o kurczaczki... człowiek nie jest w stanie czegoś takiego zrobić! to jakaś cudotwórczyni :love:
Printable View
o kurczaczki... człowiek nie jest w stanie czegoś takiego zrobić! to jakaś cudotwórczyni :love:
oj ...znam juz prace FLORY ,ale staram sie nie ogladac,bo sie strasznie doluje...
piekne paznokcie ,to malo powiedziane ,jakie zdiecia a te kropelki wody na kwiatkach,wszystko takie dopracowane i czasem takie nierealne sie wydaja-normalnie szczeka opada!!3D w jej wykonaniu... miodzio!
Oj tak Flora jest cudowna, jej prace zwalają z nóg. Jest guru dla wielu stylistek
Kurcze aż czlowiek się dziwi jak można na paznokciach takie cuda stworzyć...
:szczena:Ja nie mogę!! Przepiękne prace!! Brak mi słów na te cudeńka!!
a ja wam powiem tak że paznokcie piękne ale najważniejsze jest dobre zdjęcie wtedy nawet zwykły wzór bajecznie wyglada:)
Piękne są te paznokcie ! wszystko takie idealne...cuda
Szpilka ja przez Ciebie to chyba dzisiaj od tego kompa nie odejde :)
Boziu jakie cuda ....mozna na nie patrzec dniami i nocami....i tylko wzdychac ....
ale cuda Szpila znalazlas,az mi szczena opadla,sa poprostu piekne,jak dziela sztuki:szczena::szczena:
Flora! o żesz... Po prostu Bóg zdobienia!
fenomenalne paznokcie :D
bardzo uzdolniona osobka :) uwielbiam wpatrywac sie w jej prace
nie mogę się wysłowić...:szczena::szczena::szczena::szczena:
Jeju jakie piękne, zwłaszcza te Ani Sikory :love:
płakać się chce jak pomyśle, że nigdy takich pazurków nie zrobię jak Flora;( Rosjanki to mają talent...
no piekne cudo
piękne zdobienia :D
a mnie się te strasznie podobają!! wykonała Ilona, tu link-> Galeria
oczywiście ze strony nailspace
kobietozpazurem- prace anny sikory pokazywałam kilka stron wcześniej...
Flora :love: moj mistrz padam na twarz :master:
czemu ja nie umiem takich pazurow robic?? :why:
jesooo sikam z zachwytu :slina:
Śliczne te pazurki Ani Sikory :)
wklejam zdjęcie zrobione moim aparatem z monitora. nie oddaje oczywiście całego piękna tej pracy, ale chce sie z wami nim podzielić , bo jest jak dla mnie niesamowite zdobienie i wykonanie. Wykonała Ilona paznokcie z nailspace . Można je także tam obejrzeć w zakładce galeria , talentshow
Widziałam już wcześniej to zdobienie, jest przepiękne i szczena na podłodze