Pazurkomania a moglabyc podac liste ile osób napewno bedzie ? ja dam ci znac w czwartek i jak wszystko pozałatwiam to w czwartek wpłace pieniazki mam nadzieje ze sprzedam dzieciaki babci .
Printable View
Pazurkomania a moglabyc podac liste ile osób napewno bedzie ? ja dam ci znac w czwartek i jak wszystko pozałatwiam to w czwartek wpłace pieniazki mam nadzieje ze sprzedam dzieciaki babci .
Powyzej w głownym poscie jest lista osob ,tam sa zaznaczone osoby ktore wpłaciły...liste raz-dwa razy dziennie aktualizuje, czyli na dzien dzisiejszy jest ich 6...:)
Mało:(
dziewczyny sprężać pupcie i wpłacać pieniążki i wyjazd na warsztaty :P :D
rozumiem ze lista juz zamknięta?:P
Szpilko jakby to było takie proste...:) pewnie nawet nie ma takiego pociągu, który dojedzie na rano a potem wieczorem pewnie tez byłby za wcześnie...ja sobie tylko tak głośno myśle, bo nie bardzo bym miała z kim jechać
tak a ktos jedzie jeszcze z Lbn??
Lublin to raczej nie po drodze Szpilko:):(
lista wpisow na warsztaty wciaz otwarta..poniewaz widze ze duzo dziewczyn rezygnuje...z przyczyn losowych...wiec jezeli któras chetna zapraszam:D
Ztego co sie orientuje nie ma dziewczyn z okolic lublina...:( ale i tak zachęcam....:P
nasz obecnosc z 50% urosla do 99%:D
PAzurku ja 100% rezygnacja zajęcia mi w szkole przenieśli , życze Wam skarby udanej zabawy:*
Dziewczyny ja biorę lampę uv i frezarkę, niestety lampka oświetleniowa nie wejdzie mi do torby więc chciałabym przyłączyć się do osoby która ją weźmie. Nie mówię żeby robić w parach tylko żeby siąść koło siebie:)
ja też mogę wziaść lampkę, ale ostrzegam jest nieźle zasyfniona przez moje koleżanki od środka od żelu :P
ja tam lampke do torebki pakuje :D
Szpilcia moja niestety to torby podróżnej się nie zmieści;) ale myślę że znajdzie się osoba która zabierze.
a ja chcialam zapytac po co nam frezarki?? przyjedziemy ze sciagnieta mas
acha bedziemy pracowac na akrylu czy zabierac ze soba kieliszek do liquidu??
Aga mamy robić "kręciołki" więc myślę że m.in. przy tym nam się frezarka przyda:)
ooo właśnie :skacze: ale ja i tak sie na kręciołk nie pisze ,bo te kręciołki moje to by wyglądaly juz bardziej jak zawinięta wyschnięta kupa :P
---------- Dodano o godzinie 15:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:42 ----------
a przy opracowywaniu pazurka frezarka chyba by sieteż przydała? :) albo do robienia żłobień.. i do tych diurek żeby koraliki powstawiać :D
jak pisalam frezarki bierzemy..:) przynajmniej co druga dziewczyna zeby miała...:D
jezeli chodzi o kieliszki do liguidu spokojnie ja mam...wiec nie musicie brac..:) jedynie pedzelki do akrylu, zelu , lampki uv,oswietleniowe i frezarki...:)
Ooo dobrze że mi przypomniałaś, muszę przelew za pędzelki zrobić:D chyba tylko zaciskarki nie kupię bo już finansowo nie wyrabiam:/:
Pazurku a możesz powiedzieć o której mniej więcej skończymy? Dojazd muszę sprawdzić.