Kura super zmiany - cuuuuuudne pazureczki :)
Bitte świetnie sobie poradziłaś - odrazu rączka lepiej wygląda :)
a ja dzis robiłam taka metamorfozę (pazurki przepiłowane i zniszczone od zrywania)
Załącznik 43585Załącznik 43586
Printable View
Kura super zmiany - cuuuuuudne pazureczki :)
Bitte świetnie sobie poradziłaś - odrazu rączka lepiej wygląda :)
a ja dzis robiłam taka metamorfozę (pazurki przepiłowane i zniszczone od zrywania)
Załącznik 43585Załącznik 43586
ooo Emilko, normalnie jak nie te same łapki:Dcudowne!!
Paulka, z ust mi to wyjęłaś
emilko pieknie!! chcialabym zebys mi zrobila podobne:)
jak coś zapraszam :D goslava ty przecież też cuda tworzysz ;)
jakbym przeszła takie metamorfozy to bym chodziła z rękoma wyciągniętymi tak żeby każdy widział:P:skacze:
emilko ale brak czasu na swoje i len robi swoje a ja juz od dluzszego czasu nosze sie z zamiarem udania sie do ciebie na bosssskie pazurki, w koncu tez chce posiedziec na tym drugim fotelu hahaha i pisze calkiem serio:)
to jak coś serdecznie zapraszam :)
dzięki dziewczyny (lubie takie wyzwania mrrr :D )
Emilia B. rewelacyjna przemiana :)
emilia, tak patrze na te Twoje frenche i są one idealne normalnie pod kazdym wzgledem i tak sobie mysle ze jakby postawili kolo siebie z 20 frenchy to Twoj bez problemu bym znalazła;)
Emi - boska przemiana! A naturalki bardzo sfatygowane ...
Emi czarodziejka :) babke w tyłek za zrywanie, ale myślę, że już nie bedzie zrywała, bo teraz szkoda jej będzie takie ładne pazurki niszczyć ;)
jestem pod wrażeniem - super metamorfozy :wow:
a to moja taka mała
Emilia rewelacja! To było na prawdę wyzwanie, a ty stworzyłaś cudo :) I racja, babkę w tyłek za doprowadzenie do takiego stanu:skacze:
losek78 też ładnie :)
Emilia przemiana śliczniusia, frenchyk jak marzenie :)
Losek bardzo ładnie
emilia ślicznie :love:
losek Tobie też ładnie wyszło :)
losek - świetna przemiana ;)
losek dobra robota:)
Emilia cudotwórco:uklon:
losek ślicznie:ok:
Losek piekna zmiana (ale pazurki przed pomimo odrostu też ładne) :)
oj przesadzacie :wstydek: - zwykły frenchyk, bardziej chciałam pokazać jak sie może skończył nieumiejętna stylizacja (osoby wchodzące dopiero w pazurkowy świat pamiętać - naturalna płytka to nie beton i trzeba z nią delikatnie :D )... bardzo Wam dziękuję :kwiatek:
Emilia B., ale jak tu się nie zachwycać jak z takiej masakry zrobiłaś takie cudeńka z idealnym frenchem? :D Super Ci to wyszło! Różnica ogromna po prostu :)
dobrze Emilko "mówisz" pazurki to nie beton ja się o tym przekonałam na swoich na szczęście, nikomu krzywdy nie zrobiłam...a tak po za tym to za skromna jestem Kochaniutka-naprawdę odwalasz kawał porządnej roboty!!skubana zdolniacha!!:D
7- tyg. odrościk :)
Cholibka... jak tu wypilnikowac takie cudenka?? :skacze: sliczne Emilko
no no odrościk niezły:)