hehe to musisz mieć wesoło z taką gromadką zwierzaczków :D też miałam króliczka, ale niestety już nie żyje :(
Printable View
hehe to musisz mieć wesoło z taką gromadką zwierzaczków :D też miałam króliczka, ale niestety już nie żyje :(
odważna :D ja bym węża nie chciała;P
normalnie masz mini zoo w domu... wpuszczaj ludzi pobieraj opłaty :D:D:skacze:
wlasnie najbardziej kocham mojego kroliczka... niestety zyje juz 7 lat wiec malo jej zostalo :( a nad tymi oplatami za wstep musze pomyslec :D
No króliczek tez mi sie najbardziej podoba, nie lubie gadów i tum podobnych zwierzaków :D
Niewiadoma- świetne te zwierzątka :good: szacunek :)
Ja w ciągu kilku lat też miałam spore ZOO chomiki, myszki, szczura, rybki, koszatniczki, króliki, nawet gada legwana ale tylko miesiąc...kolega dał mi go pod opiekę oto on :
Yfrog - dsc01375gm
Belunia nie mozemy wstawac fotek bo jest przerwa techniczna ;) musiala by wrzucic to do jakiego serwera np, imageshack, zaladowac plik i wstawic link :)
chyba, ze poczekasz kilka dni i wstawisz pozniej :)
moj kumpel kupil sobie jakis czas temu kraba i mowi, ze nie zamienil by juz go na inne zwierze :D
Rudzia dzięki za podpowiedź :) mam nadzieję że teraz mi się udało wkleić linka ?
Belunia o mój boże jak pokaże mojemu facetowi to oszaleje mu się maży takie cudo. Powiedz mi ile ona waży i jakie ma zachowanie? Co je? Nie bałaś się go wziąć w łapki ?
Kobietazpazurem - no wiesz ja go miałam tylko miesiąc, jak był u mnie to nie był w terrarium a normalnie na oparciu od łóżka wylegiwał się całe dnie ( a że mam piec to on przy tym piecu tak tkwił jak sztuczny, nieraz tak zastygnął, że nawet spadł za łóżko hehehe) myślę, że z powodu braku odpowiedniego ocieplenia jakie daje mu owe terrarium był mało ruchliwy a jak brałam go do brodzika by się tam w ciepłej wodzie wykąpał wtedy dopiero robił się bardziej ruchliwy wtedy to miałam cykora ;)... mało jadł a jak już to musiałam go karmić, a jadł wszelkie owoce sałatę itd. Trochę się bałam by mnie nie dziabnął bo kolega nastraszył mnie że legwany tak potrafią ale nawet dawałam mu buziaka i nic mi nie zrobił :D hmm ile ważył? nie pamiętam ale wiem że te stworzenia potrafią być jeszcze sporo większe .Jeśli Twój luby chce takiego sobie sprawić to musi o nim poczytać w necie tam wszystkiego się o tych gadach dowie :D
o wow:wow: legwan...... belunia na zdjęciu wygladasz z nim świetnie ale ja mam juz ciary:D bałabym się go.....
wow jest piękny! tez moglabym takiego miec.... miejsce w domu mam :D
Belunia ale fajne to zwierzę :D u nas w palmiarni taki siedzi :D
Belunia szalenstwo normalnie :D fajowy jest :D
a to moja mordzia sprawdza co tam na forum klikam :P
Załącznik 19084
hy hy świetna fotka:D
Emila, zarabistego psiaka masz!! I ujecie tez superowe :D
ślicznyy.... :)
jaka slodka mordka :D:D
mordeczka :D swietne ujecie :P
Ale słodziak :)
Emilko nie ma to jak psi pyszczek niuchający :skacze:Mój czasem położy pysk na laptopie i pootwiera tym samym różne rzeczy :PRaz to mi nawet przespacerował się po biurku i sam załączył lapka :D
Emilko zdjęcie rewelacyjne :D
skąd ja to znam :P moje szczurasy czasami mi po klawiaturze przelecą i kompa hibernują hi hi
A mordzia słodka, ale taka niegrzeczna - łotr niesamowity ;)
Moja papuga... nazywa się Herr Flieg:love:
Takie to wlasnie mam specyficzne poczucie humoru:/:
A czemu tak Germanistycznie ?:) Zarówno imię jak i w klatce ?
Kot Leon(rudy) i kot Maciej(ten obok rudego przy misce)-najbrzydsze koty świata. Leon lysieje okresowo na zime i wiosne na karku i ma porazenie nerwu pyskowego, a kot Maciej jest schizofrenikiem i ssie swoj wlasny ogon
a i jeszcze mam Rybę, Ryba ma na imię Ryba, ale oficjalnie Wandzior.
Kobieta, bo takie mam wlasnie poczucie humoru a Geneza.?... bo brzydki jest i ma takie wybaluszone oczka, bo to mlodziak jeszcze jakby mial okulary. wyglada... jak Herr Flieg- heheh .nieudacznik-niemiecki oficer
(taki serial "Hallo, Hallo), a Fliegen to po niemiecku znaczy latac, a jak latac to papuga, a jak oficer niemiecki to exusez Hitler, no i to jest Wódz no i takiego Wódz ma ptaka.. jak widać
noo ale rybka w akwarium to ma porządek..... ;P
ta papuga jest przerażająca hi hi :D a kiciuch the best :)
ehehehe Papuga wymiata i jeszcze ten obrazek w klatce:lol:
juz teraz widze tą sławną butelkę i puszki :Pw akwarium:D
Kurka :lol: rozwalasz tekstami :hahaha:
a to nasz rodzinny pit bull :hahaha: wabi się MIKA :skacze: i jest ulubienicą mojej Amelci :D
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/Obraz266.jpg
mamy tez rybki i chomika :P
hahah jakie swietne uszy maaa :D super psiak :D
Kama fajne psisko:D
noooo i groźne jak nie wiem :lol: najpierw ją słychać potem widać :lol:
i to raczej szczurek hyhyhy :D
groźna bestia:D
i dobre imie... pasuje do wygladu haha :D tak mu sie strasznie z oczu patrzy.. strach sie bac.. hahaha... słodziak :):)
Kamilko to masz obrońce domowego :D
ha ha jaki fajny szczur :D słodziak :)
Moje kociczki sprowadziły sobie amanta do domu i teraz wyglądają jakby połknęły sporą pomarańcze:D
Na zdjęciach ich amancik w kuchni i na rękach u brata ;)