Kura, jak TY to ROBISZ??? Ja próbuje i próbuję i mi jakieś maziaki i plamy wychodzą.... :( A u Ciebie takie cuda.... :)
Printable View
Kura, jak TY to ROBISZ??? Ja próbuje i próbuję i mi jakieś maziaki i plamy wychodzą.... :( A u Ciebie takie cuda.... :)
paznokietek-dzieki, cmok
rudzia.. zabijaj mnie ciotka, troche przemocy w zwiazkach to ozywcza rzecz;] i wez w koncu ten pedzel do lapy!!!
dudleja, byc moze i masz duzo scian, ale pewnie mieszkasz gdzies no nie wiem.. na granicy dwoch swiatow, gdzie szesc opartych o dysk krokodyli podtrzymuje firmament(alez polecialam abstrakcja)
W sensieee, dalekoooo mieszkasz pewnie;]
kastanka kazdy maluje inaczej, mnie nie wychodza np takie rzeczy jak pluszak robi, ale obydwie zastanawiamy sie z pluszkiem jak to robia Rosjanki, hyyyyy i do dzisiaj nie wiemy:skacze:
dzieki dziewczyny , duzy mokry cmokas dla Was;]
ładna lampka i lampa ... :love:
tu moje jakieś :D
Słonko nie wiem, ja szukałam montowaną, ale może takie stojące są. W zasadzie na pewno są w castoramie ale są dosyć drogie.
Kurko a wiesz że nie macałam? :D Zobaczę jutro to Ci dam znać jak z grzaniem.
Nanami a wiesz, ze fajnie wyszlo :ok:
odjazdowy kolorek niebieskiego :woot:
ciotka Kura farbki juz mam, akwarele na probe tez ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie...bo na razie szkoda wydac mi kase na akrylowe jak bede ciapy malowac :P
nanami, czadowe :)
Jak tu kolorowo, wszystkie malowidła przyciagaja oko :]
Byli, Plushaczku, Nanami piękne te wasze strołki :) aż miło popatrzeć na takie cuda :)
dziękuję Kochane :* zabrakło mi podziękowań ...
nanami pazury pikne, ten frenchyk geeralnie super i ten niebieski mrrrr
byli dzieki:love:
rudzia-ciotka, Ty nie mow co masz kochana,tylko maluj i pokazuj, bo ciepnę:skacze:
tu moja druga lampa, ta obsmarkana akrylem:/:
Tak jak pisałam an gg klękne kiedyś przed Tobą, szacun, jestem zakochana w każdej Twojej pracy :love::love:
goopia jestes pluszak i tyle, a tak jak na gg Ci pisalam ja tez bede kleczeco Twoje kwiaty są takie lekkie i tak sobie bedziemy kleczec i ciekawe, ktora pierwsza kolana rozbola(ja jestem starsza,pomagasz mi z tych kolan wstac)!:skacze:
Dziekuję tak BTW:*
Oj Kurko Kurko...
wyładowałaś się artystycznie i widze efekty ;) śliczna lampka ;)
raju alez cudo...normalnie jak obraz :)
Kura jestes moim guru :master: :)
ps. tylko za mocno nie zcierpnij :P
dzikakura z daleka widać jakby była ta lampa tak kupiona. :) Tak prześlicznie to namalowałaś... Aż brak słów by to opisać. :)
W ogóle to Wy wszystkie szalejecie z tymi farbkami. :) I cudnie Wam to wychodzi. :brawa: :)
podziekowania mi zwialy, ale wrócą. Dziekuję dziewczyny, ciesze się, że Wam sie podoba, malować, malować, bo ostatnio zakładka "one stroke" trochę "kucnęła". Znudziło się Wam?:skacze:
Nanami śliczne kwiatuszki...świetne zdobienie:love:
Kurko brak mi słów...nie wiem jak Ty to robisz, ale bombowy efekt tych malowanek :slina:
no i klientkowe...
Kurkraa brak słów:szczena::szczena::szczena::szczena: Cudneee :slina: Boskie i w ogóle
Belunia ślicznie, podobają mi się te niebieskie kwiatuszki :ok:
kura boskie malowanki:love: ja tez chce miec taką lampe"obsmarkana akrylem":haha:
:szczena: :slina: O kura!! Ja wysiadam!! :respekt::master::master: Jesteś mistrzynią one stroków nic więcej nie dodam :master: :master: :master:
Belunia cudnie :*
Laski uwielbiam oglądać wasze strołki :D
moje nocne kolcyzki foto do pupy..
Pierwsze to maki na tle biało kremowym, drugie to yyy na ciemno zielonym tle, a trzecie na różowó żółto zielono w pastelach ;)
Zgapiane z ruskiego forum ofc ;)
boskie kolczyki plush:*:kwiatek:
plushak te kolczyki są przecudne
Kurka cudna lampa
Belunia Piekne jak zawsze
Plusia do Ciebie to juz nie mam nerwów!!!
Az sie wstydze wstawiac moje wczorajsze wypociny !!!!