ile zapłaciłaś? za nią?
Printable View
Frezarki - Frezarka Profesjonalna kosmetyczna YER
ma moze ktoras z Was tak FREZARKE? albo moze ktos o niej cos slyszal;) kosztuje 179zl i wydaje sie dosc ciekawa oferta.
co myslicie?
jeśli chcesz mieć ją na własne potrzeby to powinna się sprawdzić, parametry ma tylko niewiele mniejsze więc chyba dużej różnicy nie będzie w użytkowaniu, bo i tak przeważnie nie pracuje się na największych obrotach
---------- Dodano o godzinie 13:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:03 ----------
mysiula ta frezarka kosztuje 199zł plus 16 zł przesyłka kurierska, pocztą wyjdzie ciut drożej chyba, bo to zależy od wagi paczki
mysiula, dokładnie tak, jak napisała malinowa 199+16zł przesyłka UPSem (taniej niż poczta)
Gosiu za tą JD700 zapłacisz 9zł więcej a ma większą moc ;)
Ja to wiem,ale im wiecej ogladam tych frezarek tym wiecej mam watpliwosci:P
Nena, JD500 i JD700 mają taką samą moc-35W. Gdzieniegdzie można znaleźć informację, że JD500 ma moc 10W, ale albo to nie jest oryginalna JD500, albo nie wiem o co chodzi, bo moja ma moc na pewno 35W. :)
Ja kupiłam od Goldenek, bo tylko tam mogę zaufać. JD700 z wysyłką kurierem, była na drugi dzień wyszła mnie 240 zł , oto link. Sprawuje się bardzo dobrze
Golden-Nails :: Frezarka JD 700 35W
Askar miałam na myśli tą YER pokazaną przez Gosię, która wg producenta ma 30W :)
JD700 też widziałam 10W... Ja mam 35W i bardzo sobie chwalę, kupowałam u Simply Nails za 188zł :D
A to przepraszam, coś pomyliłam :D
halo co to za słownictwo :nunu: poprawione/ Emila :D
dziewczyny czy na domowe warunki takie coś warto kupić 8 dyszek nie drogo. Nie znam się na tym, proszę o rade
Kochana, ja kupilam frezarke za 20 euro czyli ok 80 zl wlasnie do domowego uzytku, dla siebie wiec spokojnie mozna za taka cene kupic :)
Nikt tego nie uzywa tylko ja a ze robie pazurki max 2 w miesiacu to mi w zupelnosci starczy :)
A mam taka PROFI NAGEL FRÄSER MANIKÜRE PEDIKÜRE SET NAGELFRÄSER | eBay
no ja sama nie wiem, bo ta moja upatrzona wyglada tak. Wszystko inne koszmarnie drogie, a ta jest dostępna u mojego sprawdzonego sprzedawcy z allegro.
Kiedys tez sie nad podobna zastanawialam ale koszuja o 3 euro mniej niz ta moja, ktora ma szybsze obroty i skret prawo lewo, tu jednak nie widze, choc frezy mam identyczne ;)
Nie lepiej odlozyc z dwoch miesiecy po 80 zl i kupic "lepsza" ? :)
Murbania, zauważ, że w tej frezarce cały osprzęt mechaniczny jest w rączce, i tylko kabel, wobec tego taka frezarka będzie cięższa niż te które mają tylko silniczek w rączce a resztę mechanizmów w "skrzyneczce".
A cięższą rączką znacznie gorzej się operuje.
samaron i tu mnie zabiłaś, bo jak pisałam kompletnie sie na tym nie znam ale skuszona ceną zamówiłam w końcu i powiem wam jak dojdzie. Po tym co napisalaś już pluj sobie w brode............................. :-/
dziewczyny a ja też o tej frezarce co murbania, bo moje umarła(kosztowała ponad 200 zł i miałam ją niecały rok... kupowałam od dziewczyny z forum, ze sklepu...)... choć używałam jej sporadycznie... i głównie do robienia dziurek ze dwa razy może ściągałam nią paznokcie i w zeszłym tygodniu się nie włączyła... a miałam klientce do ślubu kryształek wwiercić... i tak sobie pomyślałam, że jak mam co roku kupować nową, i na moje marne potrzeby, to wezmę tanią... to wyrzucać za rok nie będzie żal ... co wy na to??
