Ladyss bardzo ładny frenchyk ;)
Printable View
Ladyss bardzo ładny frenchyk ;)
moja panterossa na tipsach french :)
ciekawe ciekawe :ok:
moje nieidealne frenchowe edzie (pierwsze od roku :D )
Załącznik 20814
Załącznik 20815
Ladyss piękny ten french :)
Emilia normalnie szczena opada ;) cudnie :D
superasne :p
być może jesteś nieśmiała, ale zachęcam nieco więcej komentarza od siebie poza przymiotnikami:D
a do wyrażenia np podziwu bądź zachwytu służy przycisk z zielonym ptaszkiem po prawej:D/ pozdrawiam samaron
wow, nie mam slow, wszystkie sliczne :)
french z dodatkiem
oczywiście te skórki- to nie moja sprawka:)
fajny ten roz ;p
Emilka edzie super :skacze:
Kocham edzie!!! Emilka piękne są :good:
Emilia - :wow: sliczne są :D jak ja bym chciała umieć takie robić :P jednak do edge to reki chyba nie mam :P
dzięki kochane :* właśnie skończyłam drugą łapkę :) jutro zrobię fotkę i wrzucę komplecik ;)
królowa pomysł na pazurki miodzio...ale jeszcze trzeba troszkę popracować nad techniką...i tu : linia uśmiechu,budowa :) i trzeba zachować proporcje między końcówką we frenchu a całym pazurkiem-1/3. musisz dużo ćwiczyć a będziesz takie cuda trzaskać, że nie będziemy mogły szczęk z podłóg pozbierać :good:
PS różowy kolorek supcio :)
Czekam na następnego frenchyka ;)
---------- Dodano o godzinie 21:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:09 ----------
To do mnie?? :huh::DCytat:
być może jesteś nieśmiała, ale zachęcam nieco więcej komentarza od siebie poza przymiotnikami:D
a do wyrażenia np podziwu bądź zachwytu służy przycisk z zielonym ptaszkiem po prawej:D/ pozdrawiam samaron
goslava bardzo ładny, czysty french :D ja bym tylko troszkę bardziej kamuflaż przecieniowała przy skórkach ;)
bardzo fajny ten frenchos :)
goslava normalnie cud miód i orzeszki:) piękny czyścioszek :good:
[/QUOTE]być może jesteś nieśmiała, ale zachęcam nieco więcej komentarza od siebie poza przymiotnikami:D
moim zdaniem ten przycisk sluzy do podziekowania za przydatny post, rade jakies info a nie za wrzucenie zdjecia (bez obrazy ofc)
i tak jestem swieza tu ;p
w takim razie przydałoby sie zrobić czystke w postach (we WSZELKICH KOLOROWYCH, SZPICACH EDZIACH, BROKACIKACH i innych tez) i zostawić tylko te z załącznikami jak w KPK czy VIDEOINSTRUKCJACH... a jak ktos bedzie chciał skomentowac to zrobi to przy okazji wrzuty swoich zdjęć
:)
zaraportować?? sorry za offa i wtrącki :D
a tak żeby nie oofowac za bardzo o chciałam pochwalić goslavę za piękny czyściuteńki french... tylko ja bym ciut zwęziła albo zacisnęla tunel (o ile da radę bo różnie to bywa :D)
no raz dostałam opierdziel, że za często używam przycisku dzięki (że ma służyć do przydatnych postów) :P dlatego tak z obawy przed utratą zdrowia lub życia :D wolałam się nie rozpędzać z dziękowaniem guziczkiem :P
ale tak żeby totalnego offtopa nie było to piękne pazurki tu mamy :P
drugie w życiu akryle na formie -wiem że nie są idealne ale ciągle się uczę istaram się :/:
troszke niewyrazne zdjecia i trudno sie przyjrzec dokladnie
jak na drugie to nie ma tragedii :) poćwiczysz i będą lepiej jak super ;)
mam wrażenie, ze za dużo tego wszystkiego przy skórkach i jak tylko odrośnie to się mega "fosa" tam zrobi...
da się da, kochana, za grube, przy skórkach jak pisałam też za dużo a co do kształtu to ten może być, ale trzeba by go u wysmuklić, bo boczki za szerokie niestety!
a tu moje frenche z ostatnich dni...
lusill twoje frenche ( i wogóle wszystkie pazurki) powalają mnie na kolana...piękne :good::good::good: