Krolowa, swietny pomysl z tymi ramkami na tipsy!! To jest własne wykonanie, czy gdzies je moze kupilas? :))
Printable View
Krolowa, swietny pomysl z tymi ramkami na tipsy!! To jest własne wykonanie, czy gdzies je moze kupilas? :))
wystroj dobrany do nazwy :)
Baaaaaaaardzo słonecznie w waszym salonie i przytulnie!
niunia świetny salonik!;)
Niunia świetnie to wygląda ;) extra wystrój ;)
niunia super salonik :ok:
Bardzo ładny salonik ,jak znajdziesz czas pokaż zdjęcia miejsca pazurkowegi i rzeskowego :)
pięknie! przytulnie i sympatycznie;)
niunia84 super salonik :)
btw. bardzo ładne zdobienia na tipsikach :D
Fajny ten salonik taki czyściutki!!!!!!!!:ok:
wow świetny salon a te bukiety bardzo fajne, tak kolorowo jest i przyjemnie
:kwiatek: dziekuje bardzo za wszytski emile slowa . Super ze sie wam podoba. niedlugo skonczymy zagospodarowywac ostatni pokoj wiec wstawie wiecej zdjec x
niunia śliczny salon :)
Tu mój:) a jak jest klientka to przenoszę się do stołu, żeby się siedziało wygodniej.
http://images41.fotosik.pl/301/1412db611fbb8a47.jpg
Ty masz folię jeszcze w lampie czy tak wyszło na zdjęciu :)?? Jak masz to ją szybciutko zdejmuj :)
kącik super
farbstift, no bardzo fajniutki kącik :)
nie mam i nie miałam w lampie folii;)
super kącik - kameralny i schludny :ok:
Super kącik;) a gdzie kupiłaś te takie pułeczki co masz na biurku te zielone pomarańczowe żółte? bo fajne są:skacze:
Farbi super kącik :)
A te szufladki Madziu były w biedronie :D
Fabi super kącik !
To i ja się pochwalę :)
tylko jeszcze brakuje najważniejszego...klientek :)
Aguś, świetny !
A o klientki się nie martw ;) jeszcze będzie taki czas że będzie Ci brakowało miejsca w kalendarzu :) :*
madzialenkabuziaczek, ja mam takie 2 komplety szufladek i na dodatek nie potrzebne, wpadaj, oddam :D a tak powaznie poszukaj w Leroy Merlin, ja je tam kupowałam.
aga, Misio spodobał mi się najbardziej :P
widze ze przyklejacie dyplomy etc tasma do sciany :sciana:
mi by bylo szkoda niszczyc takich rzeczy i wydalalbym te pare zlotych na ramke.
Aga pięknie:D:ok:
pięknie :placz::placz: też tak chcę ! :love:
Aga śliczny kącik :) a regalik miodzio :ok:
Ja przypinam szpilkami, bo mam taką grubą, karbowaną tapetę:) no i tych małych dziurek nie będzie widać potem;) a kilka mam po drugiej stronie w antyramach, no ale u mnie nie da się we wszystkich miejscach wiercić.
Madziu- w temacie "Nasze zbiory, ozdoby" pisałyśmy o tych szufladkach
Aga- stylowo, spokojnie i schludnie:)
Farb uroczy kącik....
Madzia ja tez mam te poleczki sa kapitalne...i o dziwo pojemne bardzo:D i ja swoje poleczki kupilam w castoramie po 23zl:)
Agus no no kacik robi wrazenie:) w takim razie zycze jak najwiecej klientek;)
Honey ja mam zalaminowane dyplomy i moge je doczepiac czym chce i nic sie nie niszczy.....takze nie zawsze ramka potrzebna:P
musze obfocic w koncu swoj skromny kącik
Farb przytulny masz kącik :ok:
Aga przyjemny kącik^_^ A misio pierwszy klient:D Oj, jak ja Ci zazdroszę takiej półeczki, na której masz wszystko poustawiane. Gdybym ja swoich rzeczy nie trzymalam pod kulczem... biada im :D Krzyś by się chętnie zabawił w stylistę paznokci. Żele trzymam w lodówce na najwyższej półce, bo do niższych na stołku podłożonym dosięga ;)
---------- Dodano o godzinie 09:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:43 ----------
Ja te pojemniki pomarańczwo-żółto-zielone kupowałam w Makro , ok. 23zł. A ostatnio pojawiły się w Castoramie, ok. 19zł
Tyle, że taśmę potem można powolutku odkleić od dyplomów i łatwo zmienić ich miejsce a jakby były w antyramach i potem bym chciała zmienić ich miejsce miałabym całą ścianę w dziurach i gwoździach więc nie wiem co gorsze:)
Dziekuje dziewczyny :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
misiek to pierwsza klientka:D
mam nadzieje ze sobie kiedys w salonie nie przykleisz na tasme bo ci bedzie szkoda sciany :)
No widzisz... właśnie szkoda mi ściany, bo prawdopodobnie przeniosę je kiedyś do salonu i w pokoju Zostały by mi dziury ;) gdymym tylko mogła z wielką przyjemnością włożyłabym je teraz w antyramy ale niestety nie bardzo moge
ja mam "ruchomy" kącik, tzn często robię gdzie indziej, w zależności gdzie mi będzie wygodnie :P:P
wspaniełe są Wasze miejsca pracy :love: - ja niestety muszę zadowolić się stolikiem w kuchni ;( i za każdym razem, gdy klientka przychodzi na nowo rozkładam się z całym ekwipunkiem ;p
może kiedys dane mi będzie mieć swoje miejsce ;p;p;p;p