Pewnie Lusill dodawaj więcej tych zdjęć a ja będę miała jeszcze większego doła! :D :D Kurcze te Pazurki p.Małgosi z tym srebrnym brokatem są extra! No i te p.Eweliny z niebieskim brokatem! W ogóle wszystkie są czaderskie! :)
Printable View
Pewnie Lusill dodawaj więcej tych zdjęć a ja będę miała jeszcze większego doła! :D :D Kurcze te Pazurki p.Małgosi z tym srebrnym brokatem są extra! No i te p.Eweliny z niebieskim brokatem! W ogóle wszystkie są czaderskie! :)
pazurki p. DANUSIPAZURKI PO..**PAZURKI PRZED..
pazurki p. JOLI**pazurki p.
mała gapa ze mnie i zapomniałam dzisiaj aparatu, dowieziono mi go ale niestety 2 prace nie zostały sfotografowanepazurki p.
pazurki p. JANECZKI **pazurki p.
*
pazurki p. MONIKI**pazurki p.
pazurki p. MALWINKI**pazurki p.
*moje nowe pazurki***
WoW! Szczena opada! Te brokatowe są czaderskie ale ten frenchyk jest taki śliczny. :love: Te kwiatuchy wymiatają!
piękne ...:*
ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA NA DRUGIEGO BLOGATU CHWILOWO ZAKOŃCZYŁAM DODAWANIE NOWYCH ZDJĘĆ!
* pazurki p. JOASI***pazurki p.
pazurki p. ANI *pazurki p.
Czytaj Więcej...
na te pazurki napatrzeć się nie można :) podziwiam prace :)
przepraszam za brak nowych prac, niestety jakoś nie mogę ich wstawiać bo mam problemy z dodawaniem fotek i nie wiem czy serwer zawinił czy coś z moim kompem...
Czytaj Więcej...
** ********* **
Czytaj Więcej...
Czytaj Więcej...
czerwone niteczki i fioletowe migdałki są cudne, a pozostałe jak zawsze bez zarzutu
Czytaj Więcej...
Czytaj Więcej...
Czytaj Więcej...
ja zawsze rewelacja różowiutki brokat jest boski, i migdałeczki też niczego sobie