-
Odp: Szpice
wiola bardzo ladny wzorek na drugich pazurkach,ale tak jak pisze goslava sprobuj na formie.Moje pierwsze szpice tez robilam na tipsach.Szpice ,ktore niedawno wstawilam sa moimi pierwszymi na formie.Nie sa perfekcyjne jak niektorych dziewczyn ale jestem z nich zadowolona:)Powodzonka:*
-
Wiola te czerwone to nie moje gusta ale za to te białe śliczne! :kwiatek:
-
Wiola zdobienie fajne oczywiście białe bardziej mi się podobaj a, ale tylko dlatego że czerwone wyglądają na krogulcze. Spróbuj na formie szpice to nie trudne :ok:
-
wiola wzorki i zdobienia świetne :ok: ale w przypadku szpicy też polecam formę :) są też specjalne do szpicy i wtedy jeszcze łatwiej jest je wykonać ;)
jade piękne sylwestrowe kolorki :)
julcia te twoje kwiety ach :love:
-
Wiola, ten french jest bajerancki! :D :D
-
Miały być konkursowe ale za dużo niedociągnieć:D
Hihihih
Akryl INM red :love: + strołki :)
-
Piękne Pluszku, gratuluję samokrytycyzmu;)
-
plushak Ty zdolna bestyjko, dla mnie są piękne
-
Dziękuje Sami :) myślę że nie warto wysyłać byle czego tylko po to aby wysłać :) trzeba dać z siebie na prawdę wszystko wtedy będziemy w 100 % zadowoleni :) zrobiłam nową pracę i poszła na konkurs :)
No ale do wszystkiego trzeba dojrzeć hihi ;-)
-
plushak sliczne sa ale ja tam dojrzalam krzywizne czy o nia Ci chodzilo? bo tak to sa rewelacyjne ;*
-
plushak dla mnie są idealne dużo mi do takich brakuje,moje sylwestrowe...
-
chechlol no i panterka wyszla Ci lepiej niz ta co dalas w cwiczeniowkach ;) sliczne masz pazurki ;** :kwiatek::love:
-
dzięki wielkie fajnie że się podoba bo bardzo chciałam się jej nauczyć:)
-
Chechol nie gadaj piękne pazury :*
Chodziło mi o nie równą linie uśmiechu, na skórki nie patrzcie one day glu psuje efekt:(
-
Plushak i Chechlol chylę czoła kobitki , brawo!!!
-
Chechlol piękne pazuraski,a ta panterka - miodzio ,muszę się odważyć ją spróbować zrobić :)
-
Chechlol ale drapieżne :) Piękne są
-
kobity panterka nie jest taka trudna a jest naprawde boska a jak widac nasza chechlol sobie poradzila znakomicie :)
plushak ja tam skorek to nie widze zeby bylo cos nie tak, a tym bardziej coz to z ta linia usmiechu jak dla mnie to jest perfekt :) :kwiatek:
-
Kasiu zastanawiam sie w takim razie jak wyglądają twoje konkursowe skoro są lepsze od tych...:buja:
Piękna kompozycja i połączenie kolorów :love: linia ma malutkie niedociągnięcia ale kwiatki bija takim blaskiem, że nawet tego nie widać :):*
-
Załącznik 34532
to moje cudaczki :)
-
Joystynka a jednak sa boskie!! cudooo i ten rooooz :) :skacze:
-
Plush, cudowne :love: Jak tam są niedociągnięcia to ja sobie nie wyobrażam co Ty za cudo stworzyłaś na pazurkach, które poszły na konkurs!!
-
wow szałowe szpicorki dziewczynki :wow:
-
joystynka na bogato :ok:
moje letnie zaległe :)
Załącznik 34659
-
Plushak te Twoje pazurki są świetne, zachwycające kwiatuchy. A odnośnie moich szpiców to dzięki za radę, faktycznie robię na tipsach, ale na formie jakoś mi tak nie pasuje, ale muszę zacząć robić. O to postanowienie w nowym roku.:D