Witaj Karolitko :D
Printable View
Witaj Karolitko :D
Witam was! Na forum trafiłam przypadkiem, ale już wiem, że będę często tu zaglądać, a przynajmniej mam nadzieję, że moje 4 miesięczne maleństwo mi pozwoli na to :) Pozdrawiam!
Witaj Zyziu :D Zostan z nami ;) nie ma lepszego forum, jest swietna atmosfera;):skacze::skacze:
Witam wszystkie forumowiczki :) przepraszam ze dopiero teraz przyszlam sie przywitac ale probuje jakos ogarnac to wszytko na forum :) Paznokciami zajmuje sie od okolo roku, ukonczylam kursy, ciagle sie doszkalam i cwicze swoje umiejętności:)
Moje prace nie sa idealne ale staram sie i pewnie wkrotce przyjdzie Wam to ocenic :) buziaki
witajcie nowe duszyczki ;)
Witajcie!! ;) niestety dawno mnie tutaj nie było, ale po prostu miałam problemy z dotarciem do neta (brak kompa). teraz postaram się nadrobić zaległości;) Buziaki dla Was:) Witam również bardzo gorąco Wszystkich Nowych Forumowiczów!!
Witam wszystkie Panie i Panienki znajdujące się na tym forum! :macham:
Może coś na początek powiem o sobie. Mam na imię Magda, mam 19 lat, właśnie rozpoczęłam studia farmacji, choć szczerze mówiąc niedawno zrezygnowałam z różnych powodów... Ale to nie miejsce ani czas, by o tym opowiadać ;).
Już od dawna interesowałam się stylizacją paznokci. Sama mam je bardzo łamliwe, dlatego odwiedzałam różne kosmetyczki. Z racji tego, że mam teraz mnóstwo wolnego czasu postanowiłam rozpocząć moją przygodę z paznokietkami :). Tydzień temu kupiłam sobie zestaw do stylizacji paznokci metodą żelową. I próbuję swych sil. Od jakiegoś czasu oglądam różne filmiki na youtube jak zrobić tipsy krok po kroku i wciągnęło mnie to na dobre :D.
Dziś postanowiłam zalogować się na Wasze forum, by być może móc nauczyć się czegoś od Was, zasięgnąć więcej wiedzy na ten temat, podziwiać Wasze dzieła. :)
Jestem początkującym samoukiem i proszę o wyrozumiałość.
Nie potrafię się jeszcze odnaleźć na Waszym forum, ale mam nadzieję, że mi w tym pomożecie :]
Pozdrawiam ciepło :papa::*
Witam wszystkie Panie i Panienki znajdujące się na tym forum! :macham:
Może coś na początek powiem o sobie. Mam na imię Magda, mam 19 lat, właśnie rozpoczęłam studia farmacji, choć szczerze mówiąc niedawno zrezygnowałam z różnych powodów... Ale to nie miejsce ani czas, by o tym opowiadać ;).
Już od dawna interesowałam się stylizacją paznokci. Sama mam je bardzo łamliwe, dlatego odwiedzałam różne kosmetyczki. Z racji tego, że mam teraz mnóstwo wolnego czasu postanowiłam rozpocząć moją przygodę z paznokietkami :). Tydzień temu kupiłam sobie zestaw do stylizacji paznokci metodą żelową. I próbuję swych sil. Od jakiegoś czasu oglądam różne filmiki na youtube jak zrobić tipsy krok po kroku i wciągnęło mnie to na dobre :D.
Dziś postanowiłam zalogować się na Wasze forum, by być może móc nauczyć się czegoś od Was, zasięgnąć więcej wiedzy na ten temat, podziwiać Wasze dzieła. :)
Jestem początkującym samoukiem i proszę o wyrozumiałość.
Nie potrafię się jeszcze odnaleźć na Waszym forum, ale mam nadzieję, że mi w tym pomożecie :]
Pozdrawiam ciepło :papa::*
Hej Madzia !! ;)
Mam nadzieję, że będziesz sie dobrze tu czuła ;)
Cześć Mycha :) czekamy na pierwsze próby :)
Witam!
