gdzie te podstawy na kolczyki kupujecie?
Printable View
gdzie te podstawy na kolczyki kupujecie?
Paczka od Sami :cwaniak2: po prawej gratisy:kwiatek:
A tutaj np :)
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
fajne pędzelusie :)
dzieki plush... a na to lakierujeie czyms jeszcze?
Na farbkę żeby zabezpieczyć werniks, jakieś mediumy do spękań etc etc albo zwykły lakier do drewna w puszce :)
Ja mam pytanie do tych dziewczyn, które robily zakupy w Eurofashion
wczoraj rano zamówilam sobie farbki flexbrush i po złozeniu zamówienia dostalam maila potwierdzającego w którym m.in. bylo, ze mam czekać na potw. telefoniczne z ich strony...
i kurcze...wczoraj rano zamówilam,.... nie dzwonili....dzisiaj tez nie......
jak długo czekaliscie na ten telefon z EF?:huh:
chyba tego samego dnia co doszły do nich pieniążki albo dzień po zamówieniu...ale kurcze nie pamiętam dokładnie :huh:
pytam, bo w mailu napisali mi ze zanim wpłace pieniądze mam czekać na telefon od nich z potwierdzeniem
mam w koncu :cwaniak2:
1. Kurko dziękuję :*
2. pilniki i mój nabłyszczacz cudowny :love:
3. jazda z malowaniem :skacze: czyli bede miec zajecie :P
A tu moje najświeższe zakupy.
Sukienko-tuniczka-jak kto woli,na mnie sukienka(jak to dobre być krasnalem;P)
Bolerko-do sukienki na weselicho.
Sandałki szpileczki-też na wesele.
"Cichobiegi palestyńskie"-na co dzień;)
Widzę udane zakupy dziewczyny :)
ja dzisiaj zakupy tylko dla dzieci...bo w Cubusie mega wielkie wyprzedaze 50% z 50%:D:D:D.... i tak sweterki po 14zl bluzki po 9zl:D na dzial damski sie nie dopchalam tyle babek bylo:D:D:D:D jutro pojde moze jeszcze cos zostalo:D:D:D
Olusia buty i bolerko chętnie bym Ci podkradłą :D
hihihih
Cieszę się,że się podobają:)Buciki kupione w ccc;)Bolerko w takim malutkim sklepiku lokalnym:)
Ja przymierzam się do zakupu sondy dwustronnej ,pilników , ciekawych ozdób i dużego kubeczka żelu. Zapowiada się dużo ćwiczeń!
Ja sobie kupiłam ostatnio dwie pary butówz racji tego,że zaczęłam pracę w sklepie z butami :D
ja w zeszły tydzien nakupowałam tyle rzeczy, ze wole ich nie wymieniac i nie przypominac sobie ile wydałam pieniedzy...:placz:
dziś zakupiłam farbki akwarelowe i paletę (z pomocą szerek):D
farbki 8zł
http://images43.fotosik.pl/318/0d83c845b2eeb5b1med.jpg
cieszę się , że doszły:)
ja tez dzisiaj dostalam masę od Kobiety:skacze:, fotki wrzuce jutro:D
---------- Dodano o godzinie 12:05 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:10 ----------
dobra wrzucam fotki, bo jeszcze dzisiaj dotarły produkty MM, które ela kupila mi na warsztatach:D
Załącznik 27513Załącznik 27514Załącznik 27515
świetne zakupy :ok: widzę, że szał masy mamy ;)
Super zakupy dziewczyny :ok: