Świetne twoje pazurki kobietozpazurem :):)
Printable View
Świetne twoje pazurki kobietozpazurem :):)
julcia no no ciepło się robi na ich widok!!
sandra, śliczne:slina:
Sandra super neonki, daja po oczach ale to dobrze :)
mi sie podobaja...
Sandra piękne kolorki mają:)
sandra uwielbiam te twoje szpicory:kooffa:
Sandra dziękuje bardzo ;) jakoś mi te one stroki idą ale jeszcze dużo pracy przede mną i tak ;)
A szpicki rewelacja ;) bardzo fajne zestawienie kolorów przez co wyglądają świetnie ;):ok:
Kobietazpazurem pokazała pazur :woot:
Sandra, super szpice!!! Jak zawsze zresztą, eh... :)
Sandra przepiękne te kolorowe :ok:
Aniu cudna kolekcja piękności :love::ok:
AnnaEf booskie.;) a te białe za******eeeeee.;)
zimowe,standard jak co roku ,w tym roku skromniej , obowiazki i czas na to nie pozwolily..;)
Załącznik 33998
Załącznik 33999
Aniu one sa sliiiczne :) :kwiatek: to juz widze jakie bys zrobila jak bys miala od groma czasu mistrzostwo by bylo :kwiatek:
Piękna stylizacja:love:
Aniu to znaczy skromniej u Ciebie ? to ciekawe jakby wygladaly jakbys miala czas :P
przepiekne one sa, choineczka cudna :)
oj Aniu miód dla mych oczu :P ;)
Ania o kurczeee! :placz: :placz: :placz: Ale one są śliczne! Nie mogę się napatrzeć na nie!
Anna Kosińska, one są przepiękne :o ja to chyba za 100 lat będę umiała takie robić. Podziwiam.! :)
Aniu, po prostu przepiękne!! :love: :love: :love:
Jak ja bym chciała mieć choć odrobinę twojego talentu :buja: :buja:
Aniu śliczności, rewelacja no jeśli one skromne to jak wyglądają bogato zdobione? :love:
A tu moje skromniaczki
zosia świetne!! odważne i kontrastowe kolorki - to co tygryski lubią najbardziej :D :ok:
Dziękuję Emilio :*
Aniu świetna stylizacja ;) bardzo efektowna ;)
Zosia śliczne pazurki ;) i bardzo ładny niebieski :D
Aniu zakochałam się w nich,boskie pazurki :wow:
Zosiu już Ci pisałam że swietne szpicki.Rozwijasz się w mega szybkim tempie :ok:
Zosia bardzo ładna stylizacja :ok:
Dzieki..kochane wariatki jestescie;)w tym roku skromnie bo bez calej oprawy czyli makijazu ubioru i calej sesji fotograficznej,dwa lata z rzedu robilam takie sesje a teraz czas na to nie pozwolil..ale i tak jestem z nich dumna:)