ja wiem Kura ... sie a zrobisz :) hihihi
Printable View
ja wiem Kura ... sie a zrobisz :) hihihi
do Sindi- kup sobie nasz D plus, nie jest tak szybki jak hs5 przyzwoicie wiąze, dosc dlugo trzyma, czas schniecia jakies 2 sekundy dluzej niz hs5, to klej dla profesjonalistów, ale jesli ci moge doradzic nie kupuj klejow dlugo wiązących, bo wiem z doswiadczenia, ze bardziej utrudniaja pracę nawet początkująym stylistkom, niz ulatwiaja. Bedziesz zadwolona. Jak ja uczę swoje kursantki to od razu na klejach szybkoschnacych, nawet nie wiedza juz od początku co to znaczy "poprawiac w nieskonczonosc przekrzywiajaca sie rzęse" bo klej nie łapie:)
Izi, a kup se miksa na początek, i nie boj się innych skrętów, mieszaj sobie, przy dopelnieniach nie będzie znaczącej roznicy, spokojnie mozesz mieszac skręt C z SL z naszym skrętem B , skręt D z naszym C w ten sposob nie zmarnujesz już zakupionych rzęs, a wyprobujesz coś nowego, moze Ci się spodoba:), a nie poniesiesz dużych kosztów
Kurko pomyśle intensywnie przy następnym zamówieniu:) (pewnie w przyszłym miesiącu bo mam klej nóweczkę jeszcze nie śmiganą) Tym bardziej że zaczynam się również rozglądać za nowymi pęsetkami.. hymm...
Dzikakurko kochana ja juz wiem ze nie chcę innego niz Hs5,musze miec szybkoschnący gdyz taki miałam na kursie i mega piękna praca nim jest a wczesniej nam dała inny jakis 3-5 sek i myslalałam ze to sie nigdy w zyciu nie przyklei i ze mnie szlag trafi:D Wiec myślę ze zostanę przy Hs5 jak na poczatek no i dobiore sobie jakies rzęski,powiedz mi jeszcze kochana kurko w ile czasu wysyłacie wysyłkę?:)) :* :* dziekuje za odpowiedz
Jeśli pobraniowka do nawet i w ten sam dzien wychodzi :)
a teraz TADAM
MAMY DLA WAS NIESPODZIANKĘ
PIERWSZĄ Z CYKLU :)
Dziewczyny od dziś ruszamy.
Happy hour
Jutro mamy dla Was noreczki o 20% taniej! co Wy na to?
o to swietnie Edytko bo ja własnie planuje u was zakupy xD moze się wiec skuszę:D :huh:
---------- Dodano o godzinie 03:24 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 14:49 ----------
no juz zamówiłam wieczorkiem ...:D minki i silk diamond i klej ultra plus..chyba dobrze ?:D rozumiem ze mogę kleić obydwa rodzaje rzęs tym klejem?:)) :D Przepraszam Was jak coś głupiego pytam ale raczkuje dopiero wiec same rozumiecie :P
mam nadzieje ze wszystko juz nie długo ogarnę :)) no i teraz tylko wyczekuję na przesyłkę z Evo <3
:serce: Stylizacja paznokci i rzęs :) - Sindi89 - Stylizacja paznokci i rzęs :) - blog dostępny pod adresem urodakobiety.pinger.pl :serce: dopiero co załozyłam..ale jakby komuś się nudziło i chciał przejrzeć..i dać dobrą radę :)) będzie mi miło :))
Dziekujemy za udzial w akcji promocyjnej wszystkim naszym klientkom.
Juz niebawem... kolejna akcja :) przygladajcie się i czekajcie :) na pewno czyms miłym Was zaskoczymy
kochane jutro bedzie tydzien a ja nadal nie mam przesyłeczki:(
laurencja, nazwisko na priv kochana, po "laurencji" na pewno Cie nie rozpoznamy:skacze:, coś musi być nie tak, robimy przesylki na bieżąco, bo wszystko mamy. Znow ta cholerna poczta polska? Napisz, a najlepiej zadzwon (moj nr to 516066244) a podamy Ci nr przesylki lub zobaczymy co poszlo nie tak. Ostatnio Emilia B zamowila produkty i zorientowalysmy się, ze... zamowienia nie ma, a pieniadze na koncie były:o, to samo bylo chyba z zyzą jezeli dobrze pamiętam. Nie mowie, ze to Twoja wina ale może czegos przy zamowieniu nie wcisnęłas, program nie zapamiętał-powodow moze byc wiele.