Jestem tutaj nowa:/: Mam na imię Kasia i mam 24 lata. Paznokciami zajmuję się od 4 lat, ukończyłam szkolenie i pracowałam w studiu paznokci w Warszawie.. później "zakończyłam karierę" ze względu na wychowanie dzieci, a teraz kiedy maluszki poszły do przedszkola, chcę znowu wrócić do robienia paznokci^_^ Nie wiem czy nie wyszłam z wprawy... Teraz mieszkam nad morzem, od listopada zaczynam pracę w wynajętym pomieszczeniu gdzie znajduje się również solarium i fryzjer.. mam masę obaw, boję się i nie wiem w co ręce wsadzić :D Mam nadzieję, że będę mogła korzystać z rad na forum i nie ukrywam, że liczę na Wasze wsparcie ;( Pozdrawiam serdecznie!
Witam cię mycha na forum jak i pozostałe koleżanki.
Na początku mi też było ciężko się tu odnaleźć - nie wiedziałam w co ręce włożyć:wow:, ale pomalutku do wszystkiego dochodzę.jak będę chciała założyć swoją galerię to mam nadzieję,że koleżanki mi w tym pomogą gdyż chwilowo jest to dla mnie czarna magia.:P.Nie długo zostanę chyba maniakiem tego forum:haha:
Powiem Ci Diamentowa, że chętnie bym Ci pomogła w tworzeniu galerii ale jak sama wiesz nie orientuję się w tym na razie:D. Mam nadzieje, że z czasem się oswoję i ogarnę wszystkie wątki ;)
Witam Wszystkich bardzo serdecznie :D
Cześć, jestem nowa :)
Moja przygoda z pazurkami zaczęła się 22.11.2009r.
Z początku zaczynałam z porcelaną, potem bawiłam się żelem.
W marcu 2011r. ukończyłam kurs akryl, żel + zdobienia.
Wtedy też rozpoczęłam pracę akrylem :)
To moja największa pasja, zdecydowanie :love:
Witam wszystkie forumowiczki. :ok:Jeszcze nie wiem o co tu chodzi!!!
Witam Kochane - klikam z Londynu i pazurkami zajmuje sie hobbystycznie. Skończyłam kurs pazurkow w Krakowie w styczniu i pomalutku robie male cudenka. Pozdrawiam serdecznie!!
witajcie dziewuszki;) wystarczy chwila na forum i sie odnaajdziecie, ja nie mialam problemów:) nasze forum to kopalnia wiedzy i chetnych do pomocy osób w kazdej dziedzinie, wiec pytajcie i udzielajcie sie:)
Witam :) Mam na imię Aleksandra i zajmuję się stylizacją paznokci od 3 lat :) Pozdrawiam
joł :D:D a tak serio to witam serdecznie :kwiatek:
Witam dziewczynki:)
Mam na imię Ola, we wrzesniu tego roku ukonczylam kurs z żelu podstawowego, czaję sie juz na nastepne ale narazie czas nie pozwala.
Pozdrawiam;)
Witam wszystkich:)
Ciesze sie, ze moglam tutaj dolaczyc.
Znajomi nazywaja mnie Dzidzia:) Paznokcie traktuje jako pasje,ale mam nadzieje,ze w niedalekiej przyszlosci zaczne robic to zawodowo.
Z zawodu jestem kosmetyczka ale w szkole niestety nie mialam nauki robienia tipsow,tylko podstawy zwiazane z pielegnacja paznokci,manicure i pedicure,gdyz moja nauczycielka zaszla w ciaze i nie mogla robic tego z powodow zdrowotnych.
Postaram sie na weekend wstawic kilka moich fotek, i jestem ciekawa waszych opini.
Pozdrawiam goraco i zycze milego weekendu.Do uslyszenia:):D
...i ja przybiegłam się przywitać. Paznokcie to pasja i spełnienie, już od kilku lat spełniam marzenia nałogowych obgryzaczek na piękne paznokcie. Ostatnio zaczęłam również bawić się w zagęszczanie rzęs metodą 1:1 dopiero jestem na początku drogi rzęsowej ale już wpadłam po uszy :D
Do zobaczenia na watkach tematycznych
papa :)
Witam wszystkie nowe osóbki :kooffa:zobaczycie, że szybko odnajdziecie się na forum i zdobędziecie wiele cennych informacji :)
Ps.ja tez mam problemy z dostosowaniem sie do tego forum:Pnie wiem gdzie co i jak...musze troszke poczytac:D