witamy, witamy :kwiatek:
Printable View
witamy, witamy :kwiatek:
Hej, nazywam się Żaneta mam 21 lat a paznokciami zaczełam interesować się od dość niedawna. Na forum trafiłam zupełnie przypadkowo ale już widzę, że predko się z nim nie pożegnam:)
wiatam:kwiatek:
I ja witam bardzo serdecznie:)
Witajcie dziewczyny:) Bardzo się cieszę, że mogłam dołączyć do was:) mam nadzieję, że będę tu stałą bywalczynia i razem będziemy mogły uzupełniać wiedzę i tematy:)
Pozdrawiam was serdecznie:)
Karolina
witam wszystkie nowe członkinie
Witam :):):):):) wszystkie 'nowe' dziewczyny
Witam:)
Od jakiegoś czasu śledzę forum i pogłębiam swoja wiedzę, nie ukończyłam żadnego kursu stylizacji ani nie mam żadnego wykształcenia kosmetycznego ( mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie :aty:). Do tej pory malowałam, ozdabiałam paznokcie sobie i rodzinie co sprawiało mi ogromna przyjemność wiec pomyslałam, ze pojdę o krok dalej i spróbuję przedłużania paznokci z zamiarem, którego noszę się juz dłuższy czas. Na chwilę obecną rozglądam się za zestawem startowym i narazie zdecydowałam się żele jednofazowe.
Cóż więcej o mnie, mam 22 lata, jestem z okolic Częstochowy, studiuję budownictwo a w wolne chwile chcę poświęcić na poszerzanie umiejętnosci w stylizacji paznokci.
Pozdrawiam
Witam wszystkich! Jestem Paulina, mam 21 lat. Pochodzę z woj. Zachodniopomorskiego. Pazurkami zajmuję się ponad 4 lata, jest to moja wielka pasja i miłość :) Zajmuję się także przedłużaniem i zagęszczaniem rzęs metodą 1:1. Obecnie studiuję Kosmetologię.
Czesc dziewczyny !! :) :kooffa: to forum Was wciągnie jak mnie ;)
Witam,
dopiero dołączyłam do forumowiczek :) mam na imię Karolina mam 29 lat, paznokcie to moje hobby i praca, zajmuję się nimi od 4 lat. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Forum jest świetne!!!:ok:
Cześć wszystkim^_^, jestem tu nowa i dopiero raczkuję na forum. Mam nadzieję że mnie cieplutko przyjmniecie i będziecie dla mnie wyrozumiali:P
Witam Bardzo gorąco wszystkie nowe Forumki, miło ze zechciałyście dołączyc do nas:):kwiatek: pozdrawiam cieplutko:)
cześc wszystkim forumkom ;-)
Mam na imię Magdalena
od 9 lat zajmuje się stylizacją paznokci
od 6 lat mam swój salon
głównie specjalizuję się w żelu i technice one stroke
pozdrawiam
Witajcie!
Nazywam się Karolina i mieszkam w Krakowie. Dopiero zaczynam swoją przygodę z paznokciami , już wielu rzeczy się stąd dowiedziałam, jednak mam jeszcze kilka pytań , myślę, że wiele się mogę od Was nauczyć .
Pozdrawiam
magik, karola - witamy cieplutko, rozgosćcie sie, możecie liczyć na wszelką pomoc:kwiatek:
Witam nowe koleżanki ;)
Witajcie kochane :kooffa:
Cześć dziewczyny
Witam Was wszystkie serdecznie. Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum :skacze:
Witam wszystkich :)
witamy i zapraszamy :):kooffa:
:przytul: wszystkie nowe forumowiczki
Witam Wszystkie Forumowiczki. Mam na imię Sonia, jestem z Jaworzna i mam 21 lat. W stylizacji stawiam dopiero pierwsze kroczki, ale mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy będzie lepiej ;)
Pozdrawiam
witamy Ciebie :)
czesc wszystkim nowym ;)