Odp: Forumkowe inkubatory
Cytat:
Napisał
Chanti25
A ja mam dola, bo się sobie nie podobam-nie mogę patrzeć w lustro na siebie ;( I w dodadku od samego początku mam zakaz na barabara :( I teraz dobija mnie myśl, czy jak ja się robię brzydka i jeszcze zero bzyyyy to czy mój facet nie zrobi czegoś durnego... z jakąś ładniutka babką ;( :( ;( ale mam doła ...
oj widać że hormonki wariują :) Pamiętaj, że Twój mężczyzna Was kocha :) i właśnie teraz jesteś najpiękniejszą kobietą dla niego. Skoro masz zakaz to okazuj mu miłość w inny sposób :) a miłością fizyczną się jeszcze będziecie cieszyć ... :) łepek do góry :*:*:*
Chanti w pełni Cię rozumiem :( tez tak czasem mam :( niby nie wygladam źle, a nwet cera mi sie poprawiła i włosy ładniejsze, ale brzuch mi wywaliło normalnie z dnia na dzień i jestem taka ogromna :( mój mężul niby mówi, że mu to odpowiada, ale ja przed ciążą nosiłam rozmiar 36 38, a teraz mi ciężko nawet spodnie ciążowe wcianąć na zadek ( a kiedys to był tyłeczek;() pocieszam się tym, że jeszcze tylko 82 dni i że na szczęście jak rosnę to dziecko również, i że zdrowy :) także Kochana trzymaj się, zrób sobie ładny makijaż, wybierz się do fryzjera i uśmiechnij się, bo Twoje dziecko na pewno jest dumne, że ma mamuśkę super laskę :przytul::*
Dzięki dziewczyny :* Dzisiaj mi lepiej :] To chyba wina hormonków ;)
ja sie juz przestalam przejmowac tym ze brzuszek rosnie (na poczatku to nie moglam w lustro spojzec ze jestem coraz grubsza) ale z czasem doszlo do mnie ze to rzecz normalna i dzidzia musi urosnac. mi bardziej przeszkadza to ze coraz mniej daje rade robic-ciezko sie schylic buty zawiazac, zeby skarpetki zalozyc musze opierac sie o sciane i jedna reka wciagam-bo nie idzie juz nogi do gory podniesc :)
wkoncu skonczylismy pokoik, teraz na baby trza czekac:
Rudi jak ślicznie :D i super, że w neutralnych kolorkach :) bo nie jest taki jak ja to mówię "seksistowski", czyli albo różowy albo niebieski :good:ja też kupiłam cały ten zestaw: zasłonki, baldachim, pościel itp :) świetnie to wygląda :) a przewijaczek masz?? super sprawa :) no to teraz tylko dzidziuś :skacze:
mam taki sam kolor w łazience:D i miałam w tym kolorze pokoik swój na paznokcie:D uwielbiam zielony pięknie wygląda:D
ja tez mam zakaz Chanti a mam takiego mega chcia że po nocach głupoty mi się snią... i to ja próbuje mojego przekabacić żeby jednak dał się namówić :D a on stanowczo nie! bo doktor zakazał... ech a kto ukoi moje potrzeby? :D
co do pokoiku to my mamy większy problem... musimy najpierw zrobic rodzicom piwnice żeby zwolnili dół mojemu bratu, dopiero jak on sie przeniesie to w małym pokoju będę mogła robic cokolwiek :D na razie siędze w małym pokoju i marudze przy komputerze:D
Cytat:
Napisał
Chanti25
A ja mam dola, bo się sobie nie podobam-nie mogę patrzeć w lustro na siebie ;( I w dodadku od samego początku mam zakaz na barabara :( I teraz dobija mnie myśl, czy jak ja się robię brzydka i jeszcze zero bzyyyy to czy mój facet nie zrobi czegoś durnego... z jakąś ładniutka babką ;( :( ;( ale mam doła ...
nie dziwnie sie kochana że tak mówisz bo hormony szaleją i rozum odbiera... ale nie myśl tak bo tylko sie pogorszy. każda kobieta w ciązy jest sexowna i bardzo to działa na facetów, choćby nie wiem ile miała pryszczy i jaka była "gruba"
nie wiem jak to działa ale sama zauważysz jak bedziesz miała większy brzuszek to kazdy facet sie za tobą obejrzy i nie dlatego że brzuch wielki tylko bedziesz siała hormonami na odległość:P
PS jeszcze chciałam tylko powiedzieć że wybaczam ci Chanti za te głupoty kóre wypisujesz bo w ciązy jestes :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Cytat:
Napisał
KaMiLaC.
Rudi jak ślicznie :D i super, że w neutralnych kolorkach :) bo nie jest taki jak ja to mówię "seksistowski", czyli albo różowy albo niebieski :good:ja też kupiłam cały ten zestaw: zasłonki, baldachim, pościel itp :) świetnie to wygląda :) a przewijaczek masz?? super sprawa :) no to teraz tylko dzidziuś :skacze:
wiedzialam ze cos zapomnialam-przewijak-dzieki!!
co do tych komplecikow-swietna sprawa, na allegro zamawialam-tyle tam tego jest ze 3 dni siedzialam i wybieralam:)
rudi a co bedziesz miala?wiesz juz?
