Agnieszka-x przepiekne sa Twoje malowanki
Printable View
Agnieszka-x przepiekne sa Twoje malowanki
Moje pierwsze starcie z kredkami :D
Kredki to nie lada wyzwanie ale już je kocham :D:D
http://img14.imageshack.us/img14/2356/dscn2869kopia.jpg
Uploaded with ImageShack.us
dziewczyny ajkie kredki polecacie ??? bo bym sobie zamówiła ale nie wiem jakie żebby były dobre
centerbeauty - śliczne :brawa:
a oto moje ostatnie bazgroły
Clleo bardzo ladne te bazgroly :) oby wiecej takich :ok:
clleo śliczny kwiatek :):ok:
centerbeauty cudny kwiatek :) Liliya robiła podobny ;)
centerbeauty piękny:love:.
clleo superaśny:ok:.
Coś nowego - ostatnio rysunki pozwalają mi się odstresować, a stresu ostatnio mam sporo tylko szkoda że na moje bazgroły w ciągu dnia mam tylko kilka minut więc rysunki są takie sobie nic specjalnego:macham:
Śliczniutko clleo:ok:.
A to takie moje wiosenne;)
Shola świetnie Ci to idzie :)
Shola piękne:) jakie masz kredki?? bo piękne kolorki
Milena ja mam kredki KOH-I-NOOR AQUARELL, ale długo nie mogłam z nich tych kolorków wydobyć:huh:. Dopiero po wielu kombinacjach i próbach coś zaczyna się dziać;).
clleo11,centerbeauty,shola82 jakie śliczne :love:ja też bym tak chciała;(Mam kredki ale nie umiem nimi malowac:(
no właśnie ja ze swoich też kolory wydobyć jakoś nie potrafię..;/
Trzeba dobrze zmatowić powierzchnie na której chce się malować to naprawdę bardzo ważne. No i cieniowanie zaczynać od najjaśniejszej kredki stopniowo przyciemniając, to wszystko już pisała Agnieszka-x więc warto czytać rady experta;). Ja dodatkowo chcąc uzyskać ciemniejsze kontury przejeżdżam lekko zmoczonym cieniutkim pędzelkiem lub przyciemniam wszystko czarną kredką:). I jeżeli chcę uzyskać np w kwiatku ciemniejsze elementy to najpierw rysuje je ciemniejszą kredką, później zamalowuję jaśniejszą i wybrany element znów poprawiam tą ciemniejszą, dla mnie tak jest łatwiej, ale to taka moja mała rada, jestem samoukiem i żaden ze mnie nauczyciel:leze:. Mam nadzięję, że komuś pomogłam, a nie zaplątałam bardziej:przytul:. Pomogła mi również ta stronka Koh-i-noor .
shola82- super bardzo mi się podobają :kwiatek:
dziewczyny bez załamki ja na przykład odnalazłam zastosowanie białej kredki ha ha nigdy jej nie używałam a teraz prawie cały czas i tak naprawdę nie widać jej na rysunkach choć bardzo mi pomaga
Moje wypocinki z niedzieli :]
Cleo, slicznie Ci wychodzi :brawa:
ja zrobiłam takie coś..
No i śliczne Milena zrobiłaś, ładne kolorki:ok:. Im więcej się próbuje tym jest lepiej, tylko trzeba chcieć;). Moje kredki też już leżały w kącie, ale nie dawało mi to spokoju, no i tak sobie bazgram czasami:].
Kalie - kredki akwarelowe plus woda
Margaretki - kredki
wow o akrylowych kredkach jeszcze nie słyszałam.Znowu jestem w tyle :(
Ale to nic pora nadrobić zaległości :)
Aga jak zawsze cudne :) Szkoda ze się nie załapałam na warsztaty :( Ale następnym razem na pewno się zapiszę :kwiatek:
Milenka Ładne Ci wyszły :kwiatek:
Agnieszka bardzo ładne:ok:.