż i wygląda bardzo fajnie ,są tam też małe pojemności więc możesz spokojnie wypróbować.
Jeżeli chodzi o hybrydę to własnie ja testuję rozprowadza sie ja fajnie tak jak koleżanka wyżej pisała jest sredniej gęstości , fajnie się poziomuje ale co do trwalosci muszę jeszcze chwile poczekać,robiłam też na żelu już ich hybryde i też się nadaje ale wiadomo na żelu będzie trzymało;)zobaczymy jak na naturalkach się sprawdzi;)jeszcze kilka dni odczekam.
Madziu w takim radzie czekamy z niecierpliwością na recenzje :)
karolinka jak cover to tylko tennw różu pokrywa calkowicie i ma naturalnie rozowy kolor w rzeczywistosci. ja go nie zamienie na inny. mam ten brzoskwiniowy ale jeszcze nim nie robilam wiec nie powem.
jasne , juz wrzucam, troche stare ale pierwsze wpadly pod reke.
i to jest ten w różu tak? no powiem że ładnie wygląda :) chyba jednak go zamówie bo za długo sie czaje na niego :P
tak, kryje juz za pierwsza warstwa grubsza i jest wydajny, takze sie juz nie czaj:D
a rudzielcu jaki masz nablyszczacz ??
mam tez z modeny nablyszczacz uv. w pedzelku.http://www.modenanails.pl/Zel_Quick_...15ml_-184.html
Rudzielcu, a nakładasz go wyłącznie przy przedłużaniu, czy na naturalne też?
na naturalne nie nakladam bo to twardy zel i nie pracuje z plytka. do naturalnych tez maja zaraz linka wstawie.
żele uv, tipsy - ozdoby, akryl, akcesoria do paznokci - MODENA NAILS - Top Coat 15ml - Nabłyszczacz
a używałaś może tego do naturalnych? ;) jeśli tak, to możesz napisać jaki był efekt?
uzylam raz, kolezance cos robilam i zmatowilam plytke, wszystko zrobilam co trzeba przejechalam tym nablyszczaczem i poodpadaly w calosci. zeszlo wszystko. widocznie za twarde. pozniej juz nie robilam naturalnych nim.
Hej dziewczyny!:ok:
Strasznie ciekawa jestem tych lakiero-żeli, kolory są super, tylko nie wiem jak się je nakłada? jak normalne żelki czy tylko dziewczynom, które mają naturalne paznokcie? { nie śmiejcie się, ale pierwszy raz się z tym spotykam:wow:}
domi, lakiero zele sie naklada na przygotowany pazurek na naturalka, to jest alternatywa.
no to w takim razie zamawiam ;))
używała któraś Liuidu od modeny ? godny polecenia ? :) ( wiem ze swego czasu proszek akrylowy miał kiepskie pudełeczka bo sie wysypywał proszek przy odkręcaniu. - nie wiem jak teraz) ?