no niby tak, czytałam, że dokładnie przez środki sznurków trzeba wbijać itd, ale myślałam, że moze szycie jest najtrudniejsze, że bolą palce, albo że trudno wymyślić jakiś wzór, dobrać kolory itd ;)
Printable View
no niby tak, czytałam, że dokładnie przez środki sznurków trzeba wbijać itd, ale myślałam, że moze szycie jest najtrudniejsze, że bolą palce, albo że trudno wymyślić jakiś wzór, dobrać kolory itd ;)
wzory to ne problem wystarczy wujka google wpisac sutasz sutasz - Szukaj w Google o1 i mozna sie inspirowac :)
ja sie zabieram ale wymysliłam sobie własnie jakies pazury robic....
i znów nie usiade.. cos mi sie zdaje ze bede mały warsztat w gabinecie robic...
moje pierwsze starcie z sutaszem wisior i jeden kolczyk brak tylko zawieszek, nie wiem jak to wyszło ale wiem że będe próbować dalej :)
Kasandra super pierwsze działa z szutasza.
A to moje skończone wczoraj wieczorem.
http://design-nails.pl/sutasz/sutasz3.jpg
Robiłam z 4 dni. ale z dużymi przerwami. kolorystyka brąz z pomarańczem.
To część mojego naszyjnika wskoczyłam na głębokie wody od razu ale podoba mi się to, nie wiem jak to tylko wykończyć,
Agnieszko bossskie kolczyki może kiedyś cię dogonię :) hi hi
jest śliczny moze jakieś ładne wiązanie na sznureczkach aby ten tył nie był za cięzki?
moze jakaś czarna wstążka?
Aguś a jak robisz kolczyki to najpierw robisz cały jeden i później drugi, czy jakąś część, później tę część drugiego i znów pierwszy ? ;)
patrzcie te cuda: Djenka - podróż po świecie biżuterii sutasz
dziewczyny piękne zawijańce :) szacunek dla waszej pracy
Dziewczynki, cudowna biżuteria, jestem w szoku.
Nanami staram się robić jedna i druga naraz po kawałkach łatwiej mi wtedy zachować proporcje i to że są identyczne.
agnieszka jestem pod mega wielkim wrażeniem:o siedzę i gapię się w ten monitor z otwartą buźką jak wariatka ale Twoja robota jest tego warta:D
No właśnie Aguś, ja też tak robię :) dzięki :*
Jakis osobny temat o sutaszu by sie przydal :D
A tu kilka inspiracji > jest w czym wybierac :)
Picasa Web Albums - gosia sowa - Biżuteria sou...
ja jakoś nie mogę się przekonać do takiej biżuterii :) ładnie wygląda, wszystko ok, ale chyba nie w moim stylu ;p a niektóre naprawdę wyglądają super :)
No w moim stylu tez nie ale ile ludzi tyle gustów:) piękna jest ale ja bym sie w niej zle czuła.
moje małe skromne :
Załącznik 52122 Załącznik 52123
oto moj pierwszy kolczyk sutaszowy, drugi wyprodukuje sie w najblizszym czasie;) a ten drugi to z akrylu, kolczyki dla kolezanki:);)
ja takie próbowałam ;) zdjęcia niewyraźne, ale uczę się cały czas i jak mi wyjdzie coś lepszego to pstryknę foto za dnia:D
To ja też się pochwale moją Fimkową biżuterią którą ostatnio produkuję hurtowo i uwieeeelbiam to robić :) mam nadzieję że spodoba się też Wam dziewczynki :love:
ooo te ostatnie sa przecuudne.. mogę sciągnąć ? :]
pewnie :)
moje turkusikowe dzieła :) coraz bardziej mnie to wciąga
kasandra widac ze ci idzie coraz lepiej :) nie sa juz ociosane :P bomba :)
moje kolejne przód i tył, tył ozdobiłam ślimaczkiem zamiast przylkejania filcem , i teraz jest równie ladny jak przód :)