Cytat:
Napisał
rudi80
wiedzialam ze cos zapomnialam-przewijak-dzieki!!
co do tych komplecikow-swietna sprawa, na allegro zamawialam-tyle tam tego jest ze 3 dni siedzialam i wybieralam:)
ja też z tydz siedziałam :) ja mam taki wzór:
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/Obraz323.jpg
i kup koniecznie przewijak :) naprawdę świetna rzecz i wcale nie droga :) niezbędna przy przewijaniu i kąpaniu :) są też takie specjalne pokrowce frotte, żeby dzidziusiowi zimno od tej ceratki nie było :) no i dokupiłam też taką torbę na pieluchy:
W) Torba na Pieluchy Pampersy Bewis (911256975) - Aukcje internetowe Allegro
też super rzecz, bo prawie cała paka pampersów się mieści i nie musisz się męczyć z wyciąganiem ich z paczki :) mi bardzo pomogła przy przewijaniu, bo nie musiałam latać i szukać, tylko powiesiłam pod przewijakiem i rączką pyk i pieluszka jest :P
cudna córcia Kamilko!! :D
Cytat:
Napisał
mala
rudi a co bedziesz miala?wiesz juz?
chlopak bedzie-maz to prawie u tego lekarza z radosci z okna nie wyskoczyl jak sie dowiedzial, tak mu sie chlopak marzyl :) wiecie samochodziki, kolejki, stateczki-przykrywka zeby tylko sobie kupowac i sie bawic
kamila- nie wiem czy nie mam czegos takiego na pampersy czasami, to jest ten tak zwany przybornik?czy to jeszcze cos innego.
super bobas!! ten twoj komplecik tez fajny tez sie zastanawialam nad zyrafkami ale wygralo bardziej kolorowe jednak
i wlasnie widze ze masz tez karuzele z miskami-my kupilismy w zeszlym tyg ale oddalismy zaraz bo miala zaczepy do lozeczka do d... i sie cala kiwala wiec wole nie ryzykowac ze mi dziecku kiedys na glowe spadnie
Rudi przybornik to co innego :) ale też fajna rzecz na grzebyczek, nożyczki itp :)
a moja Amelia bez karuzeli to szału dostawała hehe :) i bez maty edukacyjnej też :) więc cieszyłam się, że nabyłam i to i to :) a moja karuzela jest bezpieczna, bo misie są pluszowe :) droga była, ale warto, bo firma super :)
Cytat:
Napisał
KaMiLaC.
Rudi przybornik to co innego :) ale też fajna rzecz na grzebyczek, nożyczki itp :)
ok to ja mam przybornik wtedy
a to moj brzusio lakomczusio-nie ma mi niestety kto zdiecia zrobic wiec sie musialam nagimnastykowyc przed lustrem:
jak tak czytam Wasze wypowiedzi dziewczyny to aż zachciało mi się takiego dzieciątka:Dgratuluje wszystkim rzyszłym mamusiom:D
no Kochana to na co czekasz?? na pięterko faceta i dawaj :)
ja mam swoje wielkie miski pluszowe pochowane w piwnicy a oprócz tego dwa worki małych pluszaków... będzie sie czym bawić :D
ja jeszcze wyprawki nie szykuje... ale za to szykuja mi ciotki :D heh mam taka szalona ciocie w ameryce ona jak to w stylu amerykańskim od razu nakupowała mi jakichś śliniaczków z napisem 'i love my daddy' albo 'mamo nakarm mnie'...
ja na razie wydaje oszczędności na lekarza...
a propos lekarza pisałam na chatboxie
zmieniam lekarza na lekarkę przyjmuje w szpitalu, poza tym ponoc ma taki sam sprzęt jak koles i bez problemu wypisuje zwolnienia... także będzie dobrze :D
oj Kamila chętnie tylko facet teraz w pracy no i na dzieciaczka troche kasy trzeba a narazie to wesele szykujemy:)
Cytat:
Napisał
mariet86
narazie to wesele szykujemy:)
oo to gratulacje :)
dzieki:D wiesz jeszcze troche czasu ale lepiej wczesniej zalatwic zeby cos lepszego bylo a nie jakies kiepskie:D
Cytat:
Napisał
rudi80
a to moj brzusio lakomczusio-nie ma mi niestety kto zdiecia zrobic wiec sie musialam nagimnastykowyc przed lustrem:
ooo jaki malutki ten brzusio :) chyba niedużo dzidzi będzie :)
ja taki miałam w 6 m-cu ;(
Rudi a wózek już kupiłaś??
Cytat:
Napisał
KaMiLaC.
Rudi a wózek już kupiłaś??
tak wozek juz mamy, te mate edukacyjna co wczesniej pislalas tez posiadam. a ta karuzela co my kupilsmy to tez niby dobrej firmy a takie g... za przeproszeniem, a mi sie tak bardzo podobala bo melodyjki byly super i takie sliczne misie pluszowe w pastelowych kolorkach, tylko ten zaczep do lozeczka miala nieprzemyslanie zrobiony-szkoda, dzis jedziemy do innego sklepu zobaczyc.
śliczny pokoik Rudi :) a brzusio malutki ;)
Ja taka pościel wybrałam... w tym kolorze ;) U nas to wielka zadyma, bo kończymy budowę domku ( wykończeniówka, najdroższe) więc czeka nas i przeprowadzka i poród... hi hi hi będzie się działo :D
http://www.milpol.pl/pliki/posciel_h...era_calosc.jpg
---------- Dodano o godzinie 16:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:23 ----------
I mam pytanie do Was jakie macie wózki? Czym się kierowałyście przy wyborze?