-
Odp: Wyjatkowe dziewięć miesięcy czyli FORUMKOWY KLUB CIĄŻOWY ; )
A gdzie Milenka???? Czyzby to juz sie zaczelo:)
A ja chora jestem :( Ostre zapalenie zatok...dostalam antybiotyk na 5 dni i jakies inne leki. Oby szybko pomogly.
---------- Dodano o godzinie 10:47 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 15:10 ----------
Chyba na serio Milenka rodzi:) Bo dziwne, ze od wczoraj sie tutaj nie pokazala:) Co mysliscie?
-
ja myślę nawet, że Milenka już urodziła :D
mam nadzieję, że małą Sandrusię ma już w ramionach.
Jeśli urodziła to najpóźniej pojutrze powinna się odezwać :)
Bettiska... trzymaj się kochana :*
-
Ale byloby super:) Czyli ja jestem nasepna w kolejce....
-
no wlasnie jestes nastepna a my nie widzialysmy zadnej foci brzuszka!! :aty:
no Milenka miala dzis termin wiec pewnie juz sie rozpakowala:D
-
Badzcie cierpliwe :) Na pewno Wam pokaze, chociaz jeszcze jest maly jak na swoje 24 tygonie.
-
Ja również jestem ciekawa jak Milenka, mam nadzieję, że wszystko w porządku i już niedługo pochwali się swoją córą:)
-
Nooo Milenka dziwnie się nie pokazuje więc pewnie już ze swoją Sandrusią jest:]:skacze: czekamy ze zniecierpliwieniem na fotki :D
-
-
Nooo czekamy dalej :cwaniak2:
-
Pewnie dzisiaj sie Milenka odezwie i pokaze nam swoj Skarb:)
-
No Milenka czekamy na Was :)
-
Mam ogromną nadzieję, że wszystko jest ok:), ale Milenka nam szumu narobiła, czekamy jak na wynik konkursu;)
-
Haha, dokladnie :) Ja juz nie moge sie doczekac :) Mam tylko nadzieje, ze wszystko jest w porzadku!
-
Ja od rana tu zaglądam licząc na jakieś wieści radosne:)
-
Już się niecierpliwię :D
ps. Chyba możemy gratulować bo weszłam na Milenki profil na FB i jakaś kobitka napisała
"Wracaj szybciej i pokazuj tą księżniczkę naszą ;)"
a druga pod spodem "A ja już widziałam"
Więc będę pierwsza. ^_^
Milenka, gratuluję z całego serca !! !! !! Na pewno byłaś dzielna, czekamy na relację i fotorelację.
Wszystkiego dobrego dla córci i dla Ciebie cierpliwości w wychowaniu :) :* :kwiatek:
-
JUPI:) Ale fajnie :) To bardzo dobra wiadomosc, bo juz sie martwilam.
Milenka czekamy na Was :*
-
Hura!!!!!! Milenka czekamy na Was i oczywiście GRATULACJE!!!!!!!:skacze:
-
Noooo,mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa,jeśli nazwę Sandrusię najbardziej wyczekiwanym brzdącem Forum...(to tylko moje prywatne zdanie ;)) Oczywiście czekałam na każde Maleństwo Wzorkowej Mamuśki, ale Milenka zasłużyła sobie na takie określenie swojej Córci tym, że tak szczodrze dzieliła się z nami zdjęciami. Ja całym, sercem uczestniczyłam w jej ciąży :D (co brzmi nieco dziwnie...;)) i czekałam na kolejne fotki....
A zaczęło się....
8.02.12r. "Mi się już spóźnia ze 4 dni.." http://forum.wzorki.info/328591-post3258.html
Porzez "Właśnie zrobiłam test i wyszły mi 2 kreski... " i kolejny post http://forum.wzorki.info/329263-post3277.html
Pierwsza Forumkowa fotka Sandry http://forum.wzorki.info/329608-post3304.html
i pierwsza Forumkowa fotka oczekującej Mamy Milenki :) http://pliki.wzorki.info/images/Uvb62.jpg
Ja Milenko Ci dziękuję za tak hojną relację z tych 9miesięcy, GRATULUJĘ Tobie i Tatusiowi i czekam teraz na fotki tutaj! :) http://forum.wzorki.info/offtopic/31...ci-troski.html
-
Wszystkie takie zniecierpliwione i w oczekiwaniu na chwile pojawienia sie Mileny na forum wraz z zdjeciami napisaly tuzin postow :D
Mimo braku objawow, ze bedzie rodzic to jednak Sandrusia wyszla na swiat w terminie :) Wiedzialam, ze nie bedzie w brzusiu siedziec kolejnych 2 tygodni :P
Cudna wiadomosc :kwiatek: Moje gratulacje Kochana dla Ciebie i calej rodzinki, juz w kompelcie :*
-
gratuluję Milenka i czekam z niecierpliwością aż wrócisz i pochwalisz się córcią:love:
-
:love::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: gratulacje gratulacje gratulacje!!!!!
-
Również gratuluje i czekam aby móc zobaczyć tą mała księżniczkę :)
-
Wy szalone moje baby kochane :D :*
My wysszłyśmy dopiero dzis do domku.
Poród miałam tragiczny... 18 godzin skurczy i to takich ze nie byłam w stanie ustać na nogach... mówię wam jedna wielka masakra... aż w końcu zlitowali się i zrobili mi cesarke. Juz myslałam że nie wytrzymam ale warto bylo się męczyć i czekać na tą mała królewne. Powiem wam że jestem najszczęśliwsza na świecie a Sandra jest aniołkiem. Jak w brzuchu buszowała tak na świecie tylko spi i je (no i kupy sadzi :D). Najchętniej przesypiała by cale dnie i muszę ją budzić na karmienia.
Dziękuje wam za wszystko i że przez te całe 9 miesięcy byłyście ze mną i czekałysmy razem na Sandre :) Aż się popłakałam jak was teraz czytałam :) Jesteście cudowne i kochane :*
http://zapodaj.net/images/174ff8595d1c9.jpg
-
Jaka ona jest piękna !!!!!!!!!!! Gratulacje !! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
-
Cudeńko małe:love:, gratuluję:* i życzę dużo zdrówka Tobie i tej małej królewnie:love::przytul: