luska bardzo ładne te życzeniowo-klientkwe, może zdobienie nie tak rewelacyjne jakbys chciałą ale i tak super wyszło
Printable View
luska bardzo ładne te życzeniowo-klientkwe, może zdobienie nie tak rewelacyjne jakbys chciałą ale i tak super wyszło
Edit - bardzo ładne Twoje pazurki i wzorek również świetnie sie prezentuje :good:
Luśka - ładniutki frenchyk :ok:
luska102, bardzo ładnie wyszło :)
edit :szczena: jak ko koffam takie frenche...i jeszcze takie kolorki :love:
luska - bardzo ładny frenchyk :)
edit sa piekne!!!
a to moje dzisiejsze na wesele :)
już pisałam, że ładne...tylko te skóreczki ;) :P
nom fajne ale cos trza ze skorkami zrobic ;p
ode mnie "żelowa masa perłowa", cover GN, cięta folia opal, farbka :)
:szczena: co za kolor :love: co za pazury!! miodzio ;)
Woszczurku Ty to chyba nie przestaniesz mnie zadziwiać :)
A to paznokcie które robiłam jakiś tydzień temu tylko wcześniej nie dałam rady zrobić fotki. Dodałam oliwkę bo strrrrasznie suche skórki miała :/: płytka była krótka i krzywa---> każdy pazurek w inną stronę rósł...
Kilka dni tu nie wchodziłam, bo czasu nie starczało, a tu takie cuda. Śliczne frenche i zdobienia dziewczyny.
Aneczka, przecież jest dobrze ;)
Aniu ładnie wyszły, tylko w niektórych aż za bardzo przypiłowałaś boki i zwężają się ku końcowi :) ale tak to ślicznie ci wyszły- zwłaszcza że taka trudna płytka :good:
:) a bo wiesz ja genialna zrobiłam tak że chciałam trochę wyprostować te pazurki a że za bardzo się wczułam w rolę to piłowałam jak głupia aż za dużo :D:D ale na żywo nie widać tak tego dopiero na zdjęciu wyszło
Dzięki dziewczyny :kwiatek:
aneczka mi sie podobają :) ale ja bym jednak ten cover zmieniła na inny ;)
no tak bywa jak się człowiek rozpędzi i za dobrze by chciał ;) Ja też czasami jak piłuje to mało klientkom nie połąmie palcy tak je sobie wyginam - zapominam sie czasami w tym szale piłowania :D
Julcia zmienię, zmienię :) już do mnie jedzie inny :D pochwalę się jak go wypróbuję :)
Emilka dobrze wiedzieć, że nie jestem sama :D
super zdobienie woszczur :D
Izuś piekne kolorki!!!!! Miodzio!
Mój trochę inny:)
ladys kocham czerwień na pazurkach i bardzo mi się podobaja czy to mini pipe??
edit pazurki są ekstra dzięki mini hologramkom granatowym i konadowi
Ava co tak skromnie na wesel??:Pps.tez mi się te skóreczki rzuciły w gałki
Luska linia usmiechu bardzo fajnie ci wyszła zwłaszcza,że to naturalki :D
woszczur cos innego od brokatu :Pale te holo bys lepiej obrysowała na lewej łapce :P
Tak, to pseudo mini pipe;)
Ladyss bardzo ładnie wygląda ten frenchyk:good: super czerwien :D
Wiola super kolorki :D
ladyss czerwony super
ale chyba za ciemny cover jak do czerwieni ?