ja też właśnie wstałam i jestem taka oszołomiona,że ledwie na oczy widzę, ale po forum już buszuję:D
Printable View
ja też właśnie wstałam i jestem taka oszołomiona,że ledwie na oczy widzę, ale po forum już buszuję:D
oglądam kabarety na polsacie i szperam po forum :)
a ja oglądam filmiki z wczorajszego meczu siatkówki Polska-Niemcy w Spodku, na którym byłam :skacze:. Niezapomniane przeżycie, być tam po raz kolejny i śpiewać hymn Polski razem z 11tyś. gardeł! ja co prawda znowu trochę głos straciłam ale naprawdę było warto :D Spodek odleciał! Super zabawa, do tego jeszcze wygrana :D no i muszę przyznać, że Niemcy poza boiskiem są bardzo mili, sympatyczni, bardzo fajnie się z nimi rozmawiało :D
bylam nad jeziorem spieklam sie,teraz skonczylam robic sobie pazurki a teraz najgorsze;musze nauczyc sie robic dobre fotki:/:
wróciłam z działki, wykapałam, czytam tu troszke, zaraz sie balsamuje ^_^ i spac...
Idę na basenik ;)
ja też bym chciała :D hehe ja byłam wczoraj nad jeziorkiem a dzisiaj siedzimy w domku...ogólnie to siedze na kompie i pije zimną wodę truskawkową :D
wole latem mozre lub jeziorko od basenu, a dzis ja juz od rana w przcy,.tylko dzis zastepuje kolezanke w izbie przyjec wiec mam dostep do kompa,nadrabiam zaleglosci,
siedze i sie gotuje
taki upal ze szok
mala oglada bajke a ja klikam chwile tu i tam
mi tez ciezko wysiedziec w parcy
wrocilam z pracy i ... padam na ryja....
oglądam serial i chłodzę się wiatraczkiem :)
bylam z rodzinka na pizzy potem prysznic i oopoczynek ale upal wszedzie,
siedze i ogladam tv bo przez ten upal nie mam na nic sily
Sandra ja to samo z wiatrakiem siedzę i piję wodę z lodem :D
kolejny raz biore prysznic
Przed chwilką wstałam i czekam na wodę na kawusię :)
ja wstalam o 6,teraz jestem w pracy i z wami pisze ehhehe:leze:
czekam na klientke i wcinam loda CALIPO :) mniam mniam :)
wrocilam z pracy i tez czekam na klientki
Zajadam popcorn i oglądam harrego na tvn'ie- aktualnie reklama- oczywiscie polgodzinna
te reklamy są najgorsze :/ ja siedze przed kompem i czekam na gości :D
Sandra, dzięki Tobie też oglądam tvn :)
i wcinam lody czekoladowo-waniliowe polane likierem kawowym :love: mnnniammm...
hehe Askar podzieliłabyś się :D mi przez ten upal to nawet do sklepu nie chce mi się iść :D
ogladam pottera i pije,pije, pije, jest tak goraco