ok zadzwonie dzisiaj ale ja potwierdzenie ze towar zostal wyslany dostalam...pewnie poczta nawalila :/:
Dziewczyny jest problem z nasza strona. jesli nie dostaniecie maila z potwierdzeniem ze zamowienie zostalo zlozone i nie dostaniecie numeru konta, dzwoncie, bo to oznacza tylko tyle ze system nawalil.
Juz ostatnio i mnie sie taka sytuacja zdarzyla wiec dzwoncie jesli nie dostaniecie od nas potwierdzenia ze paczka zostala nadana.
Laurencja, przegladam sterty nadań odezwe sie na PW
Laurencja, zadzwoń do siebie na pocztę. Ja miałam już przypadki, że paczka czekała na poczcie a po prostu listonoszowi zapomniało się zostawić dla mnie awizo...
Zuzaneczka twierdzi, że widać tę czekoladę:skacze: Na żywo widać bardziej, ale wiecie jak to jest na focie. Oto ciemnoczekoladowe rzęsiory z serii Silk Diamond Dark brown
Pięknie widać na końcówkach tych rzęsek ale ja chyba nie potrafię tewgo uchwycić, fociłam babkę, fociłam, aż się zdenerwowała nieco:D
A ja nie umialam sciagnac foty z telefonu :)
wstawilam na facebooka i dopiero teraz tu :)
Dziekuje za przesyłke ,moje kochane rzęski są rewelacyjne:D :D
A ja zamówiłam sobie Minki dwie kasetki. Ciekawe kiedy mi przyjdą?
Nie ukrywam , że zależy mi na czasie...
Zaskoczyłam się jak zamawiałam rozmiary rzęs. W kasetce z wszystkimi rozmiarami były 6,8,10,11,12,13 i 14 a w pojedynczych rozmiarach są też 9 :)
Nie wiedziałam o tym...
Sylwia zamowilas wczoraj o 22.30 i z nadaniem z listem poleconym ekonomicznym. Jesli zalezy Ci na czasie trzeba bylo zaznaczyc priorytet (chociaz to nie regula) ze dojdzie prędzej. Dzisiaj wysle Twoja paczkę, ale o tego typu rzeczy(jak przesylka czy tez jej brak) pytajcie na maila lub dzwoncie.
BTW dlaczego dziwisz sie ze jest 9 osobno? :)W mixie nie ma tez 15 a i te są dostępne. Najwyraźniej producent zadecydował, ze i bez tej 9 i 15 jakos sie obejdziemy na poczatek pracy.
ja się tam bez 9tki i 15tki obchodzę cały czas :P ... aaa i muszę wspomnieć, że oczywiście kolejna przesyłka dotarła, a rzeski jesienne są mega! szkoda, że fiolet, żółć, czerwień i granat są takie, jak w zwykłych kolorowych, ale z drugiej strony- mnie się już i tak prawie skończyły tamte- jest wzięcie na kolorki :D
za to srebrny, złoty, brązy, błękitny i pomarańcz są cuuudowne :)
Meraszka Ty z tego kółka uwielbienia kolorów dawaj foteczki z tymi kolorkami :)
Moje co najwyzej granat fiolet i czerwień chcą...
no jedna moze pomarańczowy (ruda) zawołała a tak to cisza :)
Hymm... zaczynam dojrzewać do zakupu paletki tylko nie znam jeszcze Waszych rzęsek i tak się zastanawiam SILKi czy MINKi? MINKi czy SILKi? :help:
izi weź i te i te ;)
kura wracam powoli do blondu, szykuj sie na czekolade :D:D:D:D
Mam pytanko, kiedyś pisałyście, że macie w sprzedaży rzęsy hologramowe, ale nigdzie ich nie widzę w sklepiku, czy są dostępne? I czy chodziło o takie rzęsy http://static1.tradoro.pl/80/bro3.jpg ?