Ja mam właśnie tanią (za niecałą 100), kupiłam okazyjnie, nową, choć bez gwarancji model CT coś tam, (zdaje się, że taka jak Rudzia pokazywała) i jestem z niej bardzo zadowolona :D
coś takiego jeśli chodzi o tanie to wolałabym taką niż tą co sama rączka jest. FREZARKA DO PAZNOKCI 36XFREZY NAKLADKI TWIST AG131 (1820852467) - Aukcje internetowe Allegro
moja tez padla :( kupilam za 250zl teraz sama nie wiem jaka kupic ;( a juz nie wyobrazam sobie sciagac zelu pilnikiem:huh:
no ja kupilam swoja za 275 i nagle cos padlo, oddam ja bo jest na gwarancji i mam nadzieje ze mi ja naprawia
Moja ma już prawie 2 lata - używana była w zasadzie tylko do moich pazurków (sporadycznie robiłam jeszcze koleżankom) i po raz kolejny coś się z nią dzieje... Jeszcze na gwarancji po prostu przestała działać - oddałam do naprawy i było ok. Jak tylko skończyła się gwarancja, to coś się znowu stało i nie mogłam ręcznie jej ustawiać - działała tylko na pedale (a ja tak nie nauczona jestem pracować) - no to z uwagi na rękojmię oddałam znowu do naprawy. Naprawili i znowu działała, ale teraz dosłownie po 5 miesiącach od tamtej naprawy zaczyna "skrzypieć", jak ściągam masę... Nic już na nią nie działa, a ten pisk wkurza... Mąż mówi, żeby kupić nową, ale szkoda mi znowu wydać 200 zł...sama nie wiem, co robić...
Aha - mam JD500 :)
Witam, mam problem z frezarka JD 700a właściwie z wymianą freza. Kupiłam ja we środę. Pani od której kupowałam powiedziała,ze frezy wymienia się na kluczyk. W zestawie nigdzie nie było dodanego takiego kluczyka, no niby w instrukcji jest narysowane użycie kluczyka ale ja zupełnie nie mam pojęcia jak to zrobić. Jedyne co odkryłam to to że dolną część rączki(tą przy kabelku) da się odkręcić i wyciągnąć cały silniczek i tyle. No i górną część rączki się ta ruchoma fioletowa można przekręcać i wtedy ta część z frezem albo się rusza albo jest zablokowana. Ale tego bolca nie da się wyciągnąć ... Wie ktoś jak to się robi ? Bo chciałabym już móc z niej korzystać.... :(
Kochana ja tez mam JD700 ale nie mam na kluczyk mam na twist click i bez problemu wymieniam freziki :/:
tez mam jd700 i tez mam na twist lock
dziewczynki doszła moja frezareczka jak na 70 zł to piłuje jak trza, chyba ( bo nie mam porównania) :). wtopa była bo przy tej ładowareczce jak jest wtyczka to jest tak skonstruowana na płasko że do kontaktu nie sposób włożyć :-////, ale mąż mi zaradził, wyciął w kontakcie ścianki i jestem uratowana.
Kochana właśnie ta górna cześć przy rączce prawdopodobnie srebrna błyszcząca jest do przekręcenia Spróbuj wziąć frezarę w prawą dłoń, a lewą dłonią mocno przekręć tą srebrną część w dól, nie bój się, aż usłyszysz pyknięcie i zobaczysz , że tu gdzie jest frez zrobił się luz i frez można wyjąć, czyli dziurka się poszerza . Włóż drugi frez i zrób to samo tylko w drugą stronę.
dzisiaj sobie majsterkowalam, jadąc raz z całym ekwipunkiem wykapal mi troche liquid na pojemniczki te plastikowe z akrylem kolorowym i wtopa... nie da sie odkrecic, zasklepilo sie w jedna calosc... jedyna rada, frezara... zrobilam piekna dziurke przez ktora wysypalam puder, niestety... pudelko mi sie roztopilo przy tym wszystkim i obkleilo frez....:D niestety nic sie z nim juz nie da zrobic:/
Hej mam pytanko
ma ktoras z Was ta frezarke?
FREZARKA 30TYS obr LCD SUPER CENA PROMOCJA!!! (1835017612) - Aukcje internetowe Allegro
jak sie sprawuje ? jakie frezy najlepiej kupic?
