fajne stópeczki dziewczynki:good:
Printable View
fajne stópeczki dziewczynki:good:
kto by pomyslal, ze biale kreski na paznokciach dadza im takiego uroku stopkom :D
swietnie Biala :)
Biała śliczny french i te buty też mi się podobają.
Luska sliczne kwiatki,pokaz kiedys stepik
ale robicie fajne stopeczki
ja to miałam okazję jak na razie raz zrobić koleżance
a tak to nikt nie pyta o to
może potem jak się sezon zacznie
tak,teraz sie zacznie,klapeczki,japoneczki i pazurki
woszczur, luska- super te Wasze malowanki
U mnie też sezon rozpoczęty. :)
I mój pierwszy "kwiatek" akrylowy na prawdziwych pazurkach. :)
Agusia ale śliczne pazurki!! kwiatunio tez boski-jestem pod wielkim wrażeniem ;)
mój pierwszy żel u stóp:P do was to jeszcze mi daleko ale od czegoś trzeba zacząć :D
Moniska ale ladniusie blyskotki ;)
Moniska śliczne ;)
Pirsze stópki w tym sezonie
http://img11.imageshack.us/img11/6461/pict4504.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img11.imageshack.us/img11/4671/pict4506o.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
śliczne!!
jakie delikatne :)
takie mi sie wydaja najpiekniejsze :)
Sylwia bardzo ładne i delikatne
monisia-bardzo ładne:)
sylwia aTwoje zabójcze,uwielbiam taki french:)
Sylwia super :ok:
Muszę się wziąść wreszcie na swoje ;]
U mnie nic ciekawego na nóżkach, tylko odcienie lakieru zmieniam :P i jakieś foto sprzed stu lat znalazłam frenczyka na stopach...
pierwszy kolor boski:wow:
Pierwszy żelik na stópkach :)
o kurczę.. to nie są jakieś tam misterne wzorki. cudowne :)
jeszcze nie robiłam na stopach nic oprócz lakierków. może w tym roku się pobawię, zobaczymy :) ale dzięki za wszystkie rady :D
ja mam w planie wlasnie, ale musze najpierw na sobie sprobowac a potem na klientce
a ja sobie za żelowałam pazurki tak jak tu piszecie tylko nie dawałam bondera a le primer dałam i mi poschodził żel z paznokci po prostu odpadł i nie wiem co było tego przyczyną bo zapowietrzeń nie widziałam
Ja jeszcze jakiś czas temu robiłam na Omedze - tak mnie nauczono w studium kosmetycznym, gdy o frezarce mało kto słyszał - 7 lat temu skończyłam;) Teraz muszę się nauczyć robić na frezarce, bo omega już w tamtym roku wylądowała w koszu:D
Przy nieumiejętnym używaniu omegi, to można sobie niezłą krzywdę zrobić. Jest bardzo ostra - bo w końcu na żyletce się pracuje. Podobnie jak Vanessita nie polecam.
Majka na pierwszy raz na prawde suuuper!!:ok:
Ja też moczę klientkom stópki przed jakąkolwiek własną ingerencją tak jakieś 4 minutki. Stosuje płyn który dezynfekuje stópki przed dalszą pracą :) Po tym psikam jeszcze 2 razy skinsept w odstępach 30 sekund, mimo że nie robię pełnego pedicureu (nie usuwam zrogowaciałych warstw naskórka z okolic pięt itp.)
Moja kumpelka pracująca w salonie miała raz nauczkę i nie wydezynfekowała kobicie stóp a ta miała ledwo dostrzegalną egzemę - po tym było kupę stresu czy się czegoś nie nabawi bo pani mimo chodem opowiedziała jej o tym fakcje po zabiegu :/ Mimo kursu i znajomości chorób skóry (gdyż jest min. kosmetyczką) nie rozpoznała tych lekkich zmian na jej skórze.:/:
Omegi nie stosuję bo się boję nie mam z nią wystarczającej praktyki i w razie czego używam frezarki do mniejszych kosmetycznych dociągnięć :(
Dziewczyny ladne te wasze nozki.
A to moje akrylowe pierwsze w tym sezonie pazurki stópkowe:)
Baaaaardzo ładne :) co to za pyłek??
różowy akryl przezroczysty zmieszany z pyłkiem wielokolorowym:)
Meja naprawdę śliczniutkie, delikatne ale świecące :D
MAJKA! CUdne ;*
Jak na pierwszy raz. . . to :wow: :D
;*
Meja superowe te stópeczki:ok:
Meja - relwelacyjnie,bardzo mi sie poobaja.:ok:
Meja śliczne :)