Odp: Lampa UV - Zakup lampy UV (LED)
właśnie zawsze boje sie wymiany żarówek, a z tego co wyczytałam w tym temacie dużo jest oszustów żarówkowych.
---------- Dodano o godzinie 11:40 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 18:47 ----------
zdecydowałam sie na lampe LCD.
teraz mam inny dylemat , podpowiedzcie która fajniejsza w paseczki czy różowa? :)
jaapee LAMPA UV LCD * 0-600sek * SUSZARKA * DESIGN (2395916777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jaapee LAMPA UV LCD * 0-600sek * SUSZARKA * 4 KOL (2408837806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jeszcze 1 pytanie do tej 2 musiałabym dokupić żarówki
myślicie że te beda dobrej jakości czy lepiej poszukać u innego sprzedawcy ? Niby n aukcji jest napisane że do lamp cyfrowych ale na żarówce nie widzę napisu ROHS o którym pisała chocolata.
jaapee - ŻARÓWKA * 9W * DO LAMPA UV zel * CYFROWE (2401028529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
sorki że tak truje :( ... ale wole się upewnić.
pozwol ze sie wtrace:) ja mam taka jak pokazalas w drugim linku...zarowki do nei jkupuje w aLLE i pasuja:) a ta pierwsza taka fajna w paseczki, niespotykana:)
p.s a Alle sa ciut tansze :nie_powiem:
bierz w paseczki - jest niesamowicie dizajnerska !!!
przy niej na pewno Twoja wena do zdobień Cie nie opuści !!...
nie wiedziałam, że są już takie wzory :D
wiem że są tańsze ale wyczytałam na jednej z aukcji taką rzecz:
cytuje: "Uważaj na podróbki !!!!! Dobrze porównaj zdjęcia !!!!! Nieoryginalne lampy wykonane są ze słabej jakości plastiku !!!!! Porównaj miejsce sensora, która w ich przypadku jest plastikowa !!!!! Zaobserwuj również ich słabo odbijający promienie odblask z folii !!!!!! Uważaj na sprzedawców którzy, tnąc koszty obniżają jakość !!!!! "
źródło : SEA - oryginał LAMPA UV 36W Shine Line do 600s LCD (2411325538) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie wiem ile w tym prawdy : P ...
Nysza - właśnie jest jedyna na allegro mam nadzieje ze różni sie tylko designem :) a nie jakością, hehe.
a czy gwarancja nie powinna być na 2 lata według praw konsumenta?
cene zawsze mozna podniesc zeby bylo ze orginal hehe, no rozne sa przekrety...z ta gwarancja to chyab ok jak na dwa lata
właśnie wydaje mi sie że powinna być na 2 lata a jest na rok .
tak, powinno być na 2 lata ...
ale lampy tak tanieją, że stwierdziłam iż taniej wyjdzie kupić nową lampę
niż bawić się w wymianę żarówek
tym bardziej, że w starych folia odblaskowa już nieco zmatowiała
więc z przyjemnością kupie nowe - najlepiej te w paski :skacze:
Pasiasta jest super :D Chyba też kupię nową zamiast wymieniać stare żarówki :D
dziś dostałam paczuszkę z lampą nie mogę się doczekać kiedy ją przetestuje ;)
http://pliki.wzorki.info/images/F54k6.jpg(na zdjęciu wygląda lepiej niż w rzeczywistości)
juz znam tajemnice paseczków. lampa jest fajna ale myślę ze biała byłaby lepszym rozwiązaniem. ponieważ na tą jest naciągnięta po prostu jakaś folia w paski którą łatwo można poobdzierać;/ myślę ze na dłuższa mete będzie cieżko utrzymać jej estetyczny wygląd i będzie trudna w czyszczeniu .
zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce.
witam!
i jak sprawuje się lampa? zrobiłaś już paznokcie hybrydowe?
mam pytanie odnośnie tej lampy w paseczki lub takich samych ale białych. czy dolna półka jest wysuwana? co ile sekund jest timer? chyba nie trzepa "pikać" 60X jak chcemy usatwić minutę?
strasznie mi się spodobała ta w paseczki chyb też ja zamówię :)
anka1988 - nie robiłam jeszcze na niej hybrydków jutro może będę próbować to zdam relacje.