Hey SZTYNKA dzieki za odpowiedz, tylko że juz się skontaktowałam z Panią od której kupowałam ją i ona do mnie przyjechała, o dziwo ona też tego nie umiała zrobić i zabrała ją , żeby odesłać gdzieś tam do serwisu... Także czekam aż wróci... Spróbuję tak jak mi doradziłaś :P Dziekuję :)
ja się już swoją nówką nacieszyłam :-/ nie ma co jednak kupować taniego g...a :/
Ja już wiele razy kupiłam wirtualnie jakiś szit, bo taniej. Teraz kupiłam tam gdzie jest sprawdzone, wolałam dopłacić nawet te 3 czy 4 dychy, choć i tak była spora promocja i jak na razie działa ekstra. I wcale JD 700 nie jest za słaba do pediksa. Na razie robiłam na zwyklych małych nakładkach jednorazowych, bo nie wiedziałam o tym nośniku do tych kapturków. W najbliższym czasie sobie dokupię.
ja musze sobie kupic frezarke jakas taka na poczatek niedrogą oczywiscie :) bo fajna sprawa... i naprawde ciezko mi sie zdecydowac.. bo czytam i czytam to forum i co stylistka to opinia :( takze musze chyba zaryzykowac i cos kupic
dziewczyny moj maz jest w angli i by mi kupil tam frezarke na ebay . jak myslicie warto? czy lepiej tu?? dam kilka linkow poradzcie ktora najlepsza...
Electric Nail Art Drill Tool Manicure Machine Tool+Bits | eBay
WHITE Electric Nail art Manicure Pedicure Machine Drill | eBay
Electric Nail Art Drill 6 Bit File Manicure Machine UK | eBay
Electric Nail Art Drill Tool Manicure Machine Tool+Bits | eBay
ELECTRIC NAIL ART DRILL Acrylic UV Gel Files Machine | eBay
PINK Electric Nail Manicure Pedicure Machine Drill File | eBay
Jak na moje to one sa jedne i te same, tylko albo jest biala albo rozowa albo maja wiecej bitow ;)
witam
moze ktos umiesci sonde ktora frezarke wybralam i jestem zadowolona:
jd 500
jd 700
jd 800
niestety nie mam takich umiejetnosci:przytul:
ankiety mogą dodawać tylko admini i moderatorzy :) wystarczy przejrzeć temat i dziewczyny piszą o tych typach frezarki - wszystko zależy od ilości pieniążków w portfelu i potrzeb :)
przeczytalam caly watek i zdania sa podzielone niektore z was np zachwycaly sie jd 500 a pozniej np sie psula
dlatego prosilabym o sonde
z ktorej frezarki jestescie zadowolone, na pewno zilustrowaloby to wasze opinie :kwiatek:
Ja powiem tak - mam JD500 i ogólnie jestem z niej zadowolona (mimo, że szwankowała mi parę razy), ale używam jej w zasadzie tylko dla siebie raz, góra 2 razy w miesiącu. Jednak z tego, co wywnioskowałam z tego tematu i z rozmów z dziewczynami prowadzącymi salony, to jeśli jest taka możliwość finansowa, lepiej kupić coś mocniejszego, żeby później np. pedi robić, no i żeby ogarnęła ilość klientek, jakie się ma :)
Bardzo długo szukałam frezarki i postanowiłam kupić na start coś niezawodnego,żal wydawać kasę na sprzęt awaryjny,w rzeczywistości więcej się traci niż zyskuje(nie mówiąc o nerwach). Zainwestowałam w promed 2520
Frezarka PROMED 2520 : : Frezarki : Urządzenia kosmetyczne : Wyposażenie salonów kosmetycznych - Splendore.pl
powyższy link tylko dla przykładu,osobiście nie polecam tego sklepu,mają dość drogo i dużo liczą za wysyłkę
W skrócie powiem że jestem baaaaardzo zadowolona i za nic na świecie nie zamieniłabym jej na inną,idealnie radzi sobie z pedicure,rączka w ogóle się nie nagrzewa(po kilku godz pracy jest zaledwie ciepła)frezy bardzo łatwo sie wymienia twist lookiem,przy ściąganiu żelu wykorzystuję jedynie połowę jej możliwości....dla mnie długo pozostanie nr 1
PARAMETRY
moc-40W
obroty-0-20 000/min
zmiana obrotów/right-left
Z czystym sumieniem polecam,warto zbierac kasę,kosztuje ok 1250zł
Oh dziewczyny przeczytalam posty od poczatku i mam metlik co kupic...............JD500 poleca najwięcej z Was - ale okazuje się, że są także bardzo wadliwe.........hmmm..cena tez ma znaczenia.a co powiecie na temat takiej:
FREZARKA Promed 520 + ZESTAW TIPSY ŻEL AKRYL (1927746913) - Aukcje internetowe Allegro
lub jesli mam rok gwarancji i robie 4 klientki miesiecznie to taka da rade:P
IMPROVED OVERHEAT & VIRBATION ELECTRIC NAIL DRILL -#800 | eBay
nie ma podanej mocy...........
---------- Dodano o godzinie 04:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 04:15 ----------
Ojej ta mnie urzekla - malutka i az 65W!!!
Profesjonalna Frezarka SD-30 Sonobella - bordo :: dobrarada