Super te hybrydki wasze
kilka moich wstawie
Printable View
Super te hybrydki wasze
kilka moich wstawie
standardowo french bialy indigo kamuflaz c&c
zyza super
kinga co to za kolorek na 1wszym zdjęciu ten jasny?
P.S. Dziewczynki piszcie nazwy hybryd żebym się nie musiała potem dopytywać :P
Taaaaaak i teraz sie wyda no kupilam sobie na ebayu takie cudenko co nazywaja skin snake podkladamy specjalna baze i warstwa wybranego koloru potem specjalny top ktory rozprowadza warstwe koloru tak ze powstaje nam efekt skory weza ale tu akurat pani sie spodobal kolorek.Nooooo i teraz musze sie przyznac ze kupilam chinska tanizne dotego polaczylam z bluesky i mamy efekt w sumie musze przyznac ze bardzo tanie ale trzymaja sie dobrze i kolorki tez fajne sa jesli chce ktos linka do wstawie bez roblemu
Kinga sorry ze pytam, ale na pierwszej focie nie widzę żadnego efektu węża.. może jestem ślepa? Może piszesz o innej stylizaci?
a tu moje
Załącznik 61189Załącznik 61190 Gelish Wiggle Fingers Wiggle Thumbs That the Way Magic Comes
Załącznik 61191Załącznik 61192 INS (nie mam numerków na butelkach)
A tu chyba chodzi o to, ze specjalna baza i top w polaczeniu z kolorkiem daje skin snake, dlatego tego nie widac bo Pani chciala sam kolorek :)
tak wlasnie rudzia jak piszesz spodobal sie kolorek i pomalowalysmy normalnie
---------- Dodano o godzinie 22:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:35 ----------
Wstawiam wam linka zebyscie zobaczyly jak to wyglada :)
tylko prosze nie krzyczcie ze wam tu chinszczyzne odaje na tacy:D
15ml Snake skin Nail Art Soak off UV Gel Polish UV Nail Tips #25-48 | eBay
popatrzec mozna na efekt nie wiem czy jakis z producentow ma juz cos takiego
Czyli potrzebna specjalna baza do tego ? i top? czy coś jeszcze też? :D
napaliłam się :D
Nom fajny efekt ;)
mnie się też podoba :)
plushak jak będziesz kupować daj cynk ;) może zamówię z Tobą
Hey dziewczynki fajnie ze sie wam podobaja
pod spodem oferty macie instrukcje kochane
basa jest jasna chyba biala lub czarna i do lampy
kolor i tam taki specjalny top czy co to tam co powoduje ze uzyskamy efekt skory weza i do lamy
a potem juz samego topa i tez do lampy
---------- Dodano o godzinie 11:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:36 ----------
Zapomnialam dodac ze te kolorki w ofercie sa od koloru 25-48 jesli chcecie inne zobaczyc musialybyscie wejsc w inne produkty tego uzytkownika
kinga czego to ludziska nie wymyślą ;)
A czy ktoś spotkał się z innych firm z takim kolorkiem jak u kingi na 1wszej fotce ten jasny?
ano Wisienka wymyslaja wymyslaja ale chyba dobrze bo nowosci maja
mam blyesky w podobnym kolorku nr 40514
Stylizacja wykonana lakierem hybrydowym PERMANENTE UV z nowej jesiennej kolekcji.
http://imageshack.us/a/img211/7427/2...9922697559.jpg
ja tam chetnie wezme jakbyscie zamawialy, swietny efekt
czekam na baze bo nie kupilam za pierwszym razem jak zrobie cosik to wstawie wam i opisze czy dobre to czy nie
narazie mam same kolorki
a myslisz ze nie da sie na bazie hybrydowej? duze pojemnosci sa, jak z kryciem Kinia?
baza musi byc od nich bo niestety jest w innym kolorze jesli chodzi o krycie calkiem dobre ale dwie warstwy musza byc jesli malujesz normalnie czyli bez efektu skory weza nie wiem jak to bedzie jak cala aplikacja bedzie krok po kroku z ich instrukcja wstawie zdjecia i opisze co i jak jak juz dostane baze
z niecierpliwością czekam na relację ;)
Soczysta mandarynka + wrześniowa noc MM
włoska kawa i soczysta mandarynka :)
kolory dokładnie takie jak w rzeczywistości :cwaniak2:
Cudowny kolor!
nanami7, piękna ta mandarynka! :)
Manicure hybrydowy (jeden ze wskazujących przedłużony akrylem ;) ) - ależ byłam szczęśliwa jak zobaczyłam takie długaski :skacze::skacze::skacze:
Mistero Milano - morska głębina
Indigo - GR01
http://pu.i.wp.pl/bloog/69281927/471...pod_3P_big.jpg
u mnie soczysta mandarynka to najbardziej rozchwytywany kolor :)
Moje kolejne - frappe MM