jumpi - niestety nie jest wysówana ;/ , polecałabym Ci chyba ta w kolorze bieli jednak, ponieważ na tą jak pisałam wyżej jest naciągnięta jakaś folia która łatwo zedrzeć . Ładnie wyglada ale ciekawe jak długo ;p
stefcia92 - czekam na relacje :)
a powiedz mi czy ta lampa jest polskiej produkcji czy jak wszystko na naszym rynku chińskie?
bo ja właśnie kupiłam sobie lampę z Gabrielle Nails i się okazało że wyprodukowano ją dla tej firmy w Chinach :/:eh
Cytat:
Napisał
stefcia92
jumpi - niestety nie jest wysówana ;/ , polecałabym Ci chyba ta w kolorze bieli jednak, ponieważ na tą jak pisałam wyżej jest naciągnięta jakaś folia która łatwo zedrzeć . Ładnie wyglada ale ciekawe jak długo ;p
dzięki :)
ja też stwierdziłam, że od słońca może wyblaknąć, a świeci mi przez okno w pracy
a jak z tym ustawianiem czasu?
Cytat:
Napisał
jumpi
dzięki :)
ja też stwierdziłam, że od słońca może wyblaknąć, a świeci mi przez okno w pracy
a jak z tym ustawianiem czasu?
Timer jest co 5s. Po włączeniu ustawia się na 180s.
dziś kupiłam lampę, przyjechałam do domu i sensor nie działa ( w sklepie sprawdzili tylko czy świeci) :( i musiałam ja odesłać :(
anka1988 - nie jest napisane na lampie nigdzie gdzie ja wyprodukowali :P - a była włożona w opakowanie od innej lampy, wiec z niego tez nic nie wyczytam.
laski pytanie mam lampe nailsdesign taka zwykłą u dobrejrady kosztuje 120zl czy cos takiego kupilam juz 2 komplety zarowek i nie pasuja do niej co sie okazalo pazuja do lcd a moja nie ma wyswietlacza lcd nie wiem co robic czy odsprzedac swoja za grosze i lubic nowa lcd wlasnie podoba mi sie ta z suszarka i sensorem w pasecki czy rozowa obojetnie slyszalam dobra opinie na jej temat
a co myslicie na temat lamp na dwie dlonie czy to sie oplaca?
Souki ja mam ta z sensorem i jestem bardzo zadowolona :) w salonie tez taka mamy.
souki jak często będziesz miała przypadek, że na raz włożysz do lampy obie dłonie klientki?
za to jak przyjdzie do wymiany żarówek to będzie trzeba wszystkie ;)
Souki ja miałam ten sam problem kupiłam żarówki na wymianę i nie pasowały wydałam 40 zł. Nie chciałam już kupować następnych , które nie wiadomo czy by pasowały więc zamówiłam nową lampę jaapee LAMPA UV LCD * 0-600sek * SUSZARKA * 4 KOL (2473792735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czekam na dostawę, o żarówki będę się martwić za jakiś czas :)
e to taki pic na wode raczej ta na dwie dłonie, nie wiem moze sie myle ale ja tak uwazam...ja do swojej takiej z sensorem tez wkladam czasem dwie łapki i sie utwardza...
Cytat:
Napisał
Paulka
e to taki pic na wode raczej ta na dwie dłonie, nie wiem moze sie myle ale ja tak uwazam...ja do swojej takiej z sensorem tez wkladam czasem dwie łapki i sie utwardza...
Mnie też zdarza się włożyć obie dłonie na raz - piętrowo :D. I dałam radę nawet obie stopy wcisnąć równocześnie, jak mi się spieszyło :leze:.
Cytat:
Napisał
souki2020
laski pytanie mam lampe nailsdesign taka zwykłą u dobrejrady kosztuje 120zl czy cos takiego kupilam juz 2 komplety zarowek i nie pasuja do niej co sie okazalo pazuja do lcd a moja nie ma wyswietlacza lcd nie wiem co robic czy odsprzedac swoja za grosze i lubic nowa lcd wlasnie podoba mi sie ta z suszarka i sensorem w pasecki czy rozowa obojetnie slyszalam dobra opinie na jej temat
Emila ja mam lampę na 2 dłonie i jest do pupy... ma 5 żarówek- koszt jednej 15zł. słabiej utwardza żele, bo żarówki są szerzej rozstawione.W końcu się wkurzyłam i zamiast żarówek kupiłam tą z sensorem
Cytat:
Napisał
souki2020
lepiej zafundować sobie dwie oddzielne lampy ...