hahaha świetna emotka---> sorka za offtopa:*
:haha::haha::haha:
Printable View
hahaha świetna emotka---> sorka za offtopa:*
:haha::haha::haha:
a to cos by się stało jakby się prace wstawiło przed 20??:D
a stanie się coś jak będą po 20 :D :D :D :haha2::haha2::haha2:
do 20 mozemy nie doczekac ;p
jak już tyle dni wytrzymałyście to i te pare godzin nikogo nie zbawi ;)
może asia się ulituje i wrzuci wcześniej kto wie bo ja to serca nie mam i nie ulegnę :leze:
ty niedobry :aty: :aty: :aty:
najgorsze wlasnie sa te ostatni godziny bo wytrzymac juz nie mozna :/:
ale marudzicie :P zawsze jest tak jak w regulaminie, administracja nas nie zawiedzie i dziś zobaczymy prace o 19:59 :haha:
Kurczaki noooo.... a powiedzcie mi jak ja taka ciekawska baba mam wytrzymać bez pooglądania prac do poniedziałku??? dzisiaj wyjeżdżam i do pon nie mam dostępu do neta (a buuuu) i normalnie zemrę chyba z ciekawości :blink: no ale szefunio nieugięty jest i chyba chce nam za leki na nerwicę płacić (:P) bo nie wiem jak Wy ale ja mam nerwa okropnego :)
Szef jedzie się bawić a dziewczyny tu włosy z głowy wyrywają he he ;) cierpliwości kochane, cierpliwości ;)
A ja starsza osoba jestem i serducho może nie wytrzymać i Kamis będzie mnie miał na sumieniu O!!! :P ;D
Szefuńcio ma ubaw teraz po pachy :leze:
Badzcie twarde dziewczyny do 20 :zab:
to ja proponuje od teraz co godzine kieliszek wychylić :D do 20 bedzie wam obojetne czy te prace beda czy nie beda :D i tak swiat bedzie rozowy :D dla niektorych bedzie juz na tyle pozno ze poja spac :D
no to zdrowko dziewczynki:soczek:
jeszcze tylko 9 dni :D....
zartowalam 9 h ale mialo byc do tekstu piosenki :P
Zawsze, to nie jest (jak w regulaminie), pamiętam, że nie raz terminy się przesuwały. Dziura w niebie się nie robiła, ale rozumiem zniecierpliwienie dziewczyn i nutkę powątpiewanie w dotrzymanie terminu - ja sama wcale się nie nastawiałam na to, że faktycznie będą dzisiaj, ale cieszę się, że szef oświadczył, że są gotowe :)
Do 20 to jeszcze wytrzymam, ale dużej na pewno nie:/:
szefie ja współczuje twojej żonie jak ty ze wszystkim się tak ociągasz:D
przeczytałam gdzies po kątach :
"pokazcie liste uczestnikow a wam powiem kto wygra"
chyba tez sie we wróżke pobawię :)
hahaha i będzie tak
od dzisiaj będziemy mówić " pokarzcie mi paznokcie konkursowe,a woszczur prawdę Ci powie"
i zostaniesz woszczurku naszym medium
może by ktoś zauważył że w tym konkursie jest inny system ocen?
a co do wystawienia prac, to są już one dostępne i będą wystawione w odpowiednim dziale zgodnie z regulaminem;)
Woszczur to brzmi jak obstawione na zakładach bukmacherskich :P
A może Woszczur ma zdolności wróżbiarskie i przyszłość potrafi przepowiadać:D
add by Kamis:
bet-at-woszczur.com :leze:
hehe ja też bym chyba przepowiedziała po liscie uczestników:D
Nie rozumiem,,,, albo źle rozumuje
Kazda ma szanse na wygrana, z tego co mi wiadomo,,,, a jak po liście można wywnioskować kto wygra to to nie jest ok.
Na forum każda ma zdolności :D tyle ze niektóre ukryte hehe i z czasem wychodzą :skacze:
Ps. wyrażam tylko swoje zdanie :P