też we fioletowej:)
mentol nie bo potrafie sobie wyobrazić efekt użycia...
Printable View
oj mala wiem cos o takich zakupach,my ostatnio mielismy problem odnosnie pralki,czy kupic odrazu z suszarka czy osobno,masakra.
a j nawet niemow
namzalezy zeby zamrazelnikbyl duzy bo teraz mamy dwukomorowy i na balkonie stoi zamrazarka i bez sensu ciagnie prad
oblazilismy sklepy i nie wiemy co wybrac
fakt wybor jest ale niedamy za lodowe 800 euro
Bardzo prosto idziesz do sklepu wybierasz lodówkę płacisz i wychodzisz z lodówką :D
ahhahah jaki madry
bylismy wczoraj w sklepiei ogladalismy to mni e facet tak wkurzal ze myslalam z e go walne
ja musze sie zastanowic jak kupuje a ten lazil za mna jak cien
raz mu na noge nadeplam bo palanta nie zauwazylam
ja musze popatrzec zaraz ile pradu zrzera ,jaka ma pojemnosc itp i czy mi sie podoba oczywiscie
jak ja do jednej lodowy to on aza mna ja do drugiej to on za mna-jkurna a za mezem nie lazil... tak jakbym mu mialapod kurtka wyniesc ta lodowke....i niekupilismy zadnej a mamy tylko niecale dwa tyg jesczze bo moja chce mojej mamie zawiezc
o kurcze to strasznie duzo tez bym tyle nie zaplacila no chyba ze w totka bym wygrala:)no ale cos moze znajdziecie.Najgorsze jest to lazenie od sklepu do sklepu.
nokurcze najtansza byla za 480 euro po przecenie ale nie podobalami sie
a potem dopiero za 700
ehhhhhhhhh tu takie ceny.a ja potrzebuje duza....bo mi bezn sensu zamrazarka prad na balkonie zrzera
a na necie szukalas,moze maja jakies sklepy z lodowkami?
aaaa lodówka to jest masakra ja mam szare ściany w kuchni.... kupiłam srebną metalik ale cinżko było:P
na ebay ale boimy sie kupic
bo ja k sie roizwali to zonk.jeszcze w saturnie nie bylismy musimy podjechac
bo w media markt byly drogie.jeszcze te 480 euro to ujdzie
tyle mozna dac
ale wogole jak patrzylam ile stoja lodowki to szok
ale czasami sa nowe rzeczy moze i lodowki tez beda,czasami sklepy wystawiaja swoje produkty po nizszych cenach.popatrzec mozna.
jeny maialam kupic tylkko bloki do paznokci a kupilamna 50 euro znow
alemoj maz mnie zaskoczyl bo mi nawet przytakiwal ze mamkupowac czego on nigdy nierobi hih
Ja planuje kupić różyczki fimo czy któraś z was je miała? Pięniążki za tydzien to musze się rozglądać! i w ogole szukam zcegos na urodziny ukochanego ale baldego pojecia niemam co mu kupic :(
Perfumki albo jakieś kosmetyki można mu kupić, ale już to pewnie przerabiałaś :P mój sobie zażyczył poduszkę ze zdjęciem ale do tej pory jeszcze jej nie dostał:D kupowałam też hantle... na allegro są takie małe figurki motorków, samochodów jak ktoś zbiera ;) ja mojemu kiedyś narysowałam jego portret na motorku ( w ogóle lubię prezenty, które można samemu zrobić a nie iść na łatwiznę i kupić w sklepie :) może coś przydatnego? zależy czym Twój ukochany się interesuje :) hmm.. może jakąś koszulkę? jak coś sobie przypomnę to napiszę ;)
ja jestem zachwycona bucikami w CCC, w tym sezonie są nadzwyczaj piękne :) kupiłabym najchętniej kilka par :D
no i mam ta upragniona lodowe
maz jeszcze 120 euro utargowal
ja kupilam coreczce buty, ouaaa troche drogo ale biedaczka ma dlugie i bardzo ale to bardzo szczuple stopki i potrzebuje dobre butki, jak nie to zaraz odciski!!!
sobie zafundowalam klapeczki na lato, a synkowi spodnie z bluzeczka, !!! no tak tylko tatus nic nie dostal!!!
a ja kupiłam tydzień temu samochód ślicznego fioletowego (kameleon) Roverka :) i zostałam bankrutem roku 2009z tego powodu :(
lakier musi być prześliczny :) pokaż foteczkę :)
Wow!!!ale zakupy:)pokaz,pokaz to cacko tez chce zobaczyc:)Mi tez sie marzy samochodzik ale niestety niemam prawka.chyba na stare lata sobie zrobie,hihi.No a ja kupilam ostatnio pedelki do malowania i starter z oriflame:)a niedlugo mam nadzieje kupic ten moj wymarzony kuferek bo klientki juz mi sie zaczynaja zbierac,no tylko ze dopiero na sierpien:(ale i tak sie ciesze
a ja sobie muszę kupić żelik przezroczysty bo wczoraj pazurki robiłam i postawiłam za blisko lampy... zrobił się kożuch... później moja mama postawiła mój żel na słońcu i zrobił się jeszcze większy... prawie wogule żeliku mi się zostało , a miałam ponad połowę 30 gramowego słoiczka... ;(
a ja wygrałam aukcje na kuferek i czekam na dostawe heheh kupiłam tez zestaw do stempelków taką podróbke ale chce zobaczyć jak to będzie działać
na allegro tą podrubę kupiłaś?? :D Jak tak to podasz linkaaaa??? ploooosię :]