wrocilam z pracy potem z rodzinka bylam na euro eco mitingu to impreza ekologiczna miedzynarodowa:D:D
Printable View
wrocilam z pracy potem z rodzinka bylam na euro eco mitingu to impreza ekologiczna miedzynarodowa:D:D
skąd ja znam te dylematy:D ostatecznie będziesz siedzieć na wzorkach:p ja zjadłam już 3 albo 4 dziś talerz botwinkowej i nadal jestem głodna...Mam nadzieję, że to tylko dlatego, że okres się zbliża, bo dziś zjadłam ok 14kanapek i tą zupę i jakieś przekąski a ciągle chce mi się jeść...
no kurcze i wlasnie najgorsze jest to ze wiem ze tak bedzie ze nic nie zrobie tylko bede tu siedziec az mnie noc zastanie :D
siedze sobie i sie relaksuje :)
ja już usypiam nad lapkiem, ale czekam aż mój wróci z pracy, czyli jakieś 30-40min jeszcze...niech ktoś wbije do boxa:D
A ja maluje i maluje ;)
zrobilam sobie kawkę i nadrabiam zaległości na forum :)
ja tez pij e kawkę i obmyslam plany na weekend :)
ja czekam na zmianę w sklepie bo idę w końcu na henne brwi jupii
nudze sie w domu, jest tak goraco, ze nic sie nie chce ;)
dzisiaj okolo poludnia mialam 36 st w cieniu i normalnie nie ma czym oddychac...
zaraz chyba wstawie sobie nogi w lodowata wode bo nie wytrzymam ;)
a ja się uczę na poprawkę z filozofii :P i popijam piwko :D
wróciłam z działki, poczytam troszke, kąpiel i w kimono.. a głowa mi pęka :(
a siedze sobie z narzeczonym :)
Piję kawusię i zaraz śmigam do pracy :) Pote m do empiku bo naszą Akademię Paznokcia :D
Dopiero wstałam, więc już tradycyjnie idę zrobić kawke i forum :) a później do Coca-Coli w odwiedzinki śmigam :)
ja klikam chwile bo zaraz ide do szkoly z moim malym
matko moj synek dzis idzie na dwie lekcje zeby sie zapoznac z klasa.I do tego chyba mnie boli juz brzuch z wrazenia hihi
jem śniadanko i zaraz na basen i sie opalac ^_^
Mala nie dziwie Ci sie :) , a co dopiero bedzie we wrzesniu :)
A ja siedze w pracy i pije kawusie
ja również w pracy i kawusia już skończona ale zaraz chyba drugą zrobię
A ja zbieram sie do przygotowania jakiegos obiadu:)
a ja gotuje właśnie botwinkową zupkę na obiadek bo nic mi nie przyszło do głowy innego w ten gorąc ooo własnie mi kipi zupa lecę
maly spi ja spzratam,potem ide kwiatki wsadzic,smierdziuszki:D
Mnie w końcu forum zaczęło chodzić normalnie ,także czytam... i zaraz lecę po kawkę, a potem klientka!
maly wrocil ze szkoly hihi
robie obiadek i niedlugo do pracy ...
ja akurat mam przerwe miedzy klietkami i wcinam ciastka :D