ja własnie wróciłam z zakupów i zaraz zabieram się za skracanie i odnowe mamy pazurków bo niestety jej wakacje się konczą i opuszcza mnie znowu na obczyzne :(
Printable View
ja własnie wróciłam z zakupów i zaraz zabieram się za skracanie i odnowe mamy pazurków bo niestety jej wakacje się konczą i opuszcza mnie znowu na obczyzne :(
odpoczywam chwilowo bo mam remont w domku przed weselem.... czyszczę magazyny i wystawiam kosmetyki na sprzedaż jeśli jest ktoś chętny to zapraszam na moje aukcje Yves Rocher CURE SOLUTIONS+5 PRÓBEK GRATIS! (1171348754) - Aukcje internetowe Allegro
dla forumowiczów dodam ozdoby do paznokci GRATIS!!!!!!!!!!!!!!!!!
mariolek ale zdjęcie dałas takie małe, że ja nie wiem coz to :D Ja własnie się szykuję do pracy- potem musze swoje włoski pofarbować :)
kawka ,sniadanko,mam urlop wiec nie pracuje,chociaz to dotyczy szpitala ,a pazurki robie,mamm tez remoncik,ale ja nie odpoczywam tylko robie,tapetuje itd,
zestaw śniadaniowy-kawa+forum :D
nudy jak zawsze...przegladam forum, pozniej obiadokolacja i siostrzeniec mnie meczy zeby z nim pograc w Need for Speed'a;)
nadrabiam zaległości na forum ;)
gotuje zupke mleczna
Ja własnie skończyłam mamie przedłużać włoski i pewnie zaraz jakaś kolacyjka :)
wstalam i sie jakos ogarnac nie moge...
fajna pogoda sie zapowiada wiec rowerkirm do pracy, troche popracuje i do domku, a pozniej pewnie nudy jak zwykle ;)
robię porządek z cieniami do powiek :D
Spijam kawkę, skacze po forum i mam w planie zabrać się za pazurki na konkurs Mistero Milano ale co z tego wyjdzie to nie wiem bo coś leniwiec mnie dziś dopadł od bladego świtu... :huh:
ja również sączę kawkę, i przeglądam forum, i również leniwiec we mnie siedzi, a co do pazurków to mam zamiar naprawić swoje b małą awaria mnie dopadła
po obiadku szperm po forum, wieczorkiem pewnie do kina na step up 3D :)
standard-chwila na forum:)
a ja piję samotnie winko ... :D
no co?
w końcu mam urodziny :skacze:
Czemu samotnie :( Twoje zdrowie! :soczek:
Ja piję kawkę i wybieram się do sklepu w końcu :P
Plusiu, bo ja się rozgrzewam przed wieczorną imprezką :)
a samotnie ? Tak wyszło :D ale nie płaczę z tego powodu :)
wręcz tak mi dobrze ;)
pieke kopiec kreta,potem ide na aerobik
Też bym się winka napiła :) A ja czekam na jakiś film bo kino w przyszłym tygodniu odwiedzimy :)
ja siedzę nad angielskim i słucham nowej piosenki eminema ;P
A ja sobie odpoczywam i pije kawke... moje słoneczko teraz sobie śpi :)
nanami7 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
ja gotuje obiadek
Ja wstałam dopiero :) Zaraz do Wanny a potem kawusia.
A ja ide zaraz na śniadanko :D tylko trzeba je najpierw zrobić:P