Nic nie zostało usunięte, katarynka nie zrobiła absolutnie nic co miałoby wpłynąć na podjętą decyzję. A 10 pkt regulaminu brzmi jasno.
Printable View
Nic nie zostało usunięte, katarynka nie zrobiła absolutnie nic co miałoby wpłynąć na podjętą decyzję. A 10 pkt regulaminu brzmi jasno.
to dobrze bo już myślałam że to przez to że rozgryzłam na czyją pracę zagłosowałam :/
ale i tak mi smutno :/
Nam też smutno i przykro, nie lubimy takich sytuacji.
ja bym chciała aby ktoś mi wyjaśnił sytuację. Dlaczego moja praca została odrzucona?
pkt 10 mówi, że nie wolno publikować prac ja jej nie publikowałam. A pracę robiłam indywidualnie na konkurs. Trzy tygodnie temu zrobiłam kilka prac do AP w tym na konkurs jednak mi się nie do końca podobała, więc trzy dni przed upływem terminu konkursu usiadłam i zrobiłam te czarne po czym je zdjęłam. W mojej galerii nie ma żadnych przerobionych prac ani tej na konkurs. Te wcześniejsze do AP owszem opublikowałam bo ich nie wysłałam na konkurs.
Czekam na odpowiedź.
głosik oddałam..
ale się porobiło
tez jestem ciekawa...co to bedzie ...
Zagłosowane ponownie ;)
rozumiem decyzję administracji moja nie uwaga i nie doczytanie do końca regulaminu jedna z forumek zwracała mi uwagę na ten pkt10 ale myślałam że chodzi o moje ostatnie pazury które wykonałam też czarny french robię ich bardzo dużo ostatnio i zapomniałam o tamtych,przepraszam za opóźnienie w konkursie mam nadzieję że zrozumiecie...
ja... chyba zaraz zwariuję. Przeleciałam wszystkie fora na których jestem, bloga, nk nigdzie ich nie dodawałam;(
na jakiej podstawie mnie wykluczono, może mi ktoś wytłumaczyć:huh:
Paznokcie może są podobne bo każdy ma jakiś swój styl a ja lubię czerń ale aby tak od razu kopa z konkursu;(
Tak się przy nich napracowałam 6 godzin-ryczeć mi się chce ;(;(;(;(
meg napisz do dziewczyn niech ci wytłumaczą co i jak bo szkoda całej twojej pracy może to tylko nieporozumienie:)
zagłosowane
zagłosowałam po raz drugi ... ale już nie mam ztego takiej satysfakcji jak za pierwszym razem :(
zaglosowane
Odrzucono moją pracę ponieważ posypały się raporty, że paznokcie dodane przeze mnie są to przerobione konkursowe więc tym co tak twierdzą- to nie są te same paznokcie, konkursowe robiłam 19.09 czarnym żelem, natomiast monroe robiłam czarną farbą akrylową z myślą, że przyjmą do AP 28.09 czyli po konkursie. Tak tego nie zostawię sprawa ma być wyjaśniona wyślę oryginalne zdjęcia wszystkich prac abyście mogli sprawdzić daty wykonania.
Serdecznie pozdrawiam uczestniczki konkursu teraz na pewno macie większe szanse na wygraną.
Trochę nie miło zasugerowałaś że gdy Twoje paznokcie brały udział to inne nie miały szans, ale mnie to nie dotknęło :D
mnie sie bardzo przykro zrobiło, :placz:moze nie robie takich ładnych pazurków jak ty meg ale moze kiedys dojde do perfekcji:placz:
to nie było miłe ani potrzebne, trochę mnie to obraziło, bo biorę udział w różnych konkursach i zawsze przestrzegam regulaminu i zachowuję się fair a Ty piszesz tutaj do ogółu uczestniczek tak jakby każda chciała się ciebie pozbyć - a raczej Twojej pracy. Z resztą sama przyznaj że Twoje prace są do siebie podobne... Czasem sama miałam wrażenie że z frenchowych szpicy przerabiasz na migdał, bach inne kwiatuszki i już... Meg naprawdę obiektywnie patrzę na to, ale Twoje prace są do siebie podobne...i ktoś mógł się pomylić... Nie wiem jak było naprawdę ale życzę Ci jak najlepiej :)
Zagłosowałam drugia raz. Trochę przykra sytuacja...
Omg, ja tam się nie uraziłam tym co napisała Meg..i nawet nie mam zamiaru się przejmować takimi słowami. Wyjaśnijcie to sobie prywatnie. I Meg na przyszłość więcej pokory :)
nie no dzieki Meg wiemy ze nie dorastamy ci do pięt :skacze: ale przynajmniej nie robimy wszystkich prac na jedno kopyto :) a potem nie mamy do wszystkich pretensje...
ja to rozumiem tak: nie wolno przerabiac paznokci juz publikowanych tak? a twoja praca jest praca przerobioną. Nie ważne ze robilas ja od podstaw na ten konkurs ale jest to jeden szablonik jednej pracy. Nie wazne ze inny french, inny ksztalt paznokcia... schemat i caloksztalt identyczny z praca która juz opublikowalas... pomijając to ze praca wola 'zaglosuj na mnie bo ja jestem pracą Meg'
i nie dlatego sie wypowiadam ze donioslam na ciebie bo nie lubie donosic wole od razu 'w pysk strzelic' ale ja tak zrozumialam twoj i chechlolka ban... chechlol zalapala i jakos nie kąsa ze zlosci...
tak wiem wredna jestem ale musialam cos powiedziec :)
i ja zagłosowałam
Ja zagłosowałam w pierwszym głosowaniu na Meg.
Teraz biorę pod lupę inną pracę:)
Nie uważam, że pazurki były przerobione z innych, po prostu kwiatki akrylowe były bardzo do siebie podobne:)
Nie mnie to jednak oceniać:)
Pomimo, że nie brałam udziału w tym konkursie, Meg, troszeczkę mnie Twoje słowa zabolały. Wszystkie wiemy, że w żadnym konkursie poziom nie jest aż tak wyrównany, żeby rywalizowały osoby tylko na danym poziomie. Biorą udział osoby na wyższym poziomie, takim jak Ty, i te na poziomie niższym (kochanie nie obraźcie się), te które się dopiero uczą i dopracowują swoje pazurki i chcą spróbować swoich sił.
Według mnie, wszystkie prace są piękne:) I te od profesjonalistek i te od początkujących dziewczyn:) A to dlatego, że każda włożyła w nie mnóstwo serca i pracowała nad nimi:) A to jest najważniejsze;)
Pati ja sonie zdaję sprawę, że moje paznokcie nawet ich nie przypominają czasami :D więc ja się za nic nie obrażam :)
Ja tam tego bym tak nie przeżywała. Robiłam dwie prace na dwa oddzielne konkursy, ale na ten drugi nie wysłałam , bo mi się zdawało, że prace są podobne, nawet bardzo, cho nie zamierzałam. Trochę pokory , jesteśmy dorosłe, zdarza się. Moja typowana praca na szczęście została :D
[/quote]Serdecznie pozdrawiam uczestniczki konkursu teraz na pewno macie większe szanse na wygraną.[/quote]
mi się zrobiło przykro, że meg tak napisała... nigdy nie przetrząsałabym czyjejś galerii żeby sprawdzić czy jakaś praca nie są przerobione... żeby tylko zwiększyć swoje szanse...:/:
meg... nie oceniam cię, bo nie sądzę żebyś ryzykowała pracą konkursową i wrzucała przerabianą...(to samo tyczy się chechlol)
a tak poza tym-moja praca może nie ma z twoją szans, ale mimo to jestem z niej dumna:]