a zaraz w tyłek dostaniecie za marudzenie :aty: jakby każdy tak myślał to by nikt prac nie wysyłał...
Wszystkie powtarzam WSZYSTKIE są piękne i warte uwagi :kwiatek:
Printable View
a zaraz w tyłek dostaniecie za marudzenie :aty: jakby każdy tak myślał to by nikt prac nie wysyłał...
Wszystkie powtarzam WSZYSTKIE są piękne i warte uwagi :kwiatek:
I ode mnie też zaraz dostaniesz :aty:
prace są na równym poziomie i jaka frekwencja :brawa: inne fora mogą nam tylko pozazdrościć.
Każda praca została wysłana potrzebnie i liczę, że będzie się to powtarzać w następnych konkursach, same zobaczycie jak Wasz poziom osobisty będzie się podnosił z każdym kolejnym konkursem.
Jesteście kochane, ale jak zobaczyłam te cuda :o ojej... przepiękne prace ;)
Dziewczyny wszystkie prace są piękne i każda z osobna wyjątkowa i na pewno na miejscu. Nie można mówić że moja to to i tamto.
Głosik oddany:)
boszzzzzzzzzzz..... jakie rewelacyjne prace!!! Dzieła sztuki normalnie :)
Prace boskie!! Gratulacje dla wszystkich uczestniczek :D
trzymam kciuki za moje dwie faworytki tzn za dwie prace wg mnie najlepsze:)
to fakt wszystkie prace są wyjątkowe!!
Niesamowite! Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem wszystkich prac!
To ogromna przyjemność sponsorować konkurs na takim poziomie.
Z niecierpliwością czekamy na wyniki
A tam marudzicie. Moja praca jest chyba przedostatnia tak jak patrzę na ogół. A może nawet ostatnia. No i co z tego. Przynajmniej mam satysfakcję że wysłałam prace i wzięłam udział. A poziom oszałamiający. Musiałabym niezłe cuda wykombinować żeby się wyróżnić:)
Przynajmniej dyplomik elektroniczny za udział dostanę:)
Bo ostatnie miejsce też dostanie co? ;)
o kurcze dziewczyny piękne prace, sama nie wiedzialam, na którą zagłosować każda zasługuje na 1miejsce. Gratuluje każdej z osobna :*
Sylla hehe nie marudź :P
Ostatnie miejsce zarezerwowane jest dla mnie i moich wypocin więc nawet się nie czaj hahaha
Dziewczyny dałyście takiego czadu że hoho :ok:
sylla nie rozumiem co to ma znaczenie? kolejność?? przecież nie poustawiali tego od najładniejszej do najbrzydszej, zresztą nie Twoja praca jest przedostatnia
Już chcę zobaczyć wyniki! :D Która z Was wygrała (może mój skromny głos coś pomógł ;])
Ja nie mogę dziewczyny!! Stworzyłyście arcydzieła, nie mam pojęcia na którą pracę zagłosować, mam kilka faworytek i nie wiem na którą oddać swój głosik...
Mi również podobają się wszystkie prace ^_^...
Ale tylko jedna tak naj, naj, naj :love:
Mam nadzieję, że wygra :D
A Ja oddałam głosik na jedną z ostatnich prac ;)
A moja jest jedną z pierwszych i widzę że mimo że jest ładna , nie powiem że nie ^_^ To na pewno nie zajmie miejsca na podium , bo inne dziewczyny dały z siebie więcej i miały lepszy pomysł :) Miejsce na liście wystawionych prac, nie ma znaczenia.
Uważam że wszystkie prace są piękne !!
Zaczynając od pierwszej , kończąc na ostatniej i powiem prawdę że pierwszy raz tu na forum widzę konkurs na tak wysokim poziomie , również jeśli chodzi o frekwencję :D:D:D Więc błagam dziewczyny przestańcie marudzić " po co Ja wysyłałam pracę " itp
Bo jak czytam wasze komentarze i oglądam te zdjęcia , to zastanawiam się
" kurde, która to taka co nie wierzy w siebie , bo Ja nie widzę tu pracy niegodnej uwagi i oklasków"
OT CO ! :kwiatek:
Amen:):):)
to niech wszystkim dadzą nagrodę:D:skacze::skacze:
ostatnie miejsce jest dla... MNIE ^^ pewnie jak zawsze hihihi
kopara mi do ziemi opadła, albo w ogóle mi odpadła, dziewuszki, jestescie niesamowite!!!! jak ktoś bedzie potrzebowal modelki na nastepny konkurs to Valia się z przyjemnością podda operacji:))))))))))))
dziś mi się komp naprawił i ...podziwiam dzieła.sonda zamknięta więc głosu nie oddam,ale naprawde pazury rewelacyjne.Też coś dłubałam w tym temacie,ale na razie nie moge brać udziału w konkursach.jak sie ogarne to założe galerie i powstawiam co nieco,i będziecie mi pomagać co robie nie tak.Szacunek dziewczyny za zdolności:ok:
wyniki sa jutro?czy zle kojarze ;)
tak, jutro:) adrenalina rośnie....