Ale nie piszemy posta pod postem tylko uzywamy opcji "edytuj" :)
Fajne pazurki, pewnie sie slicznie mienia :)
Printable View
Ale nie piszemy posta pod postem tylko uzywamy opcji "edytuj" :)
Fajne pazurki, pewnie sie slicznie mienia :)
metamorfozy pierwsza klasa i ręce od razu inaczej wyglądają :skacze:
SUPER metamorfoza
doriss - bardzo udana metamorfoza ;)
doris sliczna metamorfoza
a ja takich parę:
kurka, te ostatnie wymiatają!
Kurka, metamorfozy świetne!
dzikakura super zmiany :)
kura fajne przemianki:)
Ja to bym sie chciala dowiedziec czego Qrka nie potrafi zrobic??? Baaardzo jestem ciekawa :D:leze:
Dziękuję kochane dziewczyny, jak mi wroca ptaszki to "poptaszkuje"
Coralick- nie przedluzam włosów:skacze: i mam problem z akrylem:skacze:, zrobie jak się uprę, ale się nie upieram:nie_powiem::nie_powiem:i ....absolutnie nie umiem się ubrać:skacze:
mam wrazenie ze to kwestia czasu :D:D:D:D qrko:skacze::skacze:
Dzikakura - super metamorfozy :ok:
Moja dzisiejsza metamorfoza. Dodam, że to moja pierwsza cała dłoń, pierwszy frencz, jestem całkiem zadowolona. Na razie walczę z czasem przy zabawie z akrylem, na formowanie tunelu już tego czasu mi braknie, póki co. Muszę trochę poćwiczyć.
http://img405.imageshack.us/img405/1...tamorfoza1.jpg
Blite fajna przemiana :) ładnie
możesz troszke wydłużyc płytke coverem ;)
Dziękuję. Jak się bardziej polubię z akrylem to na pewno będę się starać robić lepiej :)
Kurko śliczne zwłaszcza pierwsze :)
Blite super jak na pierwszy frenchyk :ok: , mój straszył :leze:
Kurka, świetne przemiany!
kura piękne metamorfozy znosisz na tej swojej grządce;)
blite też bardzo fajnie:ok:
doris, kurko, blite bardzo ładne metamorfozy:D
Dziękuję slicznie dziewczęta. :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Blite, bardzo fajna metamorfozka, ale sluchaj co dziewczyny mowią, cover, to nie jest kwestia braku czasu, to w w dzisiejszych czasach koniecznosc. :ok:
Ale nie rozumiem o co chodzi z tym brakiem czasu? Chodzi mi o to, że jeszcze (to moje pierwsze podejście) nie operuję tak dobrze i szybko pędzlem (a akryl szybko schnie) i wydłużanie formy było dla mnie trudne :) Najpierw opracowałam frenczową końcówkę na formie, potem dopełniłam coverem (jakoś trudniej mi się nim pracuje). Ale poćwiczę, poćwiczę i mam nadzieję, że potem będzie już lepiej :)
Ale dziękuję za uznanie dla początkującego i rady coverowe :)
Kurko cudne :slina:
Blite... mysle ze bylo by ci wygodniej i latwiej jak bys najpierw robila jajo a potem dokladala koncowke. wtedy spokojnie bedziesz miala czas na to zeby wydluzyc plytke.
dzikakurko świetne przemiany :kwiatek:
bite całkiem niezły :ok: