-
Odp: Noble Lashes - produkty do przedłużania rzęs
Klej sensitive jest inny. Miałam poprzedni 3 miesiące i był bardziej gęsty niż standardowy, ale nie tak, jak teraz. Nie ciągnął się i sechł szybciej. Użyłam 1(!!) raz i przy następnej klientce nie mogłam go wycisnąć i musiałam rozwalić butelkę, żeby na czymś kleić.
Zamówiłam kolejny i znów to samo :/
-
Ja mam to samo z Ultra Plus B niestety tez ciezko wychodzi z buteleczki, jak juz wyleje to nie jest konsystencji lejacej tylko gestszy i nie tylko ja mam z tym problem ale jeszcze 2 moje kursantki zglaszaly mi podobna sytuacje jak chodzi o Ultra Plus B... rzesy sie sypia naszym klientkom ;( Prosimy zglosic to do producenta bo ewidentnie ostatnia seria klejow nie jest taka jak poprzednie ;(
-
Tak z Sensitivem był problem. Teraz już wszystko jest ok.
Jakby kiedyś Wam jeszcze przyszedł taki klej to potrząśnijcie nim mocno przez 10-20 sekund. Jeśli to nie da rady piszcie od razu do nas - wymienimy.
Jest to sytuacja skrajna ale czasem może się zdarzyć parę takich buteleczek.
-
Noble Lashes dokładnie jest to sytuacja skrajna nie mamy o to żadnego żalu i pretensji. Miejsce w, którym to było transportowane przez pracownika poczty lub złe składowanie paczek na poczcie mogło przyczynić się do zmiany konsystencji kleju.
-
Ja nie miałam problemu z konsystencją, ale od jakiegoś czasu widzę, że kleje stały się bardzo kapryśne...
Przez jakiś rok kleiłam na hs-5, klej mur beton, korektę co 4-5-6tyg i dalej było co uzupełniać. Sporo osób było zszokowanych tym jak długo mogą się rzęski trzymać... Nigdy żadnego opakowania nie miałam dłużej niż 3-4tyg otwartego.
Potem mój ukochany klej zaczął trzymać słabiej. Myślałam, że ja coś gdzieś źle robię.. Pozmieniałam wszystkie inne preparaty, ale dalej tak samo. W końcu po którymś opakowaniu z kolei rzęsy się sypały po 2tyg.
Było to jakoś na początku lata.
Kupiłam hs-4 i ultra plus B z poleceń i opisów na forum.
Hs-4 trzyma przyzwoicie.
Jednak UP B jak przez pierwsze 2 opakowania trzymał super, tak teraz jest coraz gorzej... w dodatku tak śmiesznie, że jednej klientce trzyma spokojnie do 3-4tyg do korekty, innej wysypie po 2tyg dużą korektę. Zaznaczę, że mam na myśli tutaj stałe klientki które robią rzęsy już długo i o nie dbają.
Nawet jednak jak trzyma wg. mnie przyzwoicie to nie są to te deklarowane 8-10tyg :/
Ja również miałam 3 razy na UP B zakładane, za każdym inne rzęsy więc wiem jak co się trzymało :P
Za pierwszym razem po 6-7tyg jak ściągałyśmy rzęsy dalej miałam resztę czerwonego ombre na oczach ;) No to pierwsze wrażenie, super klej.
Potem miałam noreczki objętościowe i niestety posypały się strasznie... 2,5 tyg korekta na oczach gdzieś z 40% rzęs.
Przy następnej aplikacji trzymały lepiej, ale zdecydowanie nie tak jak za 1 razem.
Nie wiem o co chodzi, ale szukam innej opcji klejowej aktualnie...
Boli mnie to bo przyzwyczaiłam się do tych klejów, ale coś tu jest gdzieś nie tak :/
-
Ja tez już tych klei nie ogarniam :)
A wogóle to zła na siebie jestem bo zamówilam pensetę. Nie spodziewałam sie po niej cudów za te cene,ale nią sie w ogóle nie da chwycic nic. Od początku jest wykrzywiona. Szkoda mi reklamowacc bo za 10 zl szkoda zachodu a dodatkowo nie mam paragonu ( nie wiem czy zawsze jest dodawany?)ale nie wiem po co takie sprzedawac :>
-
ja też raz kupiłam najtańsze. no i poszły do kuferka paznokciowego, do rzęs się na pewno nie nadaja. też uważam że powinny być wycofane.
-
Odnośnie kleju to zapewne w większości przypadków winna jest pogoda, mimo że trzymamy je w specjalnych chłodniach i nie idą do Was długo to na poczcie, w trakcie przewozu i na sortowni na pewno jest bardzo gorąco i to może na nie wpłynąć, dlatego też podczas upałów wysyłaliśmy je w termo woreczkach. Obecnie gdy nie ma już upałów jest lepiej.
Nie wystawiamy paragonów bo nasza forma działalności tego nie wymaga. Jeśli jednak chcecie dokument piszcie, wystawimy Wam fakturę VAT, trzeba tylko zaznaczyć opcję FV przy zamówieniu, wtedy wysyłamy ją z automatu.
-
Cytat:
Napisał
noblelashes_pl
Odnośnie kleju to zapewne w większości przypadków winna jest pogoda, mimo że trzymamy je w specjalnych chłodniach i nie idą do Was długo to na poczcie, w trakcie przewozu i na sortowni na pewno jest bardzo gorąco i to może na nie wpłynąć, dlatego też podczas upałów wysyłaliśmy je w termo woreczkach. Obecnie gdy nie ma już upałów jest lepiej.
Nie wystawiamy paragonów bo nasza forma działalności tego nie wymaga. Jeśli jednak chcecie dokument piszcie, wystawimy Wam fakturę VAT, trzeba tylko zaznaczyć opcję FV przy zamówieniu, wtedy wysyłamy ją z automatu.
Mnie paragon nie jest potrzebny do szczęścia, ale na stronie jest:
Cytat:
Zwracany towar należy odesłać razem z otrzymaną wraz z nim fakturą.
I zastanawiałam się - co jak nie mam faktury a chcę zwrócić załóżmy tę felerną pensetę?!Oczywiście nie będę się w to bawiła bo koszty odsyłania pożrą wszystko to co miało by mi być zwrócone, ale dumam na przyszłośc. Bo oczywiście po tych pensetach moja czujność wzrosła.
-
Gorzka jeśli jest FV, należy odesłać towar + FV.
Jeśli FV nie ma, należy odesłać towar.
---------- Dodano o godzinie 22:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:52 ----------
Zachęcamy do korzystania z oferty promocyjnej
Promocje
-
moglabym prosic jakies zdjecie proilu Cw waszych rzeskach?? bo na stronei nei widze a jak wiem kazda firma ma inny skret
-
jest rysunek każdego skrętu , jak wejdziesz w dane rzęsy, na samym dole. to jest mocne C.
-
ktory klej polecacie z noble??
-
klej z zielona nakrętką. zapytaj się na priv, czy jeszcze mają, bo to nowość i była dostępna tylko dla wtajemniczonych :ok:
-
eeh za pozno rano zlozylam zamowienei najwyzej innym razem go wezme:)
-
to w końcu jaki klej wziełaś?
-
Aaaaa wchodzę na sklep a tam brak UB+ ;(
Może ktoś z Noble zagląda tu po godzinach i napisze czy jest gdzieś może jakaś zapodziana sztuka? I płatki Angel?
-
nie bój się Madziulek Noble obiecało mi że w czwartek będzie tak że szykuj zamówienie ;)
-
Cytat:
Napisał
nadiuszka
nie bój się Madziulek Noble obiecało mi że w czwartek będzie tak że szykuj zamówienie ;)
A ten z zieloną nakrętką co tak chwalicie też?:D
-
-
Klej z zieloną nakrętką "GREEN" już niemalże jest u nas, prosimy o jeszcze chwilkę cierpliwości.
-
A o której w czwartek będzie ten nowy towar wprowadzony i gotów do wysyłki? Bo zastanawiam się czy zdążę kliknąć tak aby dotarł do mnie na piątek ?
-
A czy ten klej z zieloną nakrętką będzie na sklepie czy znowu spod lady, bo również jestem zainteresowana kupnem? ;)
-
My nie sprzedajemy spod lady, wszystko idzie na sklep i jak chcecie to bierzcie faktury.
-
Myślę, że nie o to chodziło...
A ja po raz kolejny zostałam bez odpowiedzi... no trudno.:huh: