Odp: [22-23 maja 2010 Warszawa] Warsztaty forumkowe !
padam, jestem mega zmeczona, fotki wstawie wieczorem lub jutro;)
nie wiem czy jest mi za co dziekować, bo kilka rzeczy nie wyszło tak jak miało wyjść, w każdym razie pierwsze koty za płoty, doświadczenie zdobyte błędy przeżyte i naumiane co robić aby je wyeliminować:D
ale ogolnie mam nadzieje ze wszystkim sie podobało, bardzo fajnie ze sie poznałyśmy:D:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*
oprócz tego bardzo dziękuję Wioli i ekipie Trendów, ZA WSZYSTKO :*:* super było się z wami uczyć;) a tym prezencikiem to mnie zszokowałyście aż nie wiedziałam co powiedzieć:kwiatek:
do dziewczyn, których nie było i nie powiadomiły że ich nie bedzie - sama nie wiem czy w ogóle jest sens mówić cokolwiek, myślę że 15 sekundowa rozmowa "asia, nie będzie mnie" wystarczyłaby w zupełności, ale wiadomo-każdy postępuje jak chce. amen
było bosko, nieziemsko i w ogóle:D....padam na ryjek wieć jutro tu wpadne i napisze więcej......dotarłam cała i mam nadzieje, ze reszta juz odpoczywa w swoich domach
ekipa Trendy Style jest niesamowita i ciesze się, ze nas zaprosili do siebie:D
fajnie się zobaczyć tak realnie:D pogadać ze sobą i pojeździć po Wawie:haha:
super, super, super........:love:
Dziewczyny jesteście przekochane!
Dziękujemy za to, że do nas przyjechałyście i mamy nadzieje, że będziecie nas odwiedzać regularnie :D
Serdecznie zapraszamy.
A jakieś fotki wkleję jutro z pracy, jak mi się uda ;)
Buziaki for All!!
:ok::]:]:kwiatek::kwiatek:
tuśka :D:D:D ale czyż nie jestem dobrym pilotem? hyyy
dobra kilka fotek...
która wygrała zdobienia?:D nie mam też fotki całości, bardzo prosze o przesłanie ;)
Śliczne króliczki, załączam Wam zdjęcia, które zrobiliśmy w Trendy Style i mam nadzieję, że przypomną Wam o współnie spędzonych chwilach, wywołają lekkie wzruszenie i pozwolą zatęsknić za nami.
Chcę abyście wiedziały, że my tu zawsze na Was czekamy, nawet jeśli zechcecie tylko napić się kawy albo pogadać, bo TRENDY STYLE należy do Was a Wy stałyście się jego częścią.
Dziękuję Asi za zaufanie, jakim nas obdarzyła zapraszając do nas pół Polski, dziękuję dziewczynom że totalny luz pozwolił im i nam czuć się ze sobą wspaniale, dziękuję instruktorkom za to, że dały z siebie wszystko aby uczestniczki warsztatów mogły nauczyć się jaknajwięcej. Pamiętajcie jednak, że to tylko mała część tego, czego możemy Was nauczyć. Zapraszamy na nasze kolejne imprezy, o których napewno będzie głośno na forum w najbliższym czasie: warsztaty combo, stylizacja ślubna, tygodniowy warsztatowy turnus wyjazdowy nad jezioro, otwarte pokazy wizażu i stylizacji w najbliższy weekend.
Wierzymy, że czuliście się u nas naprawdę dobrze ale przede wszystkim, że wyjechałyście bogatsze o nowe umiejętności, których nikt Wam nie odbierze. Trenujcie i wroćcie do nas pewniejsze siebie i swoich umiejętności. Cokolwiek i gdziekolwiek będzie się działo my będziemy tu zawsze na Was czekać. A ten, kto nie był - niech żałuje...
Kamisku, miło było Cię ukochać ;-)
Buziam Was wszystkie
Ciocia Wiola ;-)
Wiola spać!!:D:D:D świetne fotki:D:D:D:D w ogole świetnie było
Dziewczyny świetne zdjęcia !! bardzo bardzo Wam zazdroszczę !!
