a co było niekulturalnego ? :)
Szczerość w dzisiejszych czasach jest czesto mylona z chamstwem... Przykre ale prawdziwe..
Printable View
a co było niekulturalnego ? :)
Szczerość w dzisiejszych czasach jest czesto mylona z chamstwem... Przykre ale prawdziwe..
Po raz kolejny nie przyjemna kłótnia na tym forum i uważam że nie potrzebna! Dziewczyny wyluzujcie troche! To jest zabawa! jeżeli organizator przyjął prace na 6 tipsach to nie rozumiem po co te kłótnie! To sprawa organizatora i jego decyzja jakie prace przyjmuje! Ja proponuje skończyć ten temat.
Tak z innej beczki to już nie mogę doczekać się wyników:skacze:
z tego co slyszalam to Kamis nie mial czasu wtedy zbytnio. wiec uwazam ze te prace nie byly nawet "sprawdzone", tylko dodali znak wodny i wsio, bo wszyscy chcieli juz widziec prace.
a kiedy beda wyniki??? :/:
ewa666, wyniki mają zostać ogłoszone 16 września :)
i wszystkie siedzimy jak na szpilkach ^_^
chociaz teraz sie towarzystwo skupiło na wnikaniu w regulamin niz na przezywaniu kiedy wyniki.. hah przynajmniej mozna o czyms innym myslec i nagle zaskoczenie ze ' o! juz wyniki!' :skacze:
e to dzisiaj już :D ale czaaad :D
:skacze:nareszcie:skacze:
czekamy:):):)
A faktycznie :skacze: To już dzisiaj :skacze:
:) pewnie potrzymają nas dłużej z ogłoszeniem wyników żeby nas bardziej skręciło:D:skacze:
ojej ojej ojej to dziś :)
też jestem bardzo ciekawa - prac było naprawdę bardzo dużo :) i wszystkie były wyjątkowe :)
Ciesze sie że to konkurs bez nagród, a tyle osob wzieło udział :)
:kwiatek:
Dokładnie natalio nie tylko nagrody się liczą . Jak dla mnie czekanie na prace potem na wyniki i wogole wykonywanie jej sprawia mi ogromną radośc:P ale wyniki znac to bym juz chciała:P:P
No ja tez czekam na te wyniki:-)
Heh i pewnie znowu ogłoszą 10 minut przed północą:P ale czekam z niecierpliwością!
Ja tam chodze spac o drugiej to i tak sie doczekam dzisiaj hi hi hi :)
a ja się nie nastawiam na dziś :P jutro rano sobie zerknę :D po prostu przyjęłam już sobie do wiadomości, ze wyniki będą jutro i oszukańczo nastawiam się na jutrzejszy dzień :D
Ja tam się nie stresuje będą to będą :D
bardzo proszę wyniki konkursu
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...animowane.html
Pozdrawiam
Kamis
Gratulacje dla dziewczynek na podium oraz wyróżnionych :przytul: :*
Brawo, brawo!!!!!! :D
wszystkie prace były ładne i pracochłonne :)
gratuluję nagrodzonym :) :kwiatek:
Gratulacje dla nagrodzonych i oczywiście dla reszty za wysiłek.
Dziękuję wszystkim za głosy oddane na moją pracę. Mój pierwszy konkurs i 3 miejsce WOW :skacze: nie myślałam o żadnej wygranej a tu taka niespodzianka. DZIĘKUJĘ !!!
ogromne gratulacje dla Agnieszka-x.:ok:
gratuluję również Aga za drugie miejsce oraz Kasia27 za trzecie miejsce.;)
no i oczywiście wyróżnionym dziewczynom.:)