Ela wszystko masz w opisie przedmiotu
Producent: BD HANDEL
Rozmiar ( wysokość / szerokość / głębokość ): 98 cm / 100 cm / 21 cm
Cenę przesyłki ustala sprzedawca
Printable View
ja Ci powiem, że byłam mile zaskoczona:D Też się bałam kupić na allegro ale posprawdzałam w necie opinie i generalnie oni mają swoją stronę internetową www.cosmoshop.pl Opinie, które o nich czytałam sa same pozytywne :) Włosy do złudzenia przypominają naturalne, nadają sie do farbowania (ale poleca się tylko ściemnianie ich), nie świecą się jak syntetyczne. Mogę je szczerze polecić bo naprawdę jestem zadowolona!
Przecież pisze ze to są naturalne włosy...
chodziło mi o to, że z moimi się tak zlewają, że nawet nie widać różnicy, że są doczepione :P
Jeśli chodzi o włoski to polecam również firmę longhair. Na allegro mają nick longhair_pl. Mają bardzo ładne i mocne włosy. Ostatnio u nich zamawiałam pasemka pod ringi...rewelacja! Nie plączą się, nie puszą się i mają chyba wszystkie możliwe kolory. Mają też swoją stronkę LongHairŽ - Przedłużanie włosów, zagęszczanie włosów: sklep z włosami.
Ja się zastanawiałam nad tą firmą ale w ciągu ostatnich 30 dni mieli 3 negatywy i 3 neutrale jak patrzyłam, więc podziękowałam :P
a ja właśnie na tej firmie się tak przejechałam :O serio po niecałych 2 tygodniach zdjęłam, zrobił się jeden wielki kołtun, ja miałam zgrzewy ale nie sądzę żeby końcówka przesądzała o jakości włosów:/
Moje dzisiejsze zakupy:) wszystko oprócz butów z lumpka:)
(leginsy malutkie dla chrześniaczki:))
milenka super buty :D
kreatyna swoją drogą bo przy zdejmowaniu nie były potrzebne żadne płyny ani szczypce a włosy włosami, po tygodniu nie dało ich się rozczesać, zrobiła się guma :/
milenka buty po prostu rewelacjne!
dzięki :) i cena rewelacyjna bo 60zl:D
jak sie domyslam biorac adipex wiesz ze jest to w polsce niedozwolone ? i wiesz jaki ma sklad ? i ze jest uzalezniajacy itp itd ? jesli tak to powodzenia zycze , jesli nie - radze jak najszybciej odstawic na stale . TAKI OFFTOP
---------- Dodano o godzinie 22:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:03 ----------
jak kazda z nas jestes uczulona ale zapewne jak kazda z nas przy klientkach uzywasz podobnego sposobu okreslania pazurow . dam sobie leb uciac ;]
betisska- zamawiałam i płaciłam za naturalne, na opakowaniu też było napisane że naturalne
barbara- wiem, wiem już jestem w desperacji chwytam się dosłownie wszystkiego, znam skład wiem jak to szkodliwe, obserwuje siebię gdy coś mnie niepokoi przerywam na dzeń dwa, i na wszelki wypadek mówiłam partnerowi że gdybym odpukać zasłabła czy coś to niech lekarzom pokaże je, ale juz 3 listki zjadłam i jedynie mnie głowa troche bolała po tygodniu brania.