łaaahahaha nie no ja mam boskie zdięcia:) szkoda, że tak krótkooooo:(((((((
oj mi tez szybko zleciało, musimy to powtorzyć:D:D valia a my blisko mamy to juz w ogole, cotygodniowe spotkania obowiązkowe~!
dziewczyny fajne fotki :skacze::skacze::skacze::skacze: ,ale jestem nie nasycona proszę o więcej:] Asiu super to wszystko zorganizowałaś :kwiatek:
widac ze swietnie bylo:) kolejnego razu nie odpuszcze!!
A teraz szybka obróbka fotek :) moje malowanki leża tam gdzie powinny leżeć Niuni ;) Pomyliły się nicki hehe
Było super!! na prawdę żałuje, że nie mogłam tam z Wami być też w niedzielę ;( ale liczę na powtórkę :D
Cieszę się niezmiernie, że mogłam Was poznać i liczę na więcej :D
Dla Was za wszystko :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Bardzo się cieszę że mogłam was wszystkie + Kamisa poznać osobiście :* super warsztaciki :* świetna atmosferka i w ogóle.... :* :* :*
dzięki :* dzięki :* dzięki :* wszystkim organizatorkom :* jesteście kochane :*
aaa... ślicznie dziękuję za prezencik imieninowy :* :* :*
:love: :kooffa: :love:
ile radości mogą przynieść takie warsztaciki, to uczucie nie do opisania... :love:
jestem zachwycona :)
jaa ale fajnie miałyście, mega Wam zazdroszcze :D no i jeszcze Kamis przybył.... faaaajnie :skacze2:
jestem, żyję wróciłam :D jadę na uczelnie:(
Ciesze sie ze Was poznałam !!!!!!
bardzo się cieszę ze sie wam podobało :D:D:D ja też dziś dogorywam hehe
Kinga przepraaaszam za pomyłkę ;(
czy ktoś mi powie kto wygrał konkursik na zdobienie?:D:D:D
Konkursiku w końcu nie rozstrzygaliśmy,
postanowiliśmy przenieść go na forum, Kamis przechwycił nagrodę, ale zostawił ją u mnie w bagażniku, hihi:D:D
tak tak dzisiaj przydało by się wystawić sondę żebyście wybrały zwycięską pracę na łamach forum :-)
No to teraz korzystając z chwili spokoju w domu, chcę Wam napisać:
- jak ogromnie się cieszę, że Was w końcu poznałam !- jesteście wyjątkowo fajne babki
- jak dużo daje podpatrywanie instruktorów oraz koleżanek obok (mimi:* Asiu:*)
- podziękować za mile spędzony czas oraz ogołocenie mojego kramiku:D
- a także dłuuugo nie zapomnę wyprawy pt "krążownik W-wy"
Chyba normalnie Was kocham:D
dziewczynki dopiero wróciłam do domu. Bardzo się cieszę, że was poznałam, buło rewelacyjnie i dzięki tobie Asia i dzięki Trendy Style. Jeszcze na żadnych warsztatach tak dużo się nie nauczyłam co na tych. Oby było takich więcej. Jestem przeszczęśliwa, że pojechałam :)
To prawda, na warsztatach można się wiele nauczyć. My właśnie mamy wpisane w grafik czerwcowy dwa weekendy z warsztatami:
19-20 czerwca - STYLIZACJE ŚLUBNE (pierwszy dzień to makijaż i upięcia ślubne prowadzone przez naszą wizażystkę i charakteryzatorkę - Anetę Pędraszewską, drugi dzień to pazurki i zdobienia ślubne, które poprowadzi Kasia Zbroińska) a drugie warsztaty to 26-27 czerwca (jeden dzień to poprawna budowa i opracowanie różnych kształtów paznokcia a w drugim dniu COMBO, które to zajęcia poprowadzą nasze: Edytka Bieniek i Magda Kowalska). Staramy się aby po wydarzeniach ostatniego weekendu zalatwić osobom przyjezdnym darmowy nocleg. Pracujemy nad tym ;-)
Oficjalne anonse już niebawem, więc wyczekujcie ;-)
Buziam Was :-*
Ciocia Wiola
Dobrze ciociu Wiolu będziemy czekać :D :D :D