aga, nie pytamy, widać że sporo :D ale piękne to są :) bielizna tak samo, kolor bardzo żywy :D
Printable View
aga, nie pytamy, widać że sporo :D ale piękne to są :) bielizna tak samo, kolor bardzo żywy :D
dzisiejsze zakupy:]
Ja kupiłam spodenki, miały być inne ale zawsze jak chce coś kupić to tego nie ma;(, to na pocieszenie wzięłam te...
Ja wczoraj kupilam siobie dwie pary balerinek,a moze to juz nie balerinki bo maja czubki a nie sa zaokraglone :) jedne czarne ze skorki po bokach maja metalowe kolka,drogie to panterki z kokarda czarna z boku.Mialam ja odpruc ale moja corka powiedziala ,,matka cos ty głupia tak ma byc i koniec,, no to zostawilam.... w planach farbki bo juz sie koncza i dziewczyna buciki :)
Sobotnie zakupy-pojechaliśmy po rzeczy do domu no ale musiałam no :D Spodnie dla mężulka, kwiatunie, Ziaja mydełko do kąpieli (boskieeeee :love:) i kolczyki :woot: to jest coś czemu nie mogę się oprzeć (kwiatuszkowe mnie wręcz urzekły)
Załącznik 26865Załącznik 26866Załącznik 26867
tak wyglądają na uszach :)
jaaaaaaa...Emi ja tez chce te kwiatuszkowe...jakie piekne te kolczyki, no i wygladaja jak zywe :)
szalejecie dziewczyny z ciuchami i dodatkami ,nooo ale w końcu lato -trzeba się jakoś pokazać :]
To moje zakupy u sami ,przyszły już w czwartek ,ale dopiero dziś wrzucam foty :]pędzelki do akrylu ,50ml żelu clear i oczywiście gratisik od sami :*
totallik- pędzelki ładnie się prezentują:good:
emilka- też kocham ziaje:D no a kolczyki:love: obie pary bardzo w moim stylu
Ja poszalałam z farbkami ale co tam należy mi się :D
turkusik, bordo, żółty ten piękny Sami :love: Zielony ... bo mi się już mieszać nie chcę , pomarańcz i takie piękne jasne złoto ahhh i taki krem beż bardzo jasny .. :)
i dobrze że poszalałas należy ci się:przytul:
Plushak super :D
przyszła paczuszka od Dr:D soak offy, formy i pyłki....kwiatuszki "ruszofe" i złoty pyłek gratis
oraz w "odzieżowym" wygrzebalam sobie torebkę za cale 8 zeta:D ^_^
plushaczku farbki suuuper :slina: ale teraz będziesz malować :D już się nie mogę doczekać nowych dzieł :skacze:
tusia świetne pakupki :ok:
No rewelacyjne zakupy, Plushak ale poszalałaś z tymi farbkami :)
tusia super zakupki, i fajniutka torebeczka
Dziewczyny super zakupy :)
Tusia super zakupy :ok: Ja do Doberka tak się przymierzam ale ostatnio mi coś ciągle wypada i muszę odłożyć ;)
A to taki zakup, co mi ostatnio wypadł :D Kupiłam w Emiga po 8zł i są elastyczne !! Niestety przez te folijki, w które są zapakowane, nie błyszczą aż tak intensywnie, jak wówczas gdy je wyjęłam. Fotki zrobiłam jednak wcześniej w woreczku. Z prawej gratisy :) Boooooskie są i nie mogę się na nie napatrzeć :love:
http://img341.imageshack.us/img341/2958/obrazy23397.jpg
:szczena: ale poszalałaś Roksisk:*
Tusia,świetne zakupy:ok:
widze ze ta masa robi furore na forum :lol:
niezłe zakupy :ok:
Roksisk :slina: :slina: :slina:
piękne, piękne, piękne te masy :D
RoksiSK no to wszystkie jakie mieli kolorki są Twoje :D te gratisy ,to tylko za to ,że kupiłaś te macice ( jak oni uroczo je nazwali ) ??
roksisk zakup tej foli to dobry wybór :D a powiedz mi czy numer 11 to niebieski naturalny kolor bo ja kupiłam ale moja jest bardziej w turkusowy wolałabym niebieski :huh:
osz chorba!
szał ciał na filie perlmutową:lol:
Dziękuję dziewczyny :przytul:
Totalik - w Emiga.pl dają zestawy gartisów (trzy do wyboru), jak kupisz u nich w sklepie za ponad 50zł :skacze: Ja wybrałam palec (mam już dwa, ale był w zestawie;)), kieliszek i 3 moro.
Elaxx ten 11 to niebieściutki jest, a turkusowy to 12.
Iza to wszystko przez Was - chorobą perlmutową warto się było zarazić :D