Basiu, to bylabys juz bez glowy :p
Ja nie mam klientek bo robie tylko na sobie, ewentualnie kolezance jednej, ktora wlasnie mowi "tipsy". Ja sie nie odzywam i nie poprawiam jej bo i tak by nie bylo sensu, ona swoje, ja swoje mimo, ze mowie, ze lepiej jak powie "zrob mi paznokcie" :P Choc ostatnio sie o cos zalozylismy to mowila, ze jak wygra to bede jej robic przez 3 miesiac pazury a nie tipsy :P
Sorki za OT :kwiatek:
świetne zakupy :)
Moje ostatnie :)
Moje dzisiejsze :D
Załącznik 41153Załącznik 41154Załącznik 41155
a to dla mojego :D
Załącznik 41157Załącznik 41156
no kochana tylko uważaj żeby się ochotniczki na te jazdy nie zleciały :D
Milenka boskie są te butki!! Ja też chce takie :D
aga, julcia swietne zakupy ;)
takie same gatki kiedys kupilyśmy z siostra tacie :D i jeszcze drugie z prezerwatywą i napisem nie pękaj :D
A ja sobie wczoraj zakupilam bluzeczke i krotkie spodenki pozniej wstawie fotke :)
Aga, świetna bluza :D też miałam na nią ochotę :slina: ale nie było mojego rozmiaru :(
u mnie były same S i XS a chciałam M żeby była luźniejsza...ale cena i kolor nie pozwoliły mi przejść obok niej obojętnie :D
aga bluza genialna! gdzie kupiłas?
moj dzisiejszy zakup,pudelka do farbek:)
Zapędziłam się dziś na stronkę EF i...
Żel Soak Off GELISH Hand&Nail Harmony 15ml - Ivory Coast Mini pochłaniacz pyłu - fioletowy
Kopytko do skórek RAJ-2173 - różowe
Formy Hand&Nail Harmony Perfetto Clear Nail Forms 100szt. Akryl kolorowy Hand&Nail Harmony Elements 7g - Neon
Czas sie zapisać na leczenie...:placz:
p/s jakby ktoś chciał odkupić pochłaniacz typu http://www.kosmed.nazwa.pl/images/po...acz_ZCN001.jpg w stanie db- za 60 zł plus 17 zł wysyłka (nie ma co ukrywać pół roku mi służył i dziala ok ale widać na nim ślady użytkowania) to zapraszam na PW
Szoko chetnie bym wziela ale przesylka do Niemiec nie bylaby za 17 zl :(
Kupilam przed chwila taki, dla mnie wystarczy :)
Profi Staubabsaugung, Tischabsaugung, Nails, Weiss bei eBay.de: Werkzeug Arbeitshilfen (endet 17.05.11 15:22:59 MESZ)
super zakupy...
Jade a te pudelka nie sa za male na Twoje farbki?:P
Aga bluza sliczna ten kolor uwielbiam taki
a ja sobie sprawilam sandalki :) pomykalam w nich wczoraj pierwszy raz-marzenie ,jak bm bez butow byla normalnie
Załącznik 41194
Nnisiaa narazie wszystkie sie zmiescily ale jak bede uzupelniac kolekcje o nowe kolorki to sie nie zmiescza:)A tak w jednym mam akrylowe a w druim do szkla i porcelany,wysokosc tez idealna do nich:)
widze Aga wierna turkusowi :D
ja kupiłam sobie białe tenisówki i zwykłe bluzki, czyste (bokserki) - czarną i różową
a tak w ogole poszukuje MEGA GRUBYCH sznurówek czarnych.. ale jak na złość nigdzie nie ma takich ktore by mnie satysfakcjonowały :(
ja sobie taką sprawiłam Mizensa - najmodniejsze torebki, niepowtarzalne wzory i fasony!
jeszcze na taką zbieram Mizensa - najmodniejsze torebki, niepowtarzalne wzory i fasony!
Super zakupy dziewczyny, Asiekfr sandałki prześliczne:love:.
losek78 ta druga jest rewelacyjna:slina:.
A ja szukam sukienki dla siebie i córci, i garnitur dla męża ale na samą myśl mi się odechciewa. W czerwcu na dwa śluby idziemy:huh:.
a ja kupilam sobie szmineczki bezbarwne i jeszcze w smaku coca coli ale tu nie bylo:D
mmmmm... Smackersy :slina:
wiesz co dobre :love: