odetchnełam z ulgą:D thx szefie:master:
Printable View
odetchnełam z ulgą:D thx szefie:master:
to teraz tylko pozostaje cierpliwie czekać na wyniki, trzymam kciuki za was wszystkie
ja też trzymam kciuki i się już doczekać nie mogę wyników:):):skacze:
Kiedy będą dokładnie wyniki? Bo dostałam maila,że głosowanie przedłużone do poniedziałku do 12... hmm
do poniedziałku? ja dostałam tylko mejla, że głosowanie kończy się 29.10 o godz 24
a na podanie wyników administracja ma 2 dni robocze;)
tylko osoby które wcześniej oddały głos a nie zagłosowały ponownie mogą głosować do poniedziałku, wyniki będą zgodnie z regulaminem
nie rozumiem..... to w końcu do kiedy te głosowanie??
ja to rozumiem tak:
jesli głosowałaś do 26-10-2009 (tzn przed 26-10) to misusz zagłosowac jeszce raz bo jest o jedną pracę mniej i masz czas do poniedziałku
jesli głosowałaś po 26paźdiernika to już nie musisz
jeśli wcae nie głosowałas to chyba przepadło i juz nie możesz
szczerze?? bez sensu....
no, ale nie ja to wymyśliłam:D tyko tłumacze o co chodzik choc i tak nie jestem pewna czy mam rację:D
hehe rozumiem rozumiem:)
Głosowanie już się normalnie zakończyło ale niektóre osoby które zagłosowały przed "aferą" chyba nie wiedziały że ponownie muszą zagłosować i tylko dla nich zostało to głosowanie przedłużone... Może trochę bez sensu ale też bardziej sprawiedliwie gdyby ich głosy nie zostały w ogóle zaliczone:good:
dziewczyny to nie jest bez sensu
wiele osob zaglosowalo przed wycofaniem jednej pracy i wogole nie wiedzialy ze praca zostala wycofana
bo nie czytaly dalej tematu
daltego wiele glosow odpadlo
i od 26 do 29 to tylko 3 dni
i jesli ktos kto zaglosowal preczytal o sytuacji za pozno to mial szanse oddac glos
proste
dokładnie mała. wyniki będą w poniedziałek z tego co mi wiadomo. między 20 a 22.00. jak nic się nie zmieni.:skacze::skacze::skacze:
czyli jutro :jupi:
miejmy nadzieje ze wczesniej niz 20-22 ziziu :D iiii juz sie doczekac nie magu :D
No to super akurat wroce z pracy:)Jestem ciekawe czy ktoras z moich prac wygra:)
myslalam ze bylo mozna tylka jedna prace wyslac...
też tak myślałam
tak, a ktoś wysłał dwie ?
myślę, ze Jade pisząc "moich" miała na myśli nie swoje prace a prace na które głos oddała... :)
Sysiunia dokladnie...ja tez mysle to wlasnie to miala na mysli hihi... ja tez mam nadzieje ze moja faworytka wygra :P
też tak myślę. dość często dziewczyny tak piszą. i z tego co mi wiadomo to nikt nie posłał dwóch prac . tak że kamis spokojnie.:skacze::skacze::skacze::skacze:
oooo to już dziś :D nie mogę się doczekać :skacze:
o matko!! i jak ja mam do wieczora dotrwać??:o tyle godzin!! ja zagłosowałam na chybił-trafił bo nie mogłam się zdecydować:P
:kawa: poczytamy forum i poczekamy na werdykt:D
ja od tego czekania to już nie wyglądam.....
:D
ha ha, ktoś zasechł przy kompie
Wariatki :P
heh..trzymają nas w napięciu..:P
ciekawe jaki bedzie wynik koncowy sama juz nie umiem sie doczekac
jeszcze pare godzin :skacze:
ja wam powiem że sie pochorowałam tydzień temu i jeszce mnie tzryma... łeb mnie tak boli od kilku dni że nawet nie mysle o tych wynikach ... 4 ibupromy maxy łyknęlam, ale mało działają... chyba umieram...
z pracy tez nie jestem zadowolona, więc qrcze... jakoś nie wyszło mi dobrze uczestnictwo...
Oj Woszczurku :przytul: kuruj się! W łóżku się wygrzewać prosze!!! A nie przy kompie siedzieć :aty:
A ja wyglądam tak: Załącznik 10853, przed 22.00 będę wyglądać tak: Załącznik 10854 a po ogłoszeniu konkursu bedę wygladać takZałącznik 10855 lub raczej na 100% tak Załącznik 10856