prosze kochana The Antykoncepcja Game
Trzeba się zarejestrować i grać w grę co jest po lewej stronie "walka z plemnikami" się nazywa.Jak już zajdziesz w ciąże też dalej grasz bo za ustrzelone plemniki kupujesz rzeczy
Printable View
prosze kochana The Antykoncepcja Game
Trzeba się zarejestrować i grać w grę co jest po lewej stronie "walka z plemnikami" się nazywa.Jak już zajdziesz w ciąże też dalej grasz bo za ustrzelone plemniki kupujesz rzeczy
:skacze::skacze::skacze:juz jestem
dziewczyny dziś się zapisałam na stronkę Co Kupić... pisze się tam opinie o różnych produktach i dostaje się punkty. Za punkty odbiera się nagrody... Jelsli macie konta na allegro to tam logujecie sie tym samym loginem i hasłem https://cokupic.pl/zaproszenie/mariolak83
przyszła mi dziś paczka z pedigree junior
dziewczyny podostawaly pampersy do testowania,ale tylko po dwie sztuki to zenada,jak mozna probowac majac tylko dwie pieluszki,ale coz
a ja dzis patrze i wygralam zestaw kosmetykow palmolive na rossnecie... ale zeby odebrac nagrode powinnam sie okazac paragonem zakupu żelu w czasie trwania konkursu... a ja takiego nie wiedziealam i nie kupilam:( i nie odbiore swojej nagrody:(porażka;(;(;(
---------- Dodano o godzinie 13:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:04 ----------
nigdy nic jeszcze nie wygralam... to pierwszy raz dzis :( jestem załamana:(
może ktoś ze znajomych kupował coś z palmolive w tym czasie i zachowała paragon... popytaj:* może się uda
szkoda:( nie było napisane żeby kupić? pewnie jakimś małym druczkiem:( szkoda:(
nie przeczytalam regulaminu:( i dlatego nie wiedzialam:( a tak sie cieszylam:(;(
ja ostatnio wysłałam air wick, też muszę przeczytać regulamin w takim razie.. niekiedy jest na dole napisane, żeby kupić coś konkretnego:(
szkoda kurcze nagroda przeszła mi koło nosa:(
Zawsze takie informacje są podane w Zasady konkursu... nie musicie czytać dokładnie regulaminu wystraczy zasady(tam są 3 czy 4 punkty od myślników) właśnie dlatego nie brałam udziału w tym konkursie, bo nie chciało mi się kupować ;P
---------- Dodano o godzinie 15:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:27 ----------
też biorę w nim udział ale tam nie trzeba niczego kupować:) wystarczy odp na pytania
już przeczytałam te zasady:)
smutno mi nie odbiorę mojego prezentu:porazka::porazka::porazka:
---------- Dodano o godzinie 16:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:42 ----------
dziewczyny znalazłam link do darmowych próbek kawy... ale czy wysyłają to się okaże dlawtajemniczonych.pl
kochanie jestes boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! nie wiem jak ci dziekowac:*
Najlepiej jak wyślesz mi na PW swoje dane adresowe hi hi hi nie ma za co ;)
No i zapomniałam dopisać... GRATULUJE WYGRANEJ!!!!!!
Wygraną będę miała tylko dzięki Tobie kochana:* dziękuję Ci z całego serduszka:*
no i widzisz udało się:) tak się zastanawiam czy jak już ktoś wygra konkurs 1 raz na rossnecie to zapisują jego dane w jakiejś bazie danych żeby już ponownie nie wygrał i dać szanse innym... jak myślicie??
całkiem możliwe że tak robią... tak byłoby sprawiedliwie... ale niech się wypowiedzą które już coś wygrały??
Kochane ja tez mam ogromną prosbę o ten paragon z palmoliw,zwróce wam cene zelu za patragon właśnie się okazało ze mój M wygrał kuferek i tak sie cieszyłam bo miałabym na ozdóbki ale paragon po zakupieniu gdzieś posiał.;(;(;(;(BŁAGAM JAK KTÓRAŚ MA PARAGONIK ZWRÓCE KOSZTY ŻELU .BEDE WDZIĘCZNA
wiecie co wygrałam termometr i jak do tej pory nic nie dostałam. czy wy też nie dostałyście. a może tylko ja go nie dostałam.;(;(;(
ja nie dostalam ani owieczki ani